- Tepki
- 5.248
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Özlemişim zondaların tellerinden gelen hırıltılı rüzgar sesini
245737 dosyayı görüntüle245738 dosyayı görüntüle
abi o pedal nedir
246063 dosyayı görüntüle
Bu muhabbeti çok sevmiyorsunuz ama fm1 konusunda galiba
10 mm spacer daha çıkardım 8 km sürdüm bir rahatsızlık hissetmedim 1 hafta kalsın 40 km üstü bir tur atayım karar veririm artık
@trainspotting35 sculturacığım selesini ve jant setini geri istiyor 😍
Ona jant seti olmaz da seleyi bi düşüniim dedim
Arkadaş alınması gereken o kadar çok şey var ki bu ekonomik durumda bi dur demek lazım
Gopro hero9 Black
Jant seti
Sele
Gidon
Mtb pedal ayakkabı
Oooo bitmez
Drone satsam gene açıkta bir şeyler kalıyor en iyisi ayağa kalkıp bir estağfurullah çekeyim
Biraz incelttim hafif şekil verdim bence gayet iyi olduMerhaba,
focus mühendislerini çok andığım gidon boğazımdan ötürü yol bilgisayarı ve far takamıyordum, piyasada uygun ölçüde satılan bi aparatta malesef yok, kendi imkanlarım ile hiç elimden gelmemesine rağmen görüntü deki parçayı yaptım , gayrette oldu ama o kadar şık olmadı resim deki gibi kestirip hatta biraz da inceltip boyatıp focus mühendislerine nispet yapacağım . Şimdilik nerde nasıl yapacağım bilmiyorum ama
245666 dosyayı görüntüle
245667 dosyayı görüntüle245668 dosyayı görüntüle
6 dk önce kayıt olmuşsunuz konu açamazsınız, forumda başlıkları aratarak sorunuza uygun konuyu bulup oraya yazmalısınızKonu ile alakası yok kusura bakmayın ancak konu nasıl açabilirim bir türlü bulamadım.
Ne saçma bir şey cidden kaç dkka yada kaç mesaj sonrasında açılıyor peki ?6 dk önce kayıt olmuşsunuz konu açamazsınız, forumda başlıkları aratarak sorunuza uygun konuyu bulup oraya yazmalısınız