burcinhan
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.329
- İsim
- Burçinhan Doğan
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben de şehir dışı ikinci el milletin kaprisleri falan derken kızdım ve sıfır Corelli KR300 aldım geçtim ...
@geceyry Aynakol Ultegra değil. Güzel bisiklet ben beğendim açıkçası. İstanbul da mı oturuyorsunuz ? Eğer İstanbul da ikamet ediyorsanız bana özelden mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım.
Nerdeyse 2000 euro o fiyatlara üzerinde üst seviye jant seti olan sıfır bisikletler alabilirsiniz.(link)
Bu bisikleti almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nedir arkadaşlar
edeceği fiyat 7 bin(link)
Bu bisikleti almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nedir arkadaşlar
edeceği fiyat 7 bin
Hocam önerebileceğiniz bir model varmı acaba.Nerdeyse 2000 euro o fiyatlara üzerinde üst seviye jant seti olan sıfır bisikletler alabilirsiniz.
Ederini neye göre belirlediniz bilmiyorum fakat bisikletinedeceği fiyat 7 bin
fiyatı şöyle belirledim, öncelikle ikinci el olduğu için yarıya düşürdüm, sonra karbon olduğu ve nasıl kullanıldığını yada kazaya karışıp karışmadığını bilmediğim için 1500 daha düştüm oldu sana 7000
çok bile verdim , uçmayalım arkadaşlar ikinci el araba değil buölücülüğe giriş, ders 1
10 bine araba?? Doğru bir karşılaştırma olmamış hocam. Şu anda 2.el piyasada en saçma rakamların döndüğü sektör, otomobil sektörü. Paramızın ne kadar değersiz olduğunu bir türlü kabullenemiyoruzçok bile verdim , uçmayalım arkadaşlar ikinci el araba değil bu
O zaman sıfır bisiklet almak mantıklı değilfiyatı şöyle belirledim, öncelikle ikinci el olduğu için yarıya düşürdüm, sonra karbon olduğu ve nasıl kullanıldığını yada kazaya karışıp karışmadığını bilmediğim için 1500 daha düştüm oldu sana 7000
Sizin hesap biraz acımasız olmuş 🤣fiyatı şöyle belirledim, öncelikle ikinci el olduğu için yarıya düşürdüm, sonra karbon olduğu ve nasıl kullanıldığını yada kazaya karışıp karışmadığını bilmediğim için 1500 daha düştüm oldu sana 7000