M.Hamza.Afacan
ikcu.bisiklet
- Tepki
- 1.074
- İsim
- Hamza Afacan
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İlginç bir tasarım, şehir/yol karışımı giriş seviyesi. Bisikletin görünüşünü ben de beğendim. Şehir bisikletim olsun ama biraz daha hızlı olsun, gerektiğinde bozuk yollara ya da çok bozuk olmayan patikaya da girebileyim ama komfordan da öyle çokça kaybetmeyeyim, hatta yağmurda da rahat edeyim diyenleri; hatta gravel ile yol arasında kalmış kişileri de kendine çekebilecek bir bisiklet görünümünde.Carraro claris setli güzel bir bisiklet yapmış . canlı görmeyi merakla bekliyorum . gravel kadrolarıyla aynı kadro sadece alın borusu farklı olarak 1.1.8-1.1.5 ölçülerinde ve mekanik disk .
(link)
Turgay abi bu bisiklet akraba evliliği gibi olmuş. Tövbe estağfurullah. Binmeden önce paçaları çorabın içine sokası gelir insanın.İlginç bir tasarım, şehir/yol karışımı giriş seviyesi. Bisikletin görünüşünü ben de beğendim. Şehir bisikletim olsun ama biraz daha hızlı olsun, gerektiğinde bozuk yollara ya da çok bozuk olmayan patikaya da girebileyim ama komfordan da öyle çokça kaybetmeyeyim, hatta yağmurda da rahat edeyim diyenleri; hatta gravel ile yol arasında kalmış kişileri de kendine çekebilecek bir bisiklet görünümünde.
(link)Merhaba
100bine kadar tavsiye edebileceğiniz, yurtiçinden satın alabileceğim sıfır bisiklet ne var arkadaşlar?
(link)Merhaba
100bine kadar tavsiye edebileceğiniz, yurtiçinden satın alabileceğim sıfır bisiklet ne var arkadaşlar?
Giant ın sitesine de bakmanızı öneririm fiyatlar biraz daha insaflı gibi geldi banaMerhaba
Bende giant defy kullanıyorum çok rahat yokus filan çıkarken sıfır kondisyon biri dahi çok rahat eder. Hızlanması ve hafifliği güzel çok memnun kalırsın fakat benim amacım hız ve sürat. Basabildiğim kadar basacam derseniz yine giant in tcr modeline bakabilirsiniz. Youtube da aratırsanız türkçe karsilastirmalari mevcutuzun sürüşler yapmayı seviyorum ancak emektar triban 520 yetmemeye başlıyor bir yerden sonra. özellikle +6 saat üzeri sürüşler ve daha hızlı ortalamalar yapmak istediğimde. internetten biraz baktığımda özcan güler'in Giant Defy kullandığını gördüm uzun sürüşlerde. aslında bende +200 km üzeri sürüş yapıyorum ara ara ancak hız ortalamam maks 20 km/saat oluyor. kondüsyondan yana pek bir sorunum olmadığını varsayarsam defy alırsan daha seri gidersin der misiniz yoksa başka alternatifiniz var mdır ?
Konuya ilk göz gezdirdiğimde dalga geçtiğinizi falan düşünüyordum. 75-100bin TL paraya neden 105 ve dengi setli gruplar öneriyorsunuz diye. Bu şaşkınlığımı yerli üretici olan bisan'ın fiyat listesine bakarak sonlandırdım. Bu fiyatlar ne böyle ya?..
Sevgili kardeşim 8 saat 200 watt basarsan triban 520 de gider. Bisiklet elbette fark yaratır ama düşündüğünüz kadar değil. Yani 20 ortlama yaptığınız rotayı 25 yapamazsınız.uzun sürüşler yapmayı seviyorum ancak emektar triban 520 yetmemeye başlıyor bir yerden sonra. özellikle +6 saat üzeri sürüşler ve daha hızlı ortalamalar yapmak istediğimde. internetten biraz baktığımda özcan güler'in Giant Defy kullandığını gördüm uzun sürüşlerde. aslında bende +200 km üzeri sürüş yapıyorum ara ara ancak hız ortalamam maks 20 km/saat oluyor. kondüsyondan yana pek bir sorunum olmadığını varsayarsam defy alırsan daha seri gidersin der misiniz yoksa başka alternatifiniz var mdır ?
8 saat 200 watt ortalama ile basarsa, Tribanda 20 ortalama yapıyor ise, iyi bir bisiklette örneğin Giant Defy 25 ortalama yapar. Triban 520 bence yol bisikleti bile değil.Sevgili kardeşim 8 saat 200 watt basarsan triban 520 de gider. Bisiklet elbette fark yaratır ama düşündüğünüz kadar değil. Yani 20 ortlama yaptığınız rotayı 25 yapamazsınız.
çevrende arkadaşlarında daha üst segment bi yol bisikleti olan varsa bi uzun turunu onunla yap aradaki farkı gör hoşuna giderse bakarsın ya da tribana yuvarlanma direnci düşük lastik ve akıcı bi jant seti ile daha ekonomik çözebilirsin.uzun sürüşler yapmayı seviyorum ancak emektar triban 520 yetmemeye başlıyor bir yerden sonra. özellikle +6 saat üzeri sürüşler ve daha hızlı ortalamalar yapmak istediğimde. internetten biraz baktığımda özcan güler'in Giant Defy kullandığını gördüm uzun sürüşlerde. aslında bende +200 km üzeri sürüş yapıyorum ara ara ancak hız ortalamam maks 20 km/saat oluyor. kondüsyondan yana pek bir sorunum olmadığını varsayarsam defy alırsan daha seri gidersin der misiniz yoksa başka alternatifiniz var mdır ?
5 km ortlama fark yapması imkansız.8 saat 200 watt ortalama ile basarsa, Tribanda 20 ortalama yapıyor ise, iyi bir bisiklette örneğin Giant Defy 25 ortalama yapar. Triban 520 bence yol bisikleti bile değil.
O yüzden eğer Triban 520'nin yetmediğini düşünüyorsanız, daha iyisine geçme vakti gelmiş demektir.
Bununla birlikte, iyi bir jant seti / lastik ve maddi olarak alabileceğiniz en iyi bisikleti almanızı, üzerinde gelen jantları da kışın antrenman vs için kullanmanızı öneririm.