Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

ikinci el bisiklet almaktan vazgeçtim maksimum 12bin bütçem var sıfır olarak önerilere açıgım aklımda salcano xrs044 sora (yeni üye oldugum için link paylaşamadım hepsiburadada var 51 kadro 11.700tl) modeli var boyum 1.73 kilom 70

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
Ayrıca 15e bisan grand tour eco sora buldum sıfır aradaki farka degermi salcano ile ?

bisan mithra nasıldır 50bin tl

Dosyalar

• Screenshot_20230705-204644__01.jpg
    Screenshot_20230705-204644__01.jpg
    34,8 KB · Okunma: 92
  • Screenshot_20230705-204754__01.jpg
    Screenshot_20230705-204754__01.jpg
    86,8 KB · Okunma: 91
@oguz169 , mevcut piyasa koşulları içinde genel özellikleri ile fena olmayan bir fiyatı var.
Aynakol ve ruble oranları orta ve ileri düzeyde yol bisikletçisi için uygun.
Sizin de tecrübeli olduğunuzu var sayıyorum. Tırmanışlarda formda olmanız gerekir, aksi halde dizleri çok zorlarsınız.
Eğer farklı kombinasyonlar ile değiştirmek isterseniz kesenin ağzını açmanız gerekecektir...

arkadaşlar elimde xrs 66 var lastikler schwalbe lugano 2 blue k3 guard mevcut bu bisiklet ile 1000 kmden fazla devirdim, ne kadara satarım? pabuçları değiştirildi vs.

5000 TL + bu bisikleti üzerine koyabilirim. En fazla 10,000 desek 105 set bulma imkânım var mı yoksa haricinde ne alabilirim? Tavsiyeleri bekliyorum, 52-54 kadro olur.

arkadaşlar elimde xrs 66 var lastikler schwalbe lugano 2 blue k3 guard mevcut bu bisiklet ile 1000 kmden fazla devirdim, ne kadara satarım? pabuçları değiştirildi vs.

5000 TL + bu bisikleti üzerine koyabilirim. En fazla 10,000 desek 105 set bulma imkânım var mı yoksa haricinde ne alabilirim? Tavsiyeleri bekliyorum, 52-54 kadro olur.

Çok yakın dönemde 27500 gibi bir rakama full karbon kadro 105 set ve disk frenli Fuji Gran Fondo 2.3 sattım. İlanlarda da Specialized Tarmac SL5 vardı ultegra-105 setli Sakaryada 25,000 gibi fiyatı vardı. Duruyor mu bilmiyorum ama ikinci elde biraz iyi pazarlık full karbon bir bisiklet düşürebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
İyi günler, şu anda elimde Salcano XRS300 var. 14 yaşındayım ve 53 kadro kullanıyorum. Babam yüzünden düzgün bir bisikletim yok, bisiklete 2 binden fazla vermem diyor. Elimde 1800₺ gibi bir birikim var. Şu anda bisiklet almak için sahibindenden al-sat yapmayı bile düşünüyorum. Bisikletimden memnun değilim. Bana Shimano Index Shifting olmayan bir bisiklet önerir misiniz? XRS300 yaklaşık 2000₺ ediyor ama benden önceki sahibi Ankara'da yaz-kış dışarıda bırakmış ve kilometresini bilmiyor ben de 600km gibi bir mesafe katettim, cilaladım, pas sökücüyle bazı yerleri düzeldi. Bisikletten çok şikayetçiyim. Babamın bu düşüncesi sayesinde 2000₺'yi çöpe atmış olduk gibime geliyor.
Ucuz, 8.000₺ altında bir yol-yarış bisikşeti arıyorum.

Merhabalar. Ben de birkaç yıl aradan sonra foruma yazıyorum.

Kron TX 150 bisikletim halen bende. Emektar oldu artık. Kullanamadım gerçi pek. Kahramanmaraş'a taşınmıştım, orası da çok engebeli olunca çok kilometre yapamadım. Şu anda da Kahramanmaraş'ta. Erişimim yok bisikletime. Ben İstanbul'dayım.

Zaten daha iyi bir bisiklete geçmeyi düşünüyordum. 20 bin lira civarına yol bisikleti ne önerirsiniz? Specialized Allez'ler için kendimi zorlamalı mıyım? Açıkçası ekonomik anlamda çok iyi bir dönemde değilim. O yüzden biraz daha fırsat bisikletlere yönelmem gerekebilir.

Merhabalar. Ben de birkaç yıl aradan sonra foruma yazıyorum.

Kron TX 150 bisikletim halen bende. Emektar oldu artık. Kullanamadım gerçi pek. Kahramanmaraş'a taşınmıştım, orası da çok engebeli olunca çok kilometre yapamadım. Şu anda da Kahramanmaraş'ta. Erişimim yok bisikletime. Ben İstanbul'dayım.

