Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletine başlangıç rehberi

Yukarıda özetlemiş, imkan olduğu sürece bütçenin yettiği en iyisini almakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
ilk alırken bütçeyi biraz zorlayıp en az 105 donanımlı bir bisiklet almakta fayda var.daha sonra parça yükseltirim derseniz 2 katı fazla para harcarsınız. peugeotun 105 setli bisikleti var 5.500 TL , sadece grupseti dışardan alsanız 4.000 Tl

Ben de şehir dışı ikinci el milletin kaprisleri falan derken kızdım ve sıfır Corelli KR300 aldım geçtim ... ;)

Bu durum insanımızda genel bir sorun galiba! Kaçtır şehir dışı yolculuk yapıp, masrafa katlanıp bisiklet almaya kalktım; abartısız her üç kişiden ikisi çok nazlı kaprisli çıktı, alamadım. Böyle olunca her defasında "daha iyisini alman için böyle oluyor" diye kendimi avuttum ama sanıyorum bu kişilerin elinde gerçek bisiklet dahi yok, amaç belli gibi...

(link)

Bu bisikleti almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nedir arkadaşlar

@geceyry Aynakol Ultegra değil. Güzel bisiklet ben beğendim açıkçası. İstanbul da mı oturuyorsunuz ? Eğer İstanbul da ikamet ediyorsanız bana özelden mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım.

@geceyry Aynakol Ultegra değil. Güzel bisiklet ben beğendim açıkçası. İstanbul da mı oturuyorsunuz ? Eğer İstanbul da ikamet ediyorsanız bana özelden mesaj atın yardımcı olmaya çalışayım.

İstanbul da oturmuyorum hocam. Ama bu bisikletten de vaz geçeceğim sanırım. Çok pahalı diye yorumlar gelmiş

(link)

Bu bisikleti almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nedir arkadaşlar
Nerdeyse 2000 euro o fiyatlara üzerinde üst seviye jant seti olan sıfır bisikletler alabilirsiniz.

edeceği fiyat 7 bin
Ederini neye göre belirlediniz bilmiyorum fakat bisikletin
(link) sitesinde fiyatı 16.400 TL
Bisiklet 2 yaşında bence satıcı makul bir fiyat yazmış pazarlık ile 10-11 bin seviyelerine çekilirse alınabilir bir bisiklet gibi duruyor.
7 bin lira bandında cube, scott, meridanın 105 setli ikinci el alüminyum kadroları bulabilirsiniz anca

fiyatı şöyle belirledim, öncelikle ikinci el olduğu için yarıya düşürdüm, sonra karbon olduğu ve nasıl kullanıldığını yada kazaya karışıp karışmadığını bilmediğim için 1500 daha düştüm oldu sana 7000

fiyatı şöyle belirledim, öncelikle ikinci el olduğu için yarıya düşürdüm, sonra karbon olduğu ve nasıl kullanıldığını yada kazaya karışıp karışmadığını bilmediğim için 1500 daha düştüm oldu sana 7000

ölücülüğe giriş, ders 1

:) çok bile verdim , uçmayalım arkadaşlar ikinci el araba değil bu
10 bine araba?? Doğru bir karşılaştırma olmamış hocam. Şu anda 2.el piyasada en saçma rakamların döndüğü sektör, otomobil sektörü. Paramızın ne kadar değersiz olduğunu bir türlü kabullenemiyoruz :)

@Goflet Kazaya karışıp karışmadığını bilmediğiniz için 1500 düşmek ilginç olmuş ya karışmadıysa. İkinci eli direkt yarıya düşürmekte çok ilginç bir felsefe gerçekten. 😀 😀
Bu durumda benim bisikletim sizin gözünüzde 6000 TL. 😂

O zaman sıfır bisiklet almak mantıklı değil
Keşke ikinci el baksaymışım ama dediğiniz şekilde fiyatlandırma yapan satıcıya denk gelmedim.😂

• Hahaha
Tepkiler: Murat B.
Riskin bir fiyatı vardır. Sahibini tanımıyorsam karbon bisiklete ikinci elde o kadar para vereceğime sıfır almayı tercih edebilirim gerçekten. Öyle vah vah, kazıklanmışım, meğer çatlakmış, sağlık olsun denilecek bir para değil. Ama sahibini biliyorsam, tanıyorsam, güveniyorsam olabilir.

Sizin hesap biraz acımasız olmuş 🤣

öyle dostlar hayal görmeyelim, bisikletin pazarı ne zaten müşteri kaç tane?

Arkadaşlar bana bari 10bine alacağım Bi bisiklet önerin

Geri