Arkadaslar garmin 830 bundle aldim yurtdisindan. Daha dogrusu alamadim. Sınır 150 euro imiş. Urun geldi su an gumrukte fakat teslim alinmasi icin beyanname acilmasi gerekiyor. Sirket 1400 tl ye yakin istiyor onunla bitmiyor 4100 tl vergi 1300 tl isletme 12000 tl tse yaklasik 20.000 tl gumrukten cekme masrafi cikiyor. Alacaginiz urun 150 euroyu geciyorsa sakin bulasmayin. Devletimiz Bize hic bir seyi layik gormuyor malesef. Turk vatandasiysan her turlu zorlugu cikarmak icin elinden geleni ardina koymuyor. Bu arada kargo bedeli 820 tl yurtfisina para transferi 700 tl. Birde geri gidecek kargo masrafi 820 tl bide para iade masrafi keserlerse bos yere 3500 tl vermis olacagim
Alacaginiz urun 150 euroyu geciyorsa sakin bulasmayin.
Ben almanya computeruniverse den aldim. İadeyi masraflari size ait olacak sekilde falanca kod ile gonderiniz tarzinda bi mail atmislar. Basima gelene kadar cok arastirmama ragmen (ki surekli yurtdisindan alisveris yaparim) 150 euro konusuna hic denk gelmedim. Aldigim urunlerin dusuk rakamli olmasi beni yaniltmis anlasilan.Gümrük kanunu 2022
Yurtdışı alışveriş
Aliexpress alışveriş
150€ sınırı geldiğinden beri bu başlıklarda sık sık ele alınıyor. "Keşke" demek çok anlamlı değil ama önceden foruma bakmış olmak bu sorunu baştan önlerdi.
Çoğu firma gümrükte reddedilen ürünü geri dönüş ücreti olmadan iade alıyor. Siz nereden almıştınız?
Hocam biz buradabangır bangır bağırdık.150 euro üzeri sıkıntı çıkıyor diye.Duymamışsınız ,sizin için üzüldüm.Allah yardım etsin.Arkadaslar garmin 830 bundle aldim yurtdisindan. Daha dogrusu alamadim. Sınır 150 euro imiş. Urun geldi su an gumrukte fakat teslim alinmasi icin beyanname acilmasi gerekiyor. Sirket 1400 tl ye yakin istiyor onunla bitmiyor 4100 tl vergi 1300 tl isletme 12000 tl tse yaklasik 20.000 tl gumrukten cekme masrafi cikiyor. Alacaginiz urun 150 euroyu geciyorsa sakin bulasmayin. Devletimiz Bize hic bir seyi layik gormuyor malesef. Turk vatandasiysan her turlu zorlugu cikarmak icin elinden geleni ardina koymuyor. Bu arada kargo bedeli 820 tl yurtfisina para transferi 700 tl. Birde geri gidecek kargo masrafi 820 tl bide para iade masrafi keserlerse bos yere 3500 tl vermis olacagim
Sürekli alışveriş yapıp bilmediğinizi de var sayarak alışverişlerinizde aylık kota 5 paket.Ben almanya computeruniverse den aldim. İadeyi masraflari size ait olacak sekilde falanca kod ile gonderiniz tarzinda bi mail atmislar. Basima gelene kadar cok arastirmama ragmen (ki surekli yurtdisindan alisveris yaparim) 150 euro konusuna hic denk gelmedim. Aldigim urunlerin dusuk rakamli olmasi beni yaniltmis anlasilan.
Arkadaslar garmin 830 bundle aldim yurtdisindan. Daha dogrusu alamadim. Sınır 150 euro imiş. Urun geldi su an gumrukte fakat teslim alinmasi icin beyanname acilmasi gerekiyor. Sirket 1400 tl ye yakin istiyor onunla bitmiyor 4100 tl vergi 1300 tl isletme 12000 tl tse yaklasik 20.000 tl gumrukten cekme masrafi cikiyor. Alacaginiz urun 150 euroyu geciyorsa sakin bulasmayin. Devletimiz Bize hic bir seyi layik gormuyor malesef. Turk vatandasiysan her turlu zorlugu cikarmak icin elinden geleni ardina koymuyor. Bu arada kargo bedeli 820 tl yurtfisina para transferi 700 tl. Birde geri gidecek kargo masrafi 820 tl bide para iade masrafi keserlerse bos yere 3500 tl vermis olacagim
(link) bu siteyi bilen var mı ? Çünkü fiyatlar çok düşük düşündürücü !