Dalgınlığa gelip frenlerin yerini unutmamanızı tavsiye ederim. Hatta kafanıza frenlerin yerini kazıyın. Dörtyol kavşağında, kırmızı da duramayıp yolun ortasına dalmış bir şaşkının tavsiyesi olarak görün 😅.Konuyu hortlatmak istiyorum dün ilk yol bisikletimi aldım. Malum yollarımızın kötülüğü vesaire sebeplerden dolayı yıllardır dağ bisikleti kullanıyorum. Son zamanlarda çok kilo aldım ve dağ bisikleti beni daha da yormaya başladı. Lastikleri mi inceltsem diye düşünürken kendimi gaza getirerek yol bisikleti almaya karar verdim. Bugün ilk kez 7-8 km kadar sürme imkanım oldu. Hava soğuk olduğu için fazla yok yapamadım ama bu kısa tecrübe bile yol bisikletinin abartılmadığını anlamama yetti. Dağ bisikletiyle çıkamadığım yokuşu yol bisikletiyle kolayca çıktım. Hem de kondisyonsuz olmama rağmen. Bisiklet gerçekten yağ gibi akıyor. Şimdilik frenler bana tuhaf geldi, zorlandım panik yaptım yokuştan inerken ama herhalde alışırım bir süre sonra. Konfor tabii dağ bisikletine göre daha az, bir de yolların kötülüğü insanı yola odaklanmaya zorluyor. Keşke imkan olsaydı da daha önce alsaydım, bence harika bir tecrübe.
Dalgınlığa gelip frenlerin yerini unutmamanızı tavsiye ederim
20 kg fazlanız var..Acele etmeden,azimle sürerseniz,ideal kilonuza gelirsiniz@Triban hocam sizin yine boyunuz uzunmuş. Ben 1.72yim ve şu an 84 kiloyum. Tabir caizse ayı gibi oldum. Evlilik fazla yaradı bana 😂 havalar biraz ısınsın asılacağım bisiklete iyice. Kask tayt mont falan aldım tam ilkbahara uygun, insan baya havaya giriyor güzel oluyo 😎
Başkanım bir bisikletli fotonu koy da şu profile görelim. Hep joker, hep joker.Sanırım 3-4 sene önce 86-88 kg filandım..Şehir bisikleti ile başladım bu spora..Son 2 sene yol kullanıyorum..Triban 500..
Şu an 72 kg'yım..Profesyonel bisikletçiler gibi oldum..
Boy 182 cm..Tüm vücudumun değiştiğini,kas yaptığımı hissediyorum/biliyorum..Çokta abartmadan sürüyorum..Mesela bugün 24 km'yi 15 km ortalama ile sürdüm..%20'yi bulan bir iki yokuşta var arada..
Sabrederek,ağır ağır sürerseniz,zamanla fit bir hale gelirsiniz..Bir Alaphilippe olmazsınız tabi ama en azından göbekten kurtulursunuz..
Bende evlenince 83 kilolardan 91 kilolara çıktım sosyal medya hesaplarını silip onlara ayırdığım zamanı bisiklet koşu spor salonu üçlüsüne verdim 1 ayda 84 kilolara indim hedefim 75 kısmetse ve malesef henüz dağ bisikletindeyim seneye yola geçecem inşallah biraz yediğinize dikkat edin o bile yeterli olur umarım😃🙂@Triban hocam sizin yine boyunuz uzunmuş. Ben 1.72yim ve şu an 84 kiloyum. Tabir caizse ayı gibi oldum. Evlilik fazla yaradı bana 😂 havalar biraz ısınsın asılacağım bisiklete iyice. Kask tayt mont falan aldım tam ilkbahara uygun, insan baya havaya giriyor güzel oluyo 😎