EnginK.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.481
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Eskiden bu parcalar bol bulunmazdı. Jant seritleri yenileceginde eski ic lastikleri duzgunce keserek yaparlardi.Corelli fabrikayı aradim bant çekin dediler deneyecegim ama elimdeki ic lastik yırtıldı bunu alırsam tek bölümünü janta yapistirsam olur mu
Schwalbe durano plus. Kullandım. Öneriyorum.Arkadaşlar meraba. Yazın denize bisikletle gidip geliyoruz. Ailece bisiklet kullanıyoruz. İzmir aliaga da sahil bandında sürüyoruz nadirde olsa patlıyor lastikler ve yapması artık zahmetli gelmeye başladı. Zırhlı lastik almayı düşünüyorum. 20 inç 24 inç ve 26 inç bisikletler var hepsine çifter alıyım diyorum. Öyle dağ taş gezmiyoruz. Uygun ve performanslı bı ürün varsa önerirsiniz. Sitelerden baktım ama kafam karıştı Cidden.
CST platinum protector kullanıyorum 28 jant bisikletimde, memnunum fakat ıslak zemin performansı çok iyi değil, fiyat olarak tatmin eder, dilediğiniz jantlarda bulabiliyorsanız ve f/p bir ürün istiyorsanız tavsiye ederim.Arkadaşlar meraba. Yazın denize bisikletle gidip geliyoruz. Ailece bisiklet kullanıyoruz. İzmir aliaga da sahil bandında sürüyoruz nadirde olsa patlıyor lastikler ve yapması artık zahmetli gelmeye başladı. Zırhlı lastik almayı düşünüyorum. 20 inç 24 inç ve 26 inç bisikletler var hepsine çifter alıyım diyorum. Öyle dağ taş gezmiyoruz. Uygun ve performanslı bı ürün varsa önerirsiniz. Sitelerden baktım ama kafam karıştı Cidden.
Teşekkür ederim şimdi arastirdim tanesi 500 civarı. 8 adet alacağım için bu rakam bana çok maaliyetli hocam. 5 mm bu oneriniz. 3 mm olsa daha ucuz olsa bana yeter sanirimSchwalbe durano plus. Kullandım. Öneriyorum.
İnternette 225 gr diyor, ben ihtimal vermiyorum, ağırlığı ne kadar tartma fırsatınız oldu mu?Schwalbe durano plus. Kullandım. Öneriyorum.
Sadece durano olan model 245 gram.Durano plus olan modeli ise 380 gram.Aralarında çok ciddi bir ağırlık farkı var.Alacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle durano almalarıdır.Yaklaşık 4 bin km’den beri bir kere bile patlamadı (arka lastiğe akıllı vida girmesi hariç☹️)İnternette 225 gr diyor, ben ihtimal vermiyorum, ağırlığı ne kadar tartma fırsatınız oldu mu?
Kesinlikle katılıyorum.Bende 1 yıl öncesine kadar haftada 3-4 lastik yaması yapardım (hergün 15 km asfalt yol) .Bisikletten bıktım.CST Platinum Protector 28'' lastiğe geçtim.1 yıldır bırakın yama yapmayı yama çantasının nerde olduğunu bile hatırlamıyorum.Tavisye ederim.CST platinum protector kullanıyorum 28 jant bisikletimde, memnunum fakat ıslak zemin performansı çok iyi değil, fiyat olarak tatmin eder, dilediğiniz jantlarda bulabiliyorsanız ve f/p bir ürün istiyorsanız tavsiye ederim.
Nerden aldınız hocam link site var mı? Yukarda arkadaşın onerdigi ctslerden buldum onlarda 26 inç harici üretilmiyor dedi.ben 24" mitas stop thorn lastik kullanıyorum güzel reflektörlü yanaklarda işe yarıyor geceleri hem şık hem de güvenlik açısından işe yarar ayrıca 24"i tanesi 150 tl den aldım uygun fiyatlı instagramda the.rider.35