Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

15.Bölümü nereden izlediniz ? Ben bulamadım Türkçe altyazılısını

15.Bölümü nereden izlediniz ? Ben bulamadım Türkçe altyazılısını

Scudo
@Efe Cycler

İngilizce altyazı ile izliyorum. Pazartesi günleri akşam saat 9 civarı yeni bölüm malum ortamlara düşüyor :)

@Kadir Eskici
Tamam,teşekkürler.

anizm dağıldı iki farklı site ortaya çıktı en erken onlar çeviriyorlardı bu sefer ingilizce izleyelim çıkınca bi daha tr izlerim

Türkçe çevirisi anizm ve Türkanimede yayınlandı.
Naruko müthiş çalıştı, ama her yorulan karakterin düşmesi baymaya başladı artık. :)
iğrenç midosuji nerelerdeee, onsuz tadı çıkmıyor animenin:)

Yokuş yukarı Blind Dance ile kadın kokusu filmine mi gönderme yaptılar acaba? :) Japonların espri anlayışında bu tarz görülmüş şey değil ama bi an aklıma geldi seyrederken.
Bir de ingilizce altyazılısını tercih ediyorum.Türkçe altyazılı izleme hatasına düştüm bir bölüm ilk sezon,fenalık geldi.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Eskiden Bursa'da bir kafede South Park'ın bölümleri haftanın belli bir gününde verilir millet toplanırdı.Buna benzer bir şey yapılsa,YP verilse nasıl olurdu acaba.Bisiklet grupları veya dernekleri yapar belki ileride.

30 küsür ilk seri 15 de grande bölümünü 4 günde izledim dizi rekorumu kırdım :)
bu sırada mtb mi hemen düz maşaya çevirdim gidonu alçalttım, aerobar falan düşünüyorum:koptum:

yol bisikletinde gözüm yoktu diyordum kendi kendime bigün biryerde denk gelicem bi denemek için binicem sonra zaten bi bakmışım yol bisikleti sürüyorum. yola özendiren beklemediğim yerden geldi :)

o kadar bölümü paldır küldür izleyip 16.bölümü henüz izleyememek baya koydu :D

bizimkiler çevirsinler bunu çoluk çocuk izlesin bak bakalım gelecek nesilde bisiklet kullanımı artıyor mu artmıyor mu...

16. Bölüm çıktı. japonca olarak anlayabildiğim kadarıyla seyrettim. Türkçe'si çıkınca güzelce seyrederim. ^^

Spoiler 16. bölüm ile ilgili bilgi ve yarış sonucuyla ilgili tahminlerimi içerir okumadan önce iki kere düşünün arkadaşlar :)

İmaizumi bence fake bir atak yaptı, amaç Hakone'nin ace'ini yormak, Onoda'yı finishte gizli silah olarak düşünüyorlar... Midousuji psikopatını gördüğüme sevineceğimi hiç düşünmezdim ama heyecan kattı olaya :)
İçimden bir ses finishin Onoda, Midousuji, Manami arasında olacağını söylüyor...

Dizi öyle bir hal aldı ki hiçbir tahmin tutmuyor. Olmaz denilen şeyler gerçekleşiyor. Spoiler vermek istemiyorum ama güzel bölümdü :)

onodayla başladı onodayla bitecek :). Finale midousuji gelmesin artık yeter ya :acpsnr:

16. Bölüm Anizm yayınlamış. Bu arada anizm'in com adresi bir arkadaşı üzerinden alınmıştı. Eleman sonradan tutmuş bütün bilgileri değiştirip siteye el koymuş. Site şimdi tv uzantısıyla devam ediyor.

17. bölüm yayınlandı. Yarış şimdi baslıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
onuda yola çıktı bu iş tamam :D

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
16.Bölüm :

- Bisiklet sürmek bir takım sporu olduğu gibi kendine karşı verdiğin bir mücadeledir de.
- Tırmanışlar öyle zorludur ki kalbin patlıyacak sanırsın. Kimi zaman yokuş aşağı inerken frene asılma arzuna engel olamazsın.
- Bir sürücünün önünde duran son engel ise kalbindedir.
- Bu engeli aşıp gelişmek için sana güç verecek bir şeye ihtiyacın var.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Geri