Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yulaf ezmesi

Kimsenin iştahını kaçırmak istemem ama Rodeo'da üstünde yazdığı üzere, Tadımca'da da sandığım üzere karamel yok mu? Karamel dediğimiz şey yanmış şeker değil midir? Yanmış şeker'in sağlıklı beslenme ile çelişir bir tarafı yok mudur?

Bayılırım karamele, o ayrı :)

Scudo
Hocam yeşil ama sebze yeşili değil :D Fıstık yeşili, fıstık diyorum, antep diyorum :D
Afiyet olsun efendim :)

@erhana

Tadımca da bildiğim kadarıyla karamel yok.
Doğru karamel yanmış şekerdir ve yanmış olan herşey gibi kanserojendir ve zararlıdır...
Rodeoyu bilemiyorum, bir arkadaşım snickers ın yerli versiyonu demişti :)

Arkadaşlar o değil de atabarı vardı bir ara iyiydi onlar onlar yok sanki artık ?
Bir Migrosa Nature valley tahıl barı gelmiyormuş artık bilen duyan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@Hakan Yazman

Eti Atabarı nı askerde göreve ( dağa ) çıkmadan önce yerdim ben :D
Şu içindekilere baksanıza, fişek gibi yapıyor insanı :rolleyes: :D
(link)

Hiç unutmuştum ama ben bunları, bu gün bir inceleyim marketleri, bu aralar ihtiyacım var :04:

@Hakan Yazman

Hocam valla özür dilerim. Ben direk ot yeşili sanmıştım. :eek:
Antep fıstığının mübarek bir taamın ise yeşilinin tonu güzel maşaAllah. Tadı da rengiyle müsemma. (Müsemma = denk demekti galiba):)

Eyvallah Hocam. Fıstık tavsiye edenlerin bol olsun. :)

ya mesut abi sen o leblebili sinden kaybolduğumuz yükselen yaylası gezisinde yedin ya ne çabuk unuttun ben getireyim sana benim favorim mavi olanı dedenin getirdiği kuruyemiş gibi
hakan abi natura valley leri eskişehir tansaş mağazasında buldum ordan alabiliyorum fakat sanki rafta bitsinde birdaha getirmeyelim tarzında duruyo en kuytuya yerleştirmişler tuz ararken kazara buldum

yulaf ezmesi yemeye devam edin.eskiden vikinglerin cok guclu olma sebebi surekli yulaf ezmesi yemeleriymis.benden soylemesi...

@sgtalper

Yahu Hasan ne bileyim. Senin verdiğin her şey süper lezzet oluyor. Yok hurma cezeryesi, yok pekmez lokumu yok leblebi barı yok süper benzin yok jet yakıtı... :)

Öyle güzel yiyecekleri mağazanın kuytu yerlerine saklamışlarsa bırakın orada kalsınlar. Birdaha ki sefere tekrar bulmanız garanti olur. ;)
Hem öyle şeyleri spor yapmayanların bulup ta tüketmesi aksi teksir yapabilir. :rolleyes: :p

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
@Mesut Girgiç

Hocam, müsemma = adlandırılır, isimlendirilir demektir.Türkçemizde de adı olan, ad verilmiş anlamında kullanılıyor.Kolay anlaşılır şekilde daha çok ismi cismine uyan kişiler şeyler için söylenir. bakınız sharon stone, kurtcebe alptemucin :)

Konuyla ilgili sorulara dönersek;

Tadımca'da karamel değil bal kullanılıyor.Bu yüzden içinde yanmış veya yanmamış herhangi bir zararlı yoktur.
Rodeo'da karamel var evet, zaten çikolataların çoğunda birkaç zararlı emülgatör kullanılabiliyor.Fakat bunlar yıllarca kullanım sonunda zararlarını gösteren maddelerdir.

@athletic

Ben bu müsemma(senin açıklamanda ="ismi cismine uyan" , benimkinde ise "DENK" idi) olayını çok güzel anladım. Kelimelerin anlamlarını çok zorlamazsak benim söylediğim mana da tamamen ofsayt'a düşmüş sayılmaz ama senin açıklamaların 90 dan röveşata golü gibi olmuş. :)
Tekrar teşekkürler. Akıl yaşta değil baştadır atasözü bildiğim en doğru sözlerden. ;)
Ben de bu müsemma konusuna bildiğim güzel bir örnek vermek istersem: Mesela "athletic".

Karamel, emülgatör, zararlı madde konusundaki uyarın için de teşekkürler. Dediklerine aynen katılıyorum. Doğal(rafine olmayan yada çok az rafine-o da mecburiyetten-) maddelerle beslenmek en doğru olanı

@sgtalper

Valla aynen mügrosta da öyleydi, bitince bir daha gelmedi, pahalı mahalı ama pratikti uzun yolda acıktın mı iyi oluyordu neyse bulduğum yerde 3-5 paket alayım :)

• Beğen
Tepkiler: sgtalper
evettttt 8 sene olmuş konuya yazı yazılmayalı, 8 senedir yulaf ezmesi yemiyor musunuz arkadaşlar :)
yemeye devam eden varmı aranızdda?
bende yulaf ezmesi yemeye başlamayı düşünüyorum:)

@sprint
Bal daha güzel olur bence:harika::harika:
Bu arada bir hortlamış konu daha....:hihi::hihi:

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
Yulafezmesinin üstüne erimil peynir dökmeyi deneten oldu mu?

@Cuneyt Erkman
Ben de sabahları bundan kullanıyorum. Tadı bana göre fena değil.

Geri