Çamlı belden aşağımı salıp kızılinişte şaha mı kalktın. Sedona 610 almanın zamanı geldi geçiyor.
Yok havaalanı inişi Necmeddin hocam ama yeminle inanılmaz tehlikeli 😊 Bir daha tekrarını yapabileceğimi sanıyorum.
Çamlı belden aşağımı salıp kızılinişte şaha mı kalktın. Sedona 610 almanın zamanı geldi geçiyor.
Evet orası yüksek Sivastan . 82 km çok iyi ve çok ta korkutucu.Yok havaalanı inişi Necmeddin hocam ama yeminle inanılmaz tehlikeli 😊 Bir daha tekrarını yapabileceğimi sanıyorum.
@Voltaire gerçekten yürek ve cesaret ister.
Daha önce bu konu içerisinde bir kaç kez yazmıştım.
Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız
Spor aktivitelerini takip etme konusunda zirve yapmış bir marka olan Garmin'in cihazları bile, GPS üzerinden yada diğer sensörlerden aldığı bilgileri (zaman, zaman) hatalı gösterebiliyor. Örnek olarak siz yoldan gittiğiniz halde, sizi strava'da apartmanların üzerinden gitmişsiniz gibi gösterdiği yada anlık sinyal problemi sebebiyle maks. hızını 100-120 km/s olarak ölçtüğü gibi. Yeni çıkan cihazlar ve güncellemeler ile artık bu sorunların bir çoğu aşılmış durumda.
Bu kadar yazdık altını da doldurayım. (isteyene sürüşün linkini özel mesaj atarım. Aşağıda örnek bir sürüş bulunuyor, maks. hız konusunda aranızda beni geçebileceğini düşünen varsa hemen çalışmalara başlasın! Nasıl da hava attım ama peh.
Aşağıdaki güzergahta 122 km/s hız yapmış gibi görünmem sizce ne kadar mantıklı? Bu hatayı yapan cihaz Garmin Edge 510 yada 1000'di şu an net hatırlamıyorum. Edge 510'u satıp Edge 1000 almıştım bu sıralar. Böyle bir hız söz konusu değil, çünkü burada hatalı bir ölçüm var.
Özetle; donanımsal olarak daha basit bir yapıda üretilmiş cihazların maks. hız yada diğer verilerine "her zaman" çok güvenmeyiniz. Teker çapınızı bu cihazlara mutlaka doğru giriniz.
237636 dosyayı görüntüle
Son olarak, forum ortamına bir şey yazarken kimseden izin yada diğer bir ifade ile izacet almaya ihtiyacım yok. Terbiyeyi de bu yaşımda bir başkasından öğrenecek değilim, herkes kendi işine gücüne baksın. Mesajımı beğenmeyen, yönetime şikayet edebilir bu kadar basittir.
81 km/sa hıza ulaşmıştım yaklaşık %10 dan fazla bir eğimli yerde. Kaza kaçınılmaz oldu keskin bir viraj çıktı önüme duramadım bariyerlerde buldum kendimi.Kontrolsüz şekilde rampalarda salmamakta fayda var nerden ne çıkacağı belli olmuyor.