Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yolun neresinden gitmeli?

@hardwrestler Canına yandığım bizde şans yokki şöyle radyoaktif bir örümcek ısırmaz, yada gama ışınına maruz kalmadık :koptum: veya biriside adamantium enjekde etse ama nerde hayaller marvel gerçekler bayrampaşa:booo::booo:

Scudo
@Bicycleizm sinema filimi olsak küçük Emrah olurduk abi. Dediğin gibi nerde o şans. Haberde gördüm uçan araba çıkmış yollara. Türkiyede hemen alırlar zaten bizde kurtuluruz ucan hanzolardan. bisikleti de yukarı çıkarmasınlar. ??

Bu tiplerin kendilerine ve yakin akrabalarina küfur edilmesinden mazoşizt bir şekilde zevk aldiklarıni düşunuyorum.

Üniversitede 2 nin yazında izmir gaziemirden çıktım havaalanı hizasında eski aydın yolundan gidiyorum. Bir tır yanımdan sırf gıcıklığına havalı kornasına asılarak geçti. Ben havali kornanın akciğerdeki alveolleri titrettiğini işte orda öğrendim. Bu bilinci artık camide mı,okulda mı, gittikleri tarikatta mı, askerde kışlada mı verirler bilmiyorum ama inanın annelerine sunduğumuz saygı burdan zellandaya 8 şerit yol olur.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Öyle düşünmeyin. Bizim iyiliğimizi istiyor çoğu. ? Adamlar tenha yolda emniyet şeridinden gittiğim halde karşı yönden gelirken yüzlerce metre öteden "ben geliyorum, dikkat et" dercesine korna çalıyorlar. Çok merak ediyorum, acaba ne düşünüyorlar?

Ben şu şekilde bir hareket yapıyorum çoğu zaman. Arkadan bir araba gelirken kendimi özellikle kapı gibi sağdan gelebilecek tehlikelere karşı minimum gidebileciğim yerin yarın metre solundan gidiyorum yani sağ şeritin ortasına filan denk geliyor. Böylelikle hem araçlara kendimi gösteriyorum hem de bu hareketimle onları biraz tedirgin ediyorum. Zaten insan olan yavaşlıyor ya da mesafe bırakarak solluyor. 0 geçecek hayvan kendini belli ediyor aynadan. Ben her halükarda araç beni geçerken yada geçmesine az kala azcık sağa kayıyorum yaklaşık sağ şeridin 3 te 1 ine denk gelecek şekilde. Tabi bu şehir içi hızınızın trafiğin genel akış hızından çok fark olmadığı yerler için geçerli.

• Beğen
Tepkiler: KaracaAbdullah
Bahsedilen durumlarla çok karşılaştım bende. Ayna kullanmak lazım en azından yakından geçeceğini fark edip ona göre hareket ediyor insan aynadaan görünce

• Beğen
Tepkiler: yenhesa
Kuralsız, dikkatsiz, prensipsiz bisiklete binen çocuklar ve youtube'da şov yapan bazı "çılgın"lar yüzünden bütün bisiklet binicilerine karşı bir önyargı oluşmuş durumda. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: BayCicik ve Noldor
@KaracaAbdullah aynen hele bir tanesi varki sanırsın 'hızlı ve öfkeli':) millet de takipde yani taksi,dolmuş,kamyon barzo,hanzo derken biz içimizdeki anomalileri görmüyoruz hiç sorsan bazıları bisikletci düzgün insanlar kırmızı da geçer kaldırım da sürer bahanesi e ne yapalım araçlardan yermi var sanki, bir sana yer yok bize var sanki sonra da saygı bekler bunlar trafikden daha tehlikeli bence.

@hardwrestler
bu yaz marmaris-akyaka yolunda idman yaptım hep ve bu tip davarlar çok fazlaydı. daha önce bir kaç kez ''kenara çek'' diyince adam olmadıklarından bana 2-3 kişi saldıranlar oldu böyle 2-3 tane darp vakası yaşadım. o sebeple artık şöyle yapıyorum, kadro çantası kullanıyorum ve böyle üstüme sürüp birbirlerine ''ahahaha ...koyim nasıl korkutuyoruz lavuğu ahahaha'' diyerek eğlenen davarlardan oluşan bir araç geçtiğinde yakınlarda anayoldan uzaklaşabileceğim tali bir yol varsa (tabi asfalt aramayacaksın, toprak çamur allah ne verdiyse gireceksen) çantamdaki küçük çakıl taşını araç beni geçerken araca sert bir şekilde atıyorum ve bisikleti bariyerin üstünden aşırtıp tali yollardan yakındaki köylere giriyordum. barzo dolu araçtakiler ilerdeki ışıkta bekleyip kavşaktan U yapıp beni bulana kadar iş işten geçmiş oluyordu. 4 tane cezalandırma yaptım bu şekilde. 1 tanesinin arka camına geldi ve cam çatladı. yok öyle hem beni ölüme yaklaştırıp bi de üstüne eğlenmek...

tabi bu dediğim kırsal yerlerde olacak bişey, şehirde pek mümkün değil.

@can_celik güzel bir düşünce, uzun turlarda arabadan yanımdan geçerken bağıran çok oluyor. Bunu uygulamak lazım. Çm çantada Çakıl taşı taşımak gerekiyor demekki.

Gençler; biz vandalizme, şiddete, linç kültürüne karşı olması gereken bir noktadayken tepkilerinizi gözden geçiriniz.
Bugün övünerek verdiğiniz örnekler önce bir suç ardından kötü örnek oluşturmasın...
Konular açılırken her yaş ve düzeyden bisikletçinin yazdıklarınızı okuduğunu unutmayın lütfen.

@Bicycleizm yol çevre yolu. Tek araç bu şahıs. Sen gel dibimden geç. Allah için bunlar ne zaman tükenecek.

Altini cizdigim kisimda hakliysaniz carpilsaniz haksiz olurdunuz. Cevre yoluna bisiklet, at arabasi, yaya falan girmesi yasak diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geçenlerde bir araç şöförü dibimden geçti.Işıklarda yanına yaklaştım ve kibarca sordum.Neden dibimden geçtiniz,bu yaptığınız doğru değil dedim.O da ''hakkını helal et kardeşim , başka bir araç beni sıkıştırdı,ben de sizi kasklı görünce profosyonel olduğunuzu düşündüm ve yanınızdan silme geçeyim nasıl olsa profesyonel bişey olmaz dedim '' dedi. :ssrtcbya: Ben de bir daha böyle yapmayın ,freninize basmaktan çekinmeyin diyebildim.

Bu olay İngiltere'de yapılan araştırmayı hatırlattı.Orada araç sürücüleri, kasklı bisikletlilere kasksızlara oranla 30 cm daha fazla yakın gidiyorlarmış.

Geri