Not aldım hocam, teșekkürler. 🙂Gres kalın bir yağ, zincir için uygun olduğunu düşünmüyorum. Gres yağı da aynı bu şekilde ne kadar pislik varsa çekecektir. Birde zincir baklalarının arasına gres girdikçe ileride temizlemesi daha zor olur. Gres çözmek için ben degreaser kullanıyorum diğer bölgelerde, zincir için de kullanacak olsam epey maliyet artar. MucOff sanırım iyiydi, bulabilirseniz denenebilir.
İyi değil, zincir dışında her yeri yağlıyor. Damla damla olanı bundan iyi.(link)
nasıldır?
Bende yeni buna geçtim. Kirli zinciri çamur yapıyor. Zefal kışlık yağdan sonra iyi gelmedi bana. Bir çok kişiden muck off tavsiyesi aldım. Sonra ki denemem de onu alacağım.İyi değil, zincir dışında her yeri yağlıyor. Damla damla olanı bundan iyi.
Sıvı gres zincir yağına göre daha kalın bi yağ. Sessiz çalışabilir ama aşırı kir tutacağını düşünüyorum. Amaca yönelik ürünler performansı artırır.Ya ben zinciri balata spreyi ile temizledim yeniden yağlamak istedim bana sıvı gres verdiler yağlamak için. Doğru mu?
Würth kullandığımda herhangi bir yere zarar verdiğini görmedim ama diğer markaları bilemem. Aktarıcıların içindeki yaya sıkma yeter. Zinciri yağladıktan sonra wd40 veya sıvı gres veya zincir yağıyla aktarıcı yaylarını da yağlarsan vites geçişlerin rahatlar.Balata spreyi ile temizlerken zarar vereceğim bir yer var mı çevrede yoksa rahatça sıkabilir miyim?
Onlar da çok tuzlu be aga 🥲Ben yine wax diyip kaçayım 😁
Sakin ol dostum burası teknobaht değil, burada dakika başı konu da açılmaz yazım hatalarına da çok takılmaz. Yazdığın mesajı teknobahtta yazsaydın sanırım yargısız banlanırdınYa ben bu forumun sistemine sokayım 2010 konusu altında sanki grup kapanmış gibi millet sorununa çözüm arıyor. Konu açsa millet ölür müsünüz la gidin bi technopat foruma bakında forumculuk neymiş öğrenin.
Umarım bunu ironi olarak yazmışsındır çünkü az evvel yazdığım mesajda herhangi bir yazım hatası göremiyorum.De ayırmamışsın 1 ay ban.
Onlar da çok tuzlu be aga 🥲
Balata spreyi ile boşuna uğraşmayın, bulaşık deterjanı+ortaboy boya fırçası ile zincir ruble aynakol temizliği yapın. Basınçlı hava varsa bir de hava tutun. Sonrasında zincirin her baklasına 1 damla zincir yağı.Balata spreyi ile temizlerken zarar vereceğim bir yer var mı çevrede yoksa rahatça sıkabilir miyim?
Merhaba hangi wax'ı kullanıyorsunuz?Bence hepsinden ucuz. Kasım ayında 11 dolara aldığım 120 ml'lik wax daha yarılanmadı bile. Buna ek olarak herhangi bir degreaser masrafı da yok tabii..
Merhaba hangi wax'ı kullanıyorsunuz?
Merhaba bu wax kaç km de bir kullanmak gerekiyor ve kararma yapıyor muMerhabalar. Squirt Wax markasını kullanıyorum.