Zaten daha iyi bir bisiklete geçmeyi düşünüyordum. 20 bin lira civarına yol bisikleti ne önerirsiniz? Specialized Allez'ler için kendimi zorlamalı mıyım? Açıkçası ekonomik anlamda çok iyi bir dönemde değilim. O yüzden biraz daha fırsat bisikletlere yönelmem gerekebilir.
Sıfır mı ikinci el mi bakıyorsunuz ? Kadro boyu nedir ?
Biraz done verirseniz yardımcı oluruz elbette.

• Beğen
Tepkiler: Shams
Ultegra setli 50.000 fiyat teklifini nerden aldiniz?
bikesandcrafts sitesinden almıştım fiyatı fakat değişmiş sanırım fiyatları
şuan için okadar yüksek fiyatlara çıkmak zor geldiği için salcano xrs001 tiagra modelini düşünüyorum 30bin tl civarlarında. bilmiyorum nasıldır ama çok kullanan var. sanırım jant olarak biraz düşük.

bikesandcrafts sitesinden almıştım fiyatı fakat değişmiş sanırım fiyatları
şuan için okadar yüksek fiyatlara çıkmak zor geldiği için salcano xrs001 tiagra modelini düşünüyorum 30bin tl civarlarında. bilmiyorum nasıldır ama çok kullanan var. sanırım jant olarak biraz düşük.
Hocam tekrardan merhaba,
Haziran basi olmasi lazimdi mithra disc 105 sette Antalya Duran bisiklete fiyat sormustum. 35.000 tl demisti.biraz once bi daha aradim Bisan bu sezonu kapatmis bi daha siparis almiyor dedi.
Simdi baska birine sordum 60.000 dedi ama nakitte yardimci olur heralde. Piyasa cidden cok ilginç.

Hocam tekrardan merhaba,
Haziran basi olmasi lazimdi mithra disc 105 sette Antalya Duran bisiklete fiyat sormustum. 35.000 tl demisti.biraz once bi daha aradim Bisan bu sezonu kapatmis bi daha siparis almiyor dedi.
Simdi baska birine sordum 60.000 dedi ama nakitte yardimci olur heralde. Piyasa cidden cok ilginç.
En sorulmaması ve uzak durulması gereken yere sormuşsunuz. Duran Bisiklet'ten mağdur olan bir çok kişi var hatta forumda da vardı. Sürekli yanlış ürün gönderen firmalardan bir tanesi kendileri. mesela vaktiyle bir çok downhill parçası kadrosu falan vardı sitelerinde ne olduysa bir anda silindi ama ara motoru ile "duran bisiklet fox" gibi arama yapınca çıkıyor. (link) Galiba hatalı ürün gönderilmesinden tek karlı çıkan benim. İnce sibop lastik alacaktım stokta yok görünüyordu aynı modelin kalın siboplusundan aldım, yanlışlıkla ince göndermişler. Konu daha fazla dağılmasın ama Duran Bisiklet, Kartal Bikeshop uzak durulması gereken firmalardan.

Bisiklet alacaklara konularda daha önce tavsiye edildiği gibi çabuk olunması önemle önerilir. Malum her gün bir şeylerin fiyatı artıyor. Sonra almadığımız şeyler için pişmanlık geliyor. Bir kaç tane de bende var.

iyice kafam karışmış durumda artık. birde şunu sorayım sizlere. lappierre xelius sl 5.0 nasıl bir bisiklettir bilgisi olan varmı. 58bi tl.:krktm:

En sorulmaması ve uzak durulması gereken yere sormuşsunuz. Duran Bisiklet'ten mağdur olan bir çok kişi var hatta forumda da vardı. Sürekli yanlış ürün gönderen firmalardan bir tanesi kendileri. mesela vaktiyle bir çok downhill parçası kadrosu falan vardı sitelerinde ne olduysa bir anda silindi ama ara motoru ile "duran bisiklet fox" gibi arama yapınca çıkıyor. (link) Galiba hatalı ürün gönderilmesinden tek karlı çıkan benim. İnce sibop lastik alacaktım stokta yok görünüyordu aynı modelin kalın siboplusundan aldım, yanlışlıkla ince göndermişler. Konu daha fazla dağılmasın ama Duran Bisiklet, Kartal Bikeshop uzak durulması gereken firmalardan.

Bisiklet alacaklara konularda daha önce tavsiye edildiği gibi çabuk olunması önemle önerilir. Malum her gün bir şeylerin fiyatı artıyor. Sonra almadığımız şeyler için pişmanlık geliyor. Bir kaç tane de bende var.
Duran Bisiklet ve kartal bikeshop, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri