Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinizde hangi lastiği kullanıyorsunuz?

Hangi lastik?

• Continental Grand Prix 4 Season

• Continental Grand Prix 4000S

• Continental Grand Prix 4000S II

• Continental Gatorskin

• Continental GatorHardshell

• Continental Ultra Sport II

• Continental SuperSport Plus

• Continental GP Force II and Attack II

• Michelin Pro4 Service Course

• Michelin Pro4 Endurance

• Michelin Pro 3-4 Race

• Michelin Dynamic

• Michelin Lithion 2

• Schwalbe Marathon Plus

• Schwalbe One

• Schwalbe Durano Plus

• Schwalbe Durano RaceGuard

• Schwalbe Marathon Supreme

• Schwalbe Ultremo

• Schwalbe Ironman

• Schwalbe Lugano

• Vittoria Rubino Pro

• Vittoria Zaffiro Pro

• Vittoria Open Corsa Evo CX & SC

• Veloflex Master

• Hutchinson Serisi

• Challenge Serisi

• Maxxis Serisi

• Rubena Serisi

• Diğer

• Toplam katılım
    939
Vittoria open corsa cx ler gp 4000 s2 ye göre nasıldır? İkisi arasında kararsizim.

• Beğen
Tepkiler: cenktopoglu
Scudo
yol bisikletlerinde, zırhlı lastik kullanımı bisiklet hızını düşürür mü?

@aytunctarakci temel olarak evet düşürür (yuvarlanma direnci ve ağırlıkla alakalı) ancak hissedilir ciddi bir fark yok bana kalırsa. Normal sürüşlerde sizi patlamalardan koruyacağı için hafif bir lastikten çok daha iyidir ama yarış sırasında olumlu/olumsuz yanlarını bilemem. Eğer zırhlı bir lastik önerisi isterseniz continental gp four season tavsiye ederim , üzerinden geçmediğim cam kalmadı ama hala sağlam.

• Beğen
Tepkiler: aytunctarakci
ultremo var bende 5000 km yeni doldu 7000 kullanırsam kardayım. contileri 4000 km anca kullanmıştım ama görünüşe göre talebi yüksek

yav daha önce ( yaklaşık 2000 km kullandım öncesinde bisikletin diğer sahibide aynı şekilde kullanmıştır muhtemelen) hiç patlamayan lastik ben bu yazıyı yazıp sürmeye çıktığımda patladı , şu an ağlıyorum böyle şans mı olur :bsmagryr:

Continental Gatorskin kullaniyorum. Lastik patlamasina karsi fobim var :)

Dış lastiği değiştirsek bile sanırım hep ilk oy verdiğimiz lastikle anılacağız :D

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve Murat B.
Conti GP4000s II 2 tane iç lastik ile beraber Merlin'de 71 € olarak gözüküyor, bu fiyat iyi gibi sanki ?
Bizim sitelerde tekini 200 TL'ye veriyorlar.
Garip bir durum olmaz heralde bu lastikte ?

(link)

patlamaya karşı en dayanıklısı schwalbe marathon green guard mı arkadaşlar? yuvarlanma direnci falan önemli değil. zor patlayan lastik arıyorum

@Angel Eğer canınız sürekli lastiğinizin patlamasından dolayı sıkılıyorsa, kesinlikle ihtiyacınız olan Schwalbe Marathon lastiktir. Schwalbe Marathon Yuvarlanma direnci de çoğu Yol Lastiğinden iyidir ayrıca sürüş kalitenizi arttırıp zemindeki titreşim ve çukur vb. şeyleri daha az hissettiriyor. Islak zemin yada aşırı tozlu, kumlu zeminde Yol Lastiklerine ( Üst seviye, Prolar haric ) göre daha iyi yol tutuşuna sahip. Eksi yönü ise lastiğin telli yapısından dolayı ağır olması ortalama Yol Lastiği 200 gr civarı iken Schwalbe Marathon' un ağırlığı 400 gr(700*23) civarlarında ve takılıp sökülmesi Yol Lastiklerine göre daha zordur.

Bende Lastiğim sürekli patladığı için ( Hemen her turda iç lastik değiştiriyordum ) Schwalbe Marathon 700*23c kullanmaya başladım. Schwalbe Marathon kullanmaya başladığımdan beri hiç lastiğim patlamadığı gibi lastik üzerinde en ufak deformasyonlar dahi bulunmamaktadır.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Hiç Bontrager kullanan yok mu yavv...??? Bence çok iyi lastik:harika::harika:

Maxis detanotor yakın zamanda almıştm fena dgil ama yagmulu havalara yavastan kayiyor

@Angel

Continental Gatorskin

@WantedTurk ayrıntılı açıklamanız için teşekkür ederim hocam, tam bana göre bir lastik anlattığınıza göre. peki siz hangi modelini kullanıyorsunuz? smartguard,greenguard,plus road vs modeli var

Continental Grand Prix 400 S II kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Çöp detonator'lerden sonra ilaç gibi geldi. Michelin pro3race sc.

@Angel Lastiğin modeli Schwalbe Marathon, Lastikte kullanılan koruma teknolojisi Green Guard zaten benim bildiğim 700x23 olarak ta sadece bu modelde mevcut.

upload_2016-4-25_19-53-13.png

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Schwable one kullanıyorum 700×25c

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri