Scudo Sports

Yurtdışından bisiklet getirmek

cube-attain-race
giant-contend-ar-2
giant-contend-0

bu üç yakışıklı arasında yorum yapabilecek fikir verebilecek mentor arıyorum, max bütçem 1250 euro araştırıp bulabildiğim bunlar açıkçası. Liv, Special,Merida,Orbea, Scott, Pinarello, Ghost ve Cervelo da baktım ama fiyat/perfomans açısından ve sonuçta karmakarışık oldum;

Sevgili forumdaşlarım link vermek bende çok isterdim ancak YASSAK mış :(
Bu vergi iadesi dahil fiyat mi ?
Yoksa 1500 Euro'luk bisikletlere bakabilirsiniz.

Scudo
cube-attain-race
giant-contend-ar-2
giant-contend-0

naçizane, sanırım ilk sıraya Contend 0’ ı koyacağım 105 seti dolayısıyla ikinci sıra ya Cube yerleşecek. Cube ün kadro kesimi ve birleşim yerlerinin zerafeti beni resmen esir alıyor. Sona da ar 2 geliyor ama çok ta aralarında uçurum olan bisikletler değil bence , hangisi alınsa diğerlerinde de çok akıl kalmaz, bence tercihiniz 105 set ile disk fren arasında gibi duruyor!

Almanyadan dönerken tax-free alanlar yüzde kaç geri iade aldı havaalanında acaba ?

Almanyadan dönerken tax-free alanlar yüzde kaç geri iade aldı havaalanında acaba ?
Havaalanında alınmıyor. Siz belgeleri bisikleti aldığınız mağazaya yolluyorsunuz. Onlarda size 4-8 hafta arasında kredi kartınıza yüzde 14 gibi geri ödeme
ile gönderiyorlar.

Havaalanında alınmıyor. Siz belgeleri bisikleti aldığınız mağazaya yolluyorsunuz. Onlarda size 4-8 hafta arasında kredi kartınıza yüzde 14 gibi geri ödeme
ile gönderiyorlar.
Belirli bir kesinti karşılığı havaalanından nakit aldığınız fax free ödeme yerleri mevcut.

Canyon'dan bisiklet alıp gelirken yanında getiren var mı? Vergi iade sürecini anlatabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Canyon'dan bisiklet alıp gelirken yanında getiren var mı? Vergi iade sürecini anlatabilir misiniz?

Canyon'un mağazası yok, DTC çalışan bir firma. Siparişi hangi ülkeye vereceğinize ve o ülkenin tax free kurallarına göre cevap değişebilir.

Canyon'un mağazası yok, DTC çalışan bir firma. Siparişi hangi ülkeye vereceğinize ve o ülkenin tax free kurallarına göre cevap değişebilir.
Mağaza değilde showroomu var Koblenz'te, internet üzerinden sipariş verip showroomdan teslim almak, modelleri görmek ve test etmek mümkün. Hatta uygun model ve kadro boyu mevcut ise direk showroomdan satın almanın mümkün olduğunu söylemişti müşteri temsilcisi.

Almanya'dan alıp gelmek için soruyorum hocam..

Vergi iadesi için size tax free kağıtları veriyorlar. Onu Almanya gümrükte gümrük memuruna kaşe yaptırıyorsunuz. Türkiye'ye dönünce o kağıtları Canyon'a postalıyorsunuz.
Onlar size bir süre sonra genelde 4-6 hafta arasında kredi kartınıza yüzde 14 gibi bir iade yapıyorlar.

ordan bir tane giant defy getirseniz ne makbule geçer varya :)

Giant bulmak o kadar zor ki 😔 , yerel en az 10 satıcı gezdim hiçbirinde Giant yok, üstüne bayisinde beden yok, üstüne başka şehirden isteyelim deyince uzaylı gibi hissettiriyorlar. Kesinlikle yardımcı olmak için en ufak bir çaba yok .

üstüne bayisinde beden yok, üstüne başka şehirden isteyelim deyince uzaylı gibi hissettiriyorlar. Kesinlikle yardımcı olmak için en ufak bir çaba yok .
Ve bu dedikleriniz almanyada oluyor ? Inanmasi gereckten cok zor.

Giant bulmak o kadar zor ki 😔 , yerel en az 10 satıcı gezdim hiçbirinde Giant yok, üstüne bayisinde beden yok, üstüne başka şehirden isteyelim deyince uzaylı gibi hissettiriyorlar. Kesinlikle yardımcı olmak için en ufak bir çaba yok .

Çok benzeri bir durum Rose'un Berlin şubesinde bir arkadaşımın başına geldi. Şirketlerin benefit olarak sundukları bir bisiklet leasing programı var ve arkadaşıma 5000€ya kadar bütçe verdiler. Bir Türk olarak, 5000€ harcayacağı mağazada kraliçeler gibi ağırlanmayı bekledi ama çalışanlar suratına bile bakmadı, resmen bisiklet almasın diye uğraştılar.

Almanya'da tok satıcıya denk geldiniz mi, işiniz yaş.

Geri