@MuratHan
Deneyeceğim hocam,sağolun.
Denedim, işe yaramadı
Baklalar arasına ip geçirerek sıkmaya çalıştım olmadı.Elle zaten açılmıyor.
Gittim böyle bir şey aldım 7,5tlye, powerlinkin takılı olduğu sağ ve sol baklalarından baskı yaptım gene çıkmadı, fazla yüklenince pensenin ucu zincirden çıkıyor. Gene zincir sökme anahatarıyla işi gördüm yalnız, baya uğraştırdı ya. Zinciri söktüm,temizledikten sonra tekrar takıyorum,baklalar biraz zor dönüyor, sağdan soldan aparatla gene sıkıştırıyorum fayda etmiyor.Acaba bakla bozuldumu diye daha önce çıkardığım,kullanmadığım baklalardan parça entegrasyonuna gireyim dedim,onlarıda ziyan ettim arkadaş
sıkıştırırken,bir tarafı tam oturmuyor galiba.Zincirin baklasının dış kapak kısmı eğiliyor. Çok pis bir işya,adı zincirle, sökmeyle uğraşmayım diye power link aldım taktım,dahada çıkartamıyorum olacak işmi ya. Elde yedek bakla kalmadı,kendiliğinden bir bakla bozulsa, zincir çöp olacak.(Bu arada hg40 shimano zincir kullanıyorum)Adamlar zincir sökme aparatıyla uğraşılmasın diye powerlink icat etmiş, onuda söküp takmak için 40tllik pensede almak gerekiyor. İyi iş, sağdıkça sağlmalık köşe bulmuşlar...