gunerokn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.583
- İsim
- okan
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Önceki lastiklerim 2.el gelmişti (continental grand prix 4 seasons) kaç km deler bilmiyorum. Bugun yeni continental grand prix 4 seasons ları taktım, bakalım nasıl bir çetele çıkacak göreceğiz. Öncekilerle çok memnunum yol tutuş, yağmur ve özellikle bozuk zemin alanında.
indirimdeyken al;ben de continental gp 4 season takmak istiyorum, anca maliyeti dolayısıyla biraz beklemeye aldım. uzun mesafe şehirler arası biniyorum patlamalara dayanıklı olmasını ve yağmurda biraz daha iyi bir tutuş bekliyorum. en uygun gp4season var gibi duruyor. birçok lastik ıslak zemini görünce aklı şaşıyor.
Vittoria rubino pro3
Burada biraz bilgi varPro ile pro3 arasındaki fark nedir hocam? Ben pro3 arattım ama bulamadım açıkçası eticaret sitelerinde
şahsen ben 25 ve 23 ünü kullandım benim bir şikayetim olmadı ikisinde de fakat 28 kullanan arkadaşım nasıl olduysa bu lastikte yüzü gülmedi her hafta ya ön ya arka patlattı en sonunda vazgeçtiBakalım nasıl performans vericek.
299100 dosyayı görüntüle
Bir önce ki lastiklerim bana çok sorun çıkardı, sürekli gün aşırı patlıyordu. @Spartiat Barış abi sağolsun bana çok yardımcı oldu lastik ve diğer konularda.şahsen ben 25 ve 23 ünü kullandım benim bir şikayetim olmadı ikisinde de fakat 28 kullanan arkadaşım nasıl olduysa bu lastikte yüzü gülmedi her hafta ya ön ya arka patlattı en sonunda vazgeçti
Merhabalar, diger secenegini işaretleyenler arasında Specialized yol lastiklerinden herhangi birisini kullanan varsa yorum yazabilirse sevinirim.
28mm ile 25 mm lastik arasında genişlik olarak 3mm fark var mı gerçekten? Yoksa bu değerler değişebiliyor mu. Ayrıca yüksekliğin de nasıl değiştiğini merak ediyorum. Şuanda 25mm continentaller takılı ve eğer uyumlu olursa 28mm almak istiyorum. Bisikletin yanına ineceğim fotoğraflarını çekebilirim boşlukların.
Anladım. Maşa boşluğu 25'i ancak kurtarıyor 28 çok çok zor olacaktır. Sanırım 23 alacağım veya başka modele bakacağız. Teşekkürler.Dış kalınlık model ve jant kalınlığına göre değişiyor. Aynı lastik 15, 17, 19 mm jantlarda aynı yanak genişliğinde olmuyor. Örneğin aşağıdaki lastik 32 mm ama takıldığı janta göre 31-33 mm olarak ölçülebilir:
299251 dosyayı görüntüle
Anladım. Maşa boşluğu 25'i ancak kurtarıyor 28 çok çok zor olacaktır. Sanırım 23 alacağım veya başka modele bakacağız. Teşekkürler.
@Spartiat Tekardan rahatsız edeyim. Özelden yazmıyorum herkes fikir sahibi olsun diye. Ultrasport 3 modelinde karar kıldım. Telli olanında stok problemi yok ama katlanır olanın 23 ve 28likleri var ve 23 benim kadroma uyumlu. Siz olsanız 25mm telli mi tercih ederdiniz yoksa 23mm katlanır mı? Fiyat aynı. Kullanımım %70 sıcak asfalt temiz yol, %30 soğuk asfalt aşırı bozuk değil. Gönlüm 25mmden yana ama katlanır istiyorum. Kafam karıştı.
Merlin'den 2 adet katlanır 23mm sipariş ettim. İkisi kargo dahil 30 pounda geldi. Başka sitelerde stok vardı ama daha pahalıya geleceği için oralardan almadım.Gönül ne istiyorsa onu almak lazım, yoksa hala önceden istediğini istemeye devam edip sonunda alıyor, arada alınan boşa gidiyor. Nereden alınacağını bilmiyorum ama 25 mm katlanır UltraSport 3 çok bulunmaz bir model değil ( (link) )
Olamıyorsa, bence öncelik kalınlıkta, sonra telli/katlanır seçeneğinde olmalı.