Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

29 Haziran 2019 da Resmi gazetede yayinlanan tebligde ilgili madde su:

"Kararın 126 ncı maddesi kapsamında aynı kişi adına bir ayda en fazla 5 taşıma senedi muhteviyatı eşyanın serbest dolaşıma girişine izin verilir."

Uygulama nasil peki? Tek seferde, tek paket ile gelecek sekilde, 5 urunden fazla siparis veren oldu mu?

Scudo

"Kararın 126 ncı maddesi kapsamında aynı kişi adına bir ayda en fazla 5 taşıma senedi muhteviyatı eşyanın serbest dolaşıma girişine izin verilir."

Uygulama nasil peki? Tek seferde, tek paket ile gelecek sekilde, 5 urunden fazla siparis veren oldu mu?

Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Taşıma senedi 100 ürün içinde 1 tane de olabilir. Bunu takip ettiklerini de sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Gazelleous
Arkadaşlar internetten 200 usd'ye yurtdışından bisiklet sipariş ettim. Ne kadar Gümrük vergisi çıkar? Gümrüğe takılır mı?...vb. Bilgi sahibi olanlar yeşillendirirse sevinirim. 😊

*İnternetten yurtdışından bisiklet alanlar DM yoluyla bana ulaşırlarsa sevinirim. Deneyimlerinize ihtiyacım var.

*Forumda yeniyim. Yardımınıza ihtiyacım var. 😊

Arkadaşlar internetten 200 usd'ye yurtdışından bisiklet sipariş ettim. Ne kadar Gümrük vergisi çıkar? Gümrüğe takılır mı?...vb. Bilgi sahibi olanlar yeşillendirirse sevinirim. 😊

*İnternetten yurtdışından bisiklet alanlar DM yoluyla bana ulaşırlarsa sevinirim. Deneyimlerinize ihtiyacım var.

250-300 TL arası bir vergi çıkar DİE düşünüyorum
Ben bir ay önce 218 € luk alışveriş için 299 TL vergi ödedim

• Beğen
Tepkiler: DPS

Avrupadan getirdik problem olmadı. Zaten gümrük vergisi hesaplanırken siparişteki ürün adedine değil ürün fiyatına bakarak hesaplama yapılıyor. 5 taşıma senedi muhtemelen 5 farklı siparişi ifade ediyordur.

• Beğen
Yurt disindan siparislerde 5 siniri konusundan bilgisi, tecrubesi olan var mi? Bu siparis sayisi siniri mi yoksa urun sayisi siniri mi? Tek seferde 5 urunden fazlasi satin alinamiyor mu? Bir de limitin asilmasi durumunda ne oluyor?
Bir ayda 5 ayrı kargo peketine ilişkin sınırlamadır. bir pakette 6 ürün olması 1 taşıma senedini ifade eder.
Kargo şirketleri tc kimlik numarasından bunun takibini yapmaktadır.

• Beğen
Çok nadir de olsa bazı mağazalarda böyle fırsatlar olabiliyor, birkaç ay önce denk gelmiștim ama 76 santimetre olduğu için almamıștım. 🙃

IMG_20200831_140129.jpgIMG_20200831_140138.jpgIMG_20200831_140139.jpg

Bu arada bașlığın düzenini bozmayalım, alın size fırsat. 🙃

Screenshot_20210410-000200.png

Selamlar,

hangi sayfadan sipariş verdiniz acaba? Paylaşabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Furkaann
Yeni bir websitesi oluşturmayı düşünüyorum indirimde ve işe yarar bisiklet ekipmanlarını siteye koyacağım en çok oy alan ürünleride ytbda kanal açıp incelemesini yapacağım sizce nasıl olur yeni konu açamadigimdan buraya yazdim

starbikeparts . com

bu siteden daha önce alışveriş yapan oldu mu? bisikletler oldukça iyi fiyata gözüküyor alsak problem yaşar mıyız?

(link) dan ilk defa bir ürün aldım. Başka yerde de bulamadığım bir şeydi. Bakalım kaç günde gelecek ya da gelecek mi :)
Son kalan 2 taneyi ben almışım :)
(link)

Son düzenleme:
bike-components.de kullanabileceğiniz bir uygulamayı aktarmak isterim. Zaten bilen biliyordur da, bilmeyenler için işe yarar bir şey.
Aslında daha önceden bildiğim bir uygulama ama hiç deneme fırsatım olmamıştı, ilk defa uygun koşullar sağlandı ve denedim, işe yarar olduğunu gördüm.
Ürün sayfalarının bir köşesinde "Leave Price Alert" diye bir link var, eğer aynı ürünü bike-components'den daha ucuza satan bir yer tespit ettiyseniz o linke tıklayıp formdaki gerekli yerleri dolduruyorsunuz, ucuza satan sitenin linkini , fiyatını vs bunları soruyor, ayrıca kendi bilgilerinizi de giriyorsunuz.
Daha sonrasında (bana 1 gün içinde döndüler) bunun ilgili size email ile dönüyorlar. Benim isteğim kabul edildi ve diğer sitedeki fiyata eşleyecek şekilde bir indirim kuponu tanımladılar, belli bir kullanım süresi de açmışlar, o süre içinde kullanabiliyorsun kuponu. bike-components den alışveriş yapıyorsanız deneyebilirsiniz.

