Scudo Sports

Zeytinburnu

Scudo
yokmu şimdi z.burnundan katılanlar arkadaşlar herkez kabuğuna mı çekildi yeni konu actım katılım yok kabuklarınızdan cıkında dolasalım :)

bende bakırkoy yenimahalledenım bu aksam gelcem ins ıstanbula.yarına falan iftar sonrası güzel bir tur ayarlayın da cıkalım :)

abim güzel fikirde benim disk frenli daha doğrusu disk frensiz :D frenlerim yok onlar olsun dolaşırız :)

Ben Samatya da trial tarzı takılıyorum bende acemi sayılırım görüşmek istersen burdayım ;)

Merhabalar Sevgili Kardeşlerim,

Ben mümkün olduğunca her gün Zeytinburnundan başlayarak Bakırköy sahilden Yeşilköydeki İ.B.B. Tesislerine sürüyorum, gidiş-dönüş yaklaşık 25km oluyor. Buluşma noktası Zeytinburnundaki Toyota Derindere önü.

Örnek olarak yarın sabah hava güzel olursa 08:30'da Toyota Derindere'de olacağım. Tura katılmak isteyen dostlarım ile buradan haberleşelim.

Kalın Sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: BULUT ÇELİK
Oooo.. Ünal dostum turlara başlamış :) hadi hayırlısı..

@Ünal Altay

teşekkürler :) bana uzak kalıyor dostum :) havalar müsait olduğunda bir pazar da ormana gelmeni isterim :)
grş.

günaydın arkadaşlar nihayet foruma giriş yapabildim :) forumu epeydir takip ediyorum gerek turlar gerekse düzeyli ve güzel sohbetler beni de bir bisiklet sahibi yapmaya zorluyor :) kredi kart borcum biterse bir bisikletle aranızda olucam..küçüklüğümde komşumuzun büyük bisikletinin kadro arasına girerek kullanmışlığım vardı :) uzun oldu sanırım yeniden merhabalar...

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Geri