Scudo Sports

Yol bisikletinde lastik seçimi

Arkadaşlar bir fikrinizi almak istiyorum. Size patlağa, yarığa karşı oldukça dirençli, hafif, yuvarlanma hızı çok iyi olan ve hızıma katkı yapacak, yol tutuşu çok iyi bir lastik tavsiyesi istesem ne dersiniz.

Yağışlı havada çıkmıyorum ve sessiz olup olmaması muhim değil.

Biliyorum ki istediğim özellikler bir araya gelince fiyat artacak ama lastik onemli benim için. Üstünde gidiyoruz sonuçta.
kesinlikle
Vittoria Corsa Control G2.0

265 gr. sunduğu özelliklere göre çok da ağır sayılmaz.

Scudo
Hepsini bir arada sunan Michelin Pro4 Endurance var.
Bir altı Michelin Pro 3 race ben kullanmadım ama memnunlar.
Vittoria Rubino Pro 3 patlak koruması orta düzey ama daha hızlı pro4 endurancelara göre.
Benim deneyimim bu kadar.
Teşekkür ederim hocam. Michelin pro 4 lere baktım. Gerçekten vaad ettiği şeyler güzel. Bir de özellikle continental grand prix ve continental gatorskin wire bead ler dikkatimi çekti. Bunlar nasıldır acaba kullanan bilen var mıdır.

Teşekkür ederim hocam. Michelin pro 4 lere baktım. Gerçekten vaad ettiği şeyler güzel. Bir de özellikle continental grand prix ve continental gatorskin wire bead ler dikkatimi çekti. Bunlar nasıldır acaba kullanan bilen var mıdır.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Merhabalar benim dayanaklı bir lastik önerisine ihtiyacım var. Genellikle asfaltta kullanıyorum bana km olarak dayanikli bir lastik önerisinde bulunabilirmisiniz ? ne yazik ki bütcem maksimum 150tl. 700×23kullanıyorum şimdiden herkese teşekkürler.

Pirelli P Zero Velo kullanmaya başladım.

İlk izlenimlerim;

- 700x25 ölçüsündeki lastik, nerede ise diğer markaların 28'i kadar konforlu
- Çok sessiz.
- Akıcılığı Conti 4000S2 ayarında, tatminkar.
-Patlak direnci hakkında henüz bir şey söylemek için erken.

Açıkçası beklentimin üzerinde olduğunu söylemeyelim.

250 km de bu hale geldiler, sizin lastiklerin durumu nasıl?

Dosyalar

• IMG_20200729_175313.jpg
    IMG_20200729_175313.jpg
    1,1 MB · Okunma: 184
  • IMG_20200729_175232.jpg
    IMG_20200729_175232.jpg
    1,1 MB · Okunma: 181
  • IMG_20200729_175539.jpg
    IMG_20200729_175539.jpg
    1 MB · Okunma: 165
Normal asfaltta bir lastiğin hem de ilk kullanımda bu hale gelmesi mümkün değil. Nasıl bir zeminde sürüş yaptınız?

Kesinlikle mümkün değil.Bendeki P Zero Velolar 7000leri geçti.Hâlâ daha deformasyon çok çok az.Bu kadar az aşınma kesinlikle beklemiyordum.Çok beğendim Pirellileri.
Özcan Ağabey tavsiyenle Pirelli Cinturato almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ozanozan ve Özcan
Lastiklerin değişken sıcaklıklarda saklanması ve güneş ışığı görmesi kauçuğun esnekliğini bozuyor ve kırılmaya başlıyorlar. Belki böyle bir durumdur. Benim Decathlon'dan aldığım trainer lastiği (ne zamandan beri mağazada durduysa artık) alıp kullanmaya başlar başlamaz çok yerinden çatladı.

Conti GP4S kullanıyorum ben de, dayanıklılığından çok memnunum. Zaten o kadar pahalılandı ki her şey evin en güzel yerinde saklıyorum kullanmadığımda :)

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
arkadaslar carraro 062 aldım ekipman olarak yaninda direk kask aldım ama malum butceyi sıfırladım velhasıl yedek ic lastik almadan yola çıkmak istemiyorum lastik swable 700X25C yazıyor bana iç lastik tavsiye edermisiniz kit tavsiyelerinede açığım hoşcakalın

Trabzon Araklı - Artvin Arhavi arası Karadeniz sahil yolunda kullandım, zemin asfalttı, son 60 km aralıksız sağanak yağışa maruz kaldım sadece 🤔 Wiggle a geri bildirim gönderdim sonucu bekliyorum.

Trabzon Araklı - Artvin Arhavi arası Karadeniz sahil yolunda kullandım, zemin asfalttı, son 60 km aralıksız sağanak yağışa maruz kaldım sadece 🤔 Wiggle a geri bildirim gönderdim sonucu bekliyorum.
Lastikte bir sıkıntı vardır. Pirelliler yumuşak lastikler ama yine de bu kadar kısa mesafede böyle olması çok garip

@Hasan Turhan geçmiş olsun bendekiler çok temiz, herhangi bir aksi durum yok. Yalnız sizinki dört mevsim olan modeli bendeki ile aynı değil.

• Beğen
Tepkiler: ozanozan ve Özcan
@Hasan Turhan geçmiş olsun bendekiler çok temiz, herhangi bir aksi durum yok. Yalnız sizinki dört mevsim olan modeli bendeki ile aynı değil.
Dört mevsim olanının dayanıklılık puanları daha da yüksek. Yağmurda farkına varmadan delici, kesici nesnelerin üzerinde sürüş yapılmış olabilir mi acaba 🤔

• Beğen
Tepkiler: ozanozan
Zeminden çok lastiğin ölçüsü ve hangi basınçla kullanıldığı önemli bence. Sanki havası biraz fazla basılmış ve o nedenle yanaklardan yarılmış gibi duruyor.

95-100 psi basınçla kullanıyorum
Wiggle dan cevap geldi alışveriş tutarı değerinde 1 yıl içinde kullanmam için hediye çeki veriyorlar.

Son düzenleme:
Heskese merhabalar, sizce michelin pro 3 mü? Yoksa hutchinson equninox 2 mi ? Bu fiyatta başka tavsiyelere de açığım şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
P00804-180259.jpg
Merhaba, Haziran ayının 16'sında wiggle sitesinden shwalbe marathon green guard 700cX28 siparişi vermiştim. Ürünler bugün PTT tarafından teslim edildi. Lastiğin çiftini 29 dolara aldım. 6 dolar civarı da kargo ücreti ödedim. Son olarak 50 TL de gümrük. Toplamda 300 TL ödedim. Türkiye'den alsaydım. 500 TL ye gelecekti.

Geri