Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zincir yağı önerileri

Aşağıdaki yağ hoşuma gitti. Kullanan oldu mu hiç? Parafinli ve tamamen çözülebilir olması beni cezbetti.

(link)

Scudo
Kullandığım en kötü bisiklet yağı bu, aktarıcının tekerlerinde o kadar fazla kir birikiyor ki neredeyse aktarıcı tekerleğinin kalınlığına ulașıyor.

Șimdi ben bunun yerine zinciri gres yağ ile yağlasam herhangi bir sorun olur mu arkadașlar?

Screenshot_20210625-152829.png

Gres kalın bir yağ, zincir için uygun olduğunu düşünmüyorum. Gres yağı da aynı bu şekilde ne kadar pislik varsa çekecektir. Birde zincir baklalarının arasına gres girdikçe ileride temizlemesi daha zor olur. Gres çözmek için ben degreaser kullanıyorum diğer bölgelerde, zincir için de kullanacak olsam epey maliyet artar. MucOff sanırım iyiydi, bulabilirseniz denenebilir.

Kullandığım en iyi zincir yağı. Kullanmadan önce zinciri söküp çok iyi bir şekilde temizledim ve her bir baklaya bir damla gelecek şekilde damlatıp fazla yağı kuru bir bezle sildim ve çok güzel oldu. Tavsiye ederim.
1624630765421.png

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Gres kalın bir yağ, zincir için uygun olduğunu düşünmüyorum. Gres yağı da aynı bu şekilde ne kadar pislik varsa çekecektir. Birde zincir baklalarının arasına gres girdikçe ileride temizlemesi daha zor olur. Gres çözmek için ben degreaser kullanıyorum diğer bölgelerde, zincir için de kullanacak olsam epey maliyet artar. MucOff sanırım iyiydi, bulabilirseniz denenebilir.
Not aldım hocam, teșekkürler. 🙂

(link)

nasıldır?

Ya ben zinciri balata spreyi ile temizledim yeniden yağlamak istedim bana sıvı gres verdiler yağlamak için. Doğru mu?

• Beğen
Tepkiler: ghostt
İyi değil, zincir dışında her yeri yağlıyor. Damla damla olanı bundan iyi.
Bende yeni buna geçtim. Kirli zinciri çamur yapıyor. Zefal kışlık yağdan sonra iyi gelmedi bana. Bir çok kişiden muck off tavsiyesi aldım. Sonra ki denemem de onu alacağım.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Ya ben zinciri balata spreyi ile temizledim yeniden yağlamak istedim bana sıvı gres verdiler yağlamak için. Doğru mu?
Sıvı gres zincir yağına göre daha kalın bi yağ. Sessiz çalışabilir ama aşırı kir tutacağını düşünüyorum. Amaca yönelik ürünler performansı artırır.

Balata spreyi ile temizlerken zarar vereceğim bir yer var mı çevrede yoksa rahatça sıkabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Balata spreyi ile temizlerken zarar vereceğim bir yer var mı çevrede yoksa rahatça sıkabilir miyim?
Würth kullandığımda herhangi bir yere zarar verdiğini görmedim ama diğer markaları bilemem. Aktarıcıların içindeki yaya sıkma yeter. Zinciri yağladıktan sonra wd40 veya sıvı gres veya zincir yağıyla aktarıcı yaylarını da yağlarsan vites geçişlerin rahatlar.

Ya ben bu forumun sistemine sokayım 2010 konusu altında sanki grup kapanmış gibi millet sorununa çözüm arıyor. Konu açsa millet ölür müsünüz la gidin bi technopat foruma bakında forumculuk neymiş öğrenin.
Sakin ol dostum burası teknobaht değil, burada dakika başı konu da açılmaz yazım hatalarına da çok takılmaz. Yazdığın mesajı teknobahtta yazsaydın sanırım yargısız banlanırdın :D

Onlar da çok tuzlu be aga 🥲

Bence hepsinden ucuz. Kasım ayında 11 dolara aldığım 120 ml'lik wax daha yarılanmadı bile. Buna ek olarak herhangi bir degreaser masrafı da yok tabii..

• Beğen
Tepkiler: enzo
Balata spreyi ile boşuna uğraşmayın, bulaşık deterjanı+ortaboy boya fırçası ile zincir ruble aynakol temizliği yapın. Basınçlı hava varsa bir de hava tutun. Sonrasında zincirin her baklasına 1 damla zincir yağı.
Bence hepsinden ucuz. Kasım ayında 11 dolara aldığım 120 ml'lik wax daha yarılanmadı bile. Buna ek olarak herhangi bir degreaser masrafı da yok tabii..
Merhaba hangi wax'ı kullanıyorsunuz?

Geri