Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Scudo
Çok fazla yazmayın yazıya da kısıtlama, vergi gelir söylemedi demeyin
Vergiyi bilmem de forumdan yönetici çıkıp boş mesajlarınız serverda gereksiz yer kaplıyor diye uyarabilir. Aman dikkat :)

Vergiyi bilmem de forumdan yönetici çıkıp boş mesajlarınız serverda gereksiz yer kaplıyor diye uyarabilir. Aman dikkat :)
Yöneticiler bu konuyu bulamaz bile. Çünkü arama motoru çalışmıyor.

Hadi bir de yurtdışı alışverişi yorumu yapayım.
Yurtdışı alış verişi neyinize,
Oturun oturduğunuz yere,
Yas tutsanıza Haniye'ye

Yasa göründüğü haliyle özellikle çin menşeli ürünlerin ithalatına karşı çıkarıldığı için 30 euro altı bedelli ürünler için ilave vergi çıkabilir, 30 euro üstü için ise gümrükten çıkış yapılmayabilir. Bu kısım ile ilgili elimde yazılı bir yönerge bulunmadığı için ancak fikir yürütebiliyorum.

Öğrenmenin en kolay yolu test etmek. Riske atacak 30 eurosu bulunan arkadaşları bekliyoruz. :)
Bir kaç gündür temu'ya sıkı takip geleceğini okuyup sipariş vermiştim. Siparişimden saatler sonra yeni karar yayınlandı. İstemeden olsa 55EUR'yu olta taktım saldım. Sonucu göreceğiz.

Moldova gibi ülkelerdeki kadınlar Türkiyede evlerde çalışıyor her hafta moldova, romanyaya minibüsler gidiyor bu kadınlarda evlerine bunlarla para ve buradan aldıkları eşyaları yolluyorlar. Yakında bu gümrük işlerine de birileri bir yol bulur siparişleri Romanya, moldovya verirler onlarda bu minibüslerle buraya getirirler. Ne demiş kitap "her zorluğun yanında mutlaka bir kolaylık vardır"😁
Yani böyle olur demiyorumda mutlaka birşeyler olur. Avcı ne kadar hile bilirse tilki de o kadar yol bilir. Bükreş burdan ankara kadar yol Romanyada %60 vergide yok orda tanıdık biri varsa yolla oraya sonra git al gel.

Pardon ya 60 vergi almış yanlış yazmışım şimdi baktım

Dün öğlen aliexpressten bende alış veriş yaptım bende %30dan aldı. Euro karşılığı olarak 22.5€ falan ediyordu. Büyük ihtimalle son alışverişim oldu. Arkadaş ayın 15ini bekliyordu, igpsport km saati alacaktı artık nereden nasıl alır bilmiyorum.

Sevgili dostlar bu çorabı başımıza kim nasıl örmüş öğrenmek isteyen varsa şu videonun ilk beş dakikasını izlesin. 👇

(link)

Geçen sene İngiltere'den kargosu vergisi dahil 1700 TL'ye aldığım yol bisikleti ayakkabı Türkiye'deki esnafta 3600 TL'ye satılıyordu.

Türkiye'de yaşayan insanların hobisi olmasın mı?
"olmasın ab ne gerek var "

Mehmet Şimşek

dün bi gazla bikeinn ve all4cyclingden sipariş verdim gelin görünki kargoya verilme süresi bile 5-7gün yazınca iptal ettim sonuçta bu süre içerisinde verilse bile 20 ağustosa kadar geleceği meçhul kaldıkı bi standartı olmayan gümrükte bekleme süresi düşünüldüğünde o riski göze alamadım açıkcasi :(

dün bi gazla bikeinn ve all4cyclingden sipariş verdim gelin görünki kargoya verilme süresi bile 5-7gün yazınca iptal ettim sonuçta bu süre içerisinde verilse bile 20 ağustosa kadar geleceği meçhul kaldıkı bi standartı olmayan gümrükte bekleme süresi düşünüldüğünde o riski göze alamadım açıkcasi :(

dün aliexpress üzerinden yine severek kullandığım tpu iç lastik siparişimi bugün kargoya verildi. yetişir bakalım

Aliexpressten kaset alacağım. 30 euro dediğimiz limit görseldeki vergi ve gönderim hariç mi hesapliyacagim? Aydınlatır misiniz? Bu ürün geçiyor mu geçmiyor mu limiti? Screenshot_20240809_225445_com.alibaba.aliexpresshd_edit_456856487338100.jpg

Artık Bulgaristan'a takımdan arkadaşımıza sipariş geçiyoruz.Vergi de yok.8 euro kargo masrafı var.Bir çok üründe de Türkiye ye yapmadıkları
indirimleri yapıyorlar.Biraz önce 3 parça sipariş geçtim.Hayırlısı olsun.Milleti bezdirdiler yeminle.Paramızla bile bir şey aldırmıyorlar !

Artık Bulgaristan'a takımdan arkadaşımıza sipariş geçiyoruz.Vergi de yok.8 euro kargo masrafı var.Bir çok üründe de Türkiye ye yapmadıkları
indirimleri yapıyorlar.Biraz önce 3 parça sipariş geçtim.Hayırlısı olsun.Milleti bezdirdiler yeminle.Paramızla bile bir şey aldırmıyorlar !
Oralarda Karavanlarla,motorlarla gidip araçlarını sıfır toplatıp gelen tanıdıklar vardı Parça fiyatlarından vs Reno Twingo mesela mini camper aracdır Sürüsüyle gidip toplayıp getirip burada satanlar vardı da vardı Bu arada böyle şeyleri çok reklam yapmak iyi değil sebebi buna karşıda bir operasyon başlatabilirler Aliexpres e yapıldığı gibi Birileri çıktı vergiyi düşürmek için ''Gift'' yazdırın satıcıya,,,Elektroink eşyaya Tekstil yazdırın reklam reklam derken Başımıza neler geldi:d

dün aliexpress üzerinden yine severek kullandığım tpu iç lastik siparişimi bugün kargoya verildi. yetişir bakalım
Hangi markayı tercih ediyorsunuz? Ridenow ve Thinkrider kullandım. Sizce hangi marka iyisi, hangisini stok yapmalıyım?

Geri