bike-component.jpg

bike-components.de kullanabileceğiniz bir uygulamayı aktarmak isterim. Zaten bilen biliyordur da, bilmeyenler için işe yarar bir şey.
Aslında daha önceden bildiğim bir uygulama ama hiç deneme fırsatım olmamıştı, ilk defa uygun koşullar sağlandı ve denedim, işe yarar olduğunu gördüm.
Ürün sayfalarının bir köşesinde "Leave Price Alert" diye bir link var, eğer aynı ürünü bike-components'den daha ucuza satan bir yer tespit ettiyseniz o linke tıklayıp formdaki gerekli yerleri dolduruyorsunuz, ucuza satan sitenin linkini , fiyatını vs bunları soruyor, ayrıca kendi bilgilerinizi de giriyorsunuz.
Daha sonrasında (bana 1 gün içinde döndüler) bunun ilgili size email ile dönüyorlar. Benim isteğim kabul edildi ve diğer sitedeki fiyata eşleyecek şekilde bir indirim kuponu tanımladılar, belli bir kullanım süresi de açmışlar, o süre içinde kullanabiliyorsun kuponu. bike-components den alışveriş yapıyorsanız deneyebilirsiniz.

275601 dosyayı görüntüle

ürünü aldıktan sonra yapılabilecek bir şey var mı peki? ben geçen hafta trainer aldım, 80 euro daha ucuzu mevcut bir yerde. var mı yapılabilecek bişey acaba

(link) dan ilk defa bir ürün aldım. Başka yerde de bulamadığım bir şeydi. Bakalım kaç günde gelecek ya da gelecek mi :)
Son kalan 2 taneyi ben almışım :)
(link)
Bundan bana da lazım yav :D 2.ürünü yedek olarak aldıysanız ben talip olabilirim.

ürünü aldıktan sonra yapılabilecek bir şey var mı peki? ben geçen hafta trainer aldım, 80 euro daha ucuzu mevcut bir yerde. var mı yapılabilecek bişey acaba

İsterseniz email atın, belki yardımcı olurlar.
Sizin durumdan biraz farklı şöyle birşey gelmişti başıma, ben sipariş verdikten birkaç gün sonra indirime girmişti ürün, onunla ilgili email atmıştım, yine indirim kuponu tanımlamışlardı.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Yaşadığım yerde bu uygulama hemen hemen her mağazada mevcut. 30 gün içerisinde daha ucuza satan bir yer varsa (özel indirim, kara cuma, promosyon vs hariç) aradaki ücreti iade ediyorlar. Bahsi geçen siteyi incelemedim ama iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Düzenleme: Aşağıdaki linkte detaylı bilgileri yazmışlar incele istersen

(link)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Almanyada malesef @Semih Cavdar arkadasin dedigi gibi degil.
Almadan önce Bike Discount sitesinden daha ucuzunu baska bir sitede bulursaniz best preis dan faydalana bilirsiniz ama daha ucuza degil ayni fiyata alabilirsiniz. Bunun icin avrupa bölgesinde oturmaniz gerekiyor ve fiyalar diger sitelerde ucuzlamis yada stokta yoksa vs gecerli degil, sadece orjinal fiyatina ve Bike Discountdaki parca Best Preis ile etiketlenmis ise gecerli. Birde diger siteler acik artirma veya ebay gibi siteler olmayacak ve ayni zamanda alinmis parcalar icin de gecerli degil.
Yine bir imkan ise 14gün icin de aldiginiz parcayi sebepsiz bir sekilde geri iyade edebilirsiniz, bu kanun tüm almanyada yapilan alis verisler icin gecerli, böylece paranizi yada size paranizin karsiliginda tekrar ayni yerden alisveris yapabilmeniz icin bir kupon veriyorlar (kupon dogru kelimemi bilmiyorum), bu magzadan magzaya degsiyor. (Türkiyede yasayanlar icin gecerlimi bilmiyorum)

Geçenlerde yaşadığım bir alışveriş deneyimini paylaşmak istedim.

Ben amazon.com.tr den satıcısı "amazon germany" olan evle ilgili birkaç ürün almıştım. Ürünler kargoya verildiği sırada ürünlerin farklı renklerini almak istediğime karar verdim. Ancak kargo yola çıkmıştı. Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ürünler elinize geldiğinde iade süreci başlatın. Dediler. Zararım ne olacak? diye sordum. Vergisi ve kargosu var bu ürünlerin sonuçta fiyatı içinde. Hiçbir zararınız yok dediler. İnanmadım.
Ürünler 2. gün elimdeydi. Evet 2 günde almanyadan elime ulaştı. Hemen iade sürecini başlattım. Ertesi gün dhl gelip evden iadeleri aldı. Alışverişin 4. günü iade tutarları kartıma yapılmıştı. Hiçbir kesinti vs yapılmadı.

Şimdi satıcısı amazon germany olan bisiklet yedek parça vs bakıyorum. Sepette vergi ve shipping birlikte fiyatı görünüyor. Aynı ürünün tr fiyatı ile karşılaştırıp (eğer tr de varsa) alınacaklar listesine ekliyorum. Fiyat avantajı varsa rahatlıkla alınabilir diye düşünüyorum. Sorun çıktığında iade hızlı ve düzgün gerçekleşiyor. Test edildi onaylandı. Hatta kargo türkiyedeki bir çok satıcıdan daha hızlı geliyor.

Son düzenleme:
Geri