goldengear
Üye
- Tepki
- 38
- İsim
- Tuna
- Bisiklet
- Salcano
Benimki geçiş değil de daha çok yeni başlamak gibi oldu. Şu an kullandığım xrs050'den en son sanırım 15 sene önce falan 20kg dağ bisikleti kullanmıştım. Bisiklete kilo vermek için başladım ama yol bisikletinin böyle zevkli birşey olduğunu bilseydim 10 sene önce başlardım. Artık araba kullanmıyorum parkta unuttun bizi hayırsız der gibi bakıyor bana Bisiklete spor için binmek salonda spor yapmaktan çok farklı bir deneyimmiş onu öğrendim. Bir kere açık havada canım hiç sıkılmıyor. Kondisyon olarak sürekli değişken kuvvet uygulamak gerektiğinden sürüş antrenmanları salon antrenmanlarından biraz farklı geldi alışmak için süre gerekli. Yol bisikletinde ilk sürüşümü yaparken böyle kolayca hızlanıp rüzgarı suratımda hissedince istemsiz bir şekilde "olm bu mükemmel bişeymiş laan" diye bağırmışım :| milletin dönüp "yazık deli heralde" diye bakışı hala gözümün önünde... Bisikleti almadan önce bir heves aldık ama inşallah 2 ay sonra bodrumdaki tozlu yerinde terketmeyiz diye biraz çekindim ama yook muhtemelen hayatımın geri kalanını bisikletsiz geçirmem...