Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışından bisiklet getirmek

Scudo
Seviyeniz takdire şayan, sizi ayakta alkışlıyorum.

anne baba sevgisi ve ilgisi çok önemli !
Terbiyesiz. Ailenin ne alakası var! Sizin gibi 2 lafı bir araya getiremeyenler hemen zaten ailevi değerleri konuya dahil eder. Malum ülkenin hali belli söylecek kelime bulamayan ya terörist der yada sizin gibi aileyi konuya müdahil etmeye çalışır, farklı birşey beklemekte yanlış olurdu herhalde kapasiteniz yetmemiş. Sizde itham ettiğiniz olsaydı zaten böyle bir lafı yazmaz güler geçerdiniz.

Terbiyesiz. Ailenin ne alakası var! Sizin gibi 2 lafı bir araya getiremeyenler hemen zaten ailevi değerleri konuya dahil eder. Malum ülkenin hali belli söylecek kelime bulamayan ya terörist der yada sizin gibi aileyi konuya müdahil etmeye çalışır, farklı birşey beklemekte yanlış olurdu herhalde kapasiteniz yetmemiş. Sizde itham ettiğiniz olsaydı zaten böyle bir lafı yazmaz güler geçerdiniz.

beyefendi, ben diyeceğimi dedim takdir sizin. Sizi görmezden geliyorum. Size uzun,mutlu bir hayat dilerim.

Sevgiler Atınç

Vaktiniz varsa Almanya'dan binerek gelin. Gezmiş olursunuz, üstelik de tek kuruş vergi ödemezsiniz.
Vergi ödemezsiniz derken vergi iadesi alabiliyoruz binmeden gelirsek faturayı gösterip. Binersek belki ikinci el bu söyleminde bulunup vergi iadesi vermezler.😀

Gayet pazarlık yapılıyor. 1500 yazılan şeyleri 1100 1200e aldığımız ya da bu çeşit örnekler yaşadık. Çekinmeden pazarlık teklif edin. İlanda belirtilmeyen bir kusur yakalarsanız servis ücretini öne sürebilirsiniz mesela. Servis ücreti 20 euro olsa 400 lira cebinizde. Gibi gibi.

Son düzenleme:
Gayet pazarlık yapılıyor. 1500 yazılan şeyleri 1100 1200e aldığımız ya da bu çeşit örnekler yaşadık. Çekinmeden pazarlık teklif edin. İlanda belirtilmeyen bir kusur yakalarsanız servis ücretini öne sürebilirsiniz mesela. Servis ücreti 20 euro olsa 200 lira cebinizde. Gibi gibi.

Size katılıyorum, çeşitli yurtdışı gezilerimde pazarlık yaparak alışveriş yapmışlığım çoktur, bende pazarlık ederek bir miktar fiyat kırabileceğimi 50 euro bile olsa benim için büyük bir maddi karşılığı var artık kur u hesaplayınca,

Pegasus ile konuştum şuan ki taşıma fiyatı 50 Euro imiş, en azından bu bedeli indirimden sağlar isem, bereket versin.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Gumrukte faturanizi kaseletirseniz sonrasinda kartiniza da tax iadesini yapiyor firmalar (ornek bike24,r2-bike)
Havaalanı dışında vergi iadesi alabileceğimiz yerler de var diye duymuştum, ama emin değilim.

Size katılıyorum, çeşitli yurtdışı gezilerimde pazarlık yaparak alışveriş yapmışlığım çoktur, bende pazarlık ederek bir miktar fiyat kırabileceğimi 50 euro bile olsa benim için büyük bir maddi karşılığı var artık kur u hesaplayınca,

Pegasus ile konuştum şuan ki taşıma fiyatı 50 Euro imiş, en azından bu bedeli indirimden sağlar isem, bereket versin.
kafam nasıl doluysa kuru 1 yıl öncesindeki seviyeden yazmışım :D Ama söylemek istediğimi herkes anlamıştır.

Vergi ödemezsiniz derken vergi iadesi alabiliyoruz binmeden gelirsek faturayı gösterip. Binersek belki ikinci el bu söyleminde bulunup vergi iadesi vermezler.😀
Almanya'ya gidip alsam ne kadar vergi öderim diye sormuş galiba arkadaş. Ben de eğer yol masrafı yapıp gidecekse dönüşünde vergi ödemesin, hem de gezsin keyif yapsın diye bunu önermiştim. Ben vergi ödemekten hoşlanmayan bir insanım. Vergi iadesi nedir bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Daha önce Almanya'dan farklı seferlerde iki kez bisiklet getirip vergi iadesi aldım. Ancak bu sefer kendim gidip getirme şansım yok. Bisikleti buradan ben sipariş versem, ödemeyi kendim yapsam ancak bisikleti Almanya'dan buraya başka birisi getirse (Almanya oturum izni olan), havaalanında tax free için faturayı kaşeletebiliyor mu? Bu konuda deneyimi olan var mı?

Daha önce Almanya'dan farklı seferlerde iki kez bisiklet getirip vergi iadesi aldım. Ancak bu sefer kendim gidip getirme şansım yok. Bisikleti buradan ben sipariş versem, ödemeyi kendim yapsam ancak bisikleti Almanya'dan buraya başka birisi getirse (Almanya oturum izni olan), havaalanında tax free için faturayı kaşeletebiliyor mu? Bu konuda deneyimi olan var mı?
Siparişi getirecek kişi adına vermeniz gerekir. Ama getirecek kişi Almanyada ikamet ediyorsa vergi iadesi alma şansınız malesef ortadan kalkıyor.

