Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

@lt07

Evet bende buna benzer bir video görmüştüm. Vpn ile yurt dışında bir adres gösterip üyelik alıyor daha sonra, adres gerektiğinde Türkiye'ye taşıyordu. Normal şekilde alışveriş yapıyordu. Şuanda tam hatırlamıyorum videoyu bulursam atarım buraya. Ebay üzerinden gerçekleştirilen açık artırmalar benimde hoşuma gidiyor.

Scudo
@Levent Kırça o sanal.kartta para kesiliyormus dpgrumu inninal diye bir kart varmis ptt den 5 tl karsiligi aliniyormus

Arkadaşlar merhaba ,Ben dış lastik almak istiyorum da takım olarak kafamda geçen marka continentalin ULTRA SPORT 2 lastiği ,Nasıl bi lastik sizce? ya da daha farklı bir önerisi olan varsa fikrinizi alabilirim . 100-250tl arası

Yurtdışı alışverişlerinde son bir aydır kdv nin üstüne ötv de ekleniyormuş, ben yandım siz yanmayın.

@mümtaz öztürk benim siparişim 24 mayıs ta geldi 227€ kargo hariç sadece vergi ödedim 1 Hazıran dan sonra baslıcak diye duymustum

@hunter84
başlamış, 600 tl ye kadro aldım . Şimdilik 242 tl vergi gözüküyor.

@hunter84 evet, ben de 108 tl hesaplamıştım. Gerçi görüştüğüm gümrük görevlisi ötv çıkmayabilir dedi, neye göre hesaplanıyor tam bilmiyorum.

@mümtaz öztürksiparisi teslim aldınız mı?
Haziran dan once teslim edilen kargolarda kdv henuz alinmiyordu.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal teslim almadım. Gümrüğe yeni geldi İstanbul daymış. İşlemleri başlatıyorum bu gün.

dhl deki arkadaşın çalışması sonucu, 104 tl ye işi hallettik. Sağ olsun çok ilgilendiler.

@mumtaz ozturk, mumtaz hocam +kdv olayı yururluge girmis mi?Bilgi verebilir misiniz.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ufak tefek urunler icin nasil isleyecek acaba. Kucuk paketlerde gelen 20dolar altinda kalan urunler icin mesela.

Arkadasa 3dolarlik bir urun aldik mesela. Bende bi 10 dolarlik bir kablo almayi düşünüyorum. Onlara ne yapacaklar. Nihayetinde takipli de olsa ptt ile geliyor.

Bu +kdv olayı muallakta; hâlen nasıl uygulanacağı belli değil. Karttan çekerler dşyen de var. site öder diyende var. 1 Haziran da uygulama başladı. Zamanla yurtdışı alışverişler oldukça ve tartışıldıkça öğreneceğiz. Türkiye'de bürosu olmayan siteler nasıl yapacak göreceğiz

Selam.
Yeni düzenlemelerden sonra turist vizesiyle Avrupa'dayken bisiklet alsak, yurda donüşte ötv veya başka bir şey ödeyecek miyiz ??
Müzikle de ilgileniyorum. Gitar pedali, referans kulaklığı gibi şeyler aldım geçmişte. Bunlarda hiç bir sorun yaşamadım. Ama bu bisiklete gelen yeni vergi uygulamaları farklı galiba.

Bilgisi olan var mı ?

Bir de, eğer ekstra bir şey ödemeden getirebiliyorsak, bu bisiklet hakkında yorum yapcak birileri var mı ?

(link)

Merhaba,

(link)

Bu siteden alışveriş yapan var mı? Yaklaşık 9-10 saat sonra bitecek bir indirim var şu an ve fiyatlar inanılmaz uygun.
Ayrıca free shipping var. Dolandırıcı mıdır değil midir bilemedim doğrusu.

Geri