Ne yazık ki hayır diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ToroMir
Yurtdışını Türkiye'deki pazar yeri ile karıştırdın sanırım. Etiket fiyatı ne ise fiyat odur, pazarlık yapmazlar zira muhattap olacağını kişilerin hepsi çalışan işçi mal sahibi değil. En fazla %10 gibi cazip bir indirim yaparlar oda şansı isen.
Inanin almanyanin neresinde yasadiginizi bilmiyorum ama almanyada pazarlik yok "burayi türkiye'deki pazar yeri ile karistirdin sanirim" demeniz gercekten sacma olmus. Almanyada gayet ayni baska ülkeler ve Türkiye paraindaki gibi pazarlik yapabiliyorsunuz ve sonuc gayet basarili da oluyor. Pazarligi sadece bisikletcilerde degil Media Mark gibi vs her yerde yapabiliyorsunuz. (Marketlerde tabiki olmuyor)
Birde bisikleti bagaj hakkinizin siniri icine girerse hic birkargo ücreti ödemeden getire bilirsiniz demissiniz. Bunu hangi sirkette yapabiliyorsunuz onu yazsaydiniz cok iyi olurdu. Mesela Havalimanini yakip kül etsende THY yinede 30€ kargoyu aliyor. Yani bu dediginiz kesinlikle THY icin gecerli degil.

Gayet pazarlık yapılıyor. 1500 yazılan şeyleri 1100 1200e aldığımız ya da bu çeşit örnekler yaşadık. Çekinmeden pazarlık teklif edin. İlanda belirtilmeyen bir kusur yakalarsanız servis ücretini öne sürebilirsiniz mesela. Servis ücreti 20 euro olsa 400 lira cebinizde. Gibi gibi.
Pazarlik konusunda sana kesinlikle katiliyorum.

Pazarlik olayini almanyada kafaya takmayin, gayet normal sekilde pazarliginizi yapin. Bazi yerlerde basarili olmaya bilir ama cogu yerlerde kesin basarili sonuc elde edebilirsiniz. Ayrica pazarlik bir suc degildir, gayet cok normal birsey.
Insallah iyi sonuclar elde ederek güzel bir bisiklet ile türkiye ye geri dönersiniz.

Inanin almanyanin neresinde yasadiginizi bilmiyorum ama almanyada pazarlik yok "burayi türkiye'deki pazar yeri ile karistirdin sanirim" demeniz gercekten sacma olmus. Almanyada gayet ayni baska ülkeler ve Türkiye paraindaki gibi pazarlik yapabiliyorsunuz ve sonuc gayet basarili da oluyor. Pazarligi sadece bisikletcilerde degil Media Mark gibi vs her yerde yapabiliyorsunuz. (Marketlerde tabiki olmuyor)
Birde bisikleti bagaj hakkinizin siniri icine girerse hic birkargo ücreti ödemeden getire bilirsiniz demissiniz. Bunu hangi sirkette yapabiliyorsunuz onu yazsaydiniz cok iyi olurdu. Mesela Havalimanini yakip kül etsende THY yinede 30€ kargoyu aliyor. Yani bu dediginiz kesinlikle THY icin gecerli degil.

Pazarlik konusunda sana kesinlikle katiliyorum.

Pazarlik olayini almanyada kafaya takmayin, gayet normal sekilde pazarliginizi yapin. Bazi yerlerde basarili olmaya bilir ama cogu yerlerde kesin basarili sonuc elde edebilirsiniz. Ayrica pazarlik bir suc degildir, gayet cok normal birsey.
Insallah iyi sonuclar elde ederek güzel bir bisiklet ile türkiye ye geri dönersiniz.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Murat bey, umarım olumlu sonuç alır ve gönlüme göre bir yol arkadaşı ile yurda dönüş yaparım 🙏

Benim bacanak Hibike dan alış veriş yapmıştı.O kadar para verdik şu buff larda sizden olsun demiş adamlar kabul etmemiş ama bacanak ısrar edince
tamam bizden olsun deyip 30 euro tutarında iki adet buff almıştı.Pazarlık yaparsanız dik durursanız kazanırsınız. :D
Canyon dan bile pazarlık yaparak bisiklet aldı !

Arkadaşlar merhaba,

İleride bende güzel bir yol bisikleti almak istiyorum. Yurtdışından gidip almak şuan için banada mantıklı geliyor. Fakat markalar konusunda kafam karışık biraz. CANYON, FACTOR gibi markalar bu işin artık son noktaları mı yoksa , ülkemizde daha erişilebilir olan ithal markalar ile aynı kalitede sayılabilirler mi?

Arkadaşlar merhaba,

İleride bende güzel bir yol bisikleti almak istiyorum. Yurtdışından gidip almak şuan için banada mantıklı geliyor. Fakat markalar konusunda kafam karışık biraz. CANYON, FACTOR gibi markalar bu işin artık son noktaları mı yoksa , ülkemizde daha erişilebilir olan ithal markalar ile aynı kalitede sayılabilirler mi?
Son noktaya vereceğiniz ücret çok önemli. Son noktalar çok göreceli bir kavram.

cube-attain-race
giant-contend-ar-2
giant-contend-0

bu üç yakışıklı arasında yorum yapabilecek fikir verebilecek mentor arıyorum, max bütçem 1250 euro araştırıp bulabildiğim bunlar açıkçası. Liv, Special,Merida,Orbea, Scott, Pinarello, Ghost ve Cervelo da baktım ama fiyat/perfomans açısından ve sonuçta karmakarışık oldum;

Sevgili forumdaşlarım link vermek bende çok isterdim ancak YASSAK mış :(

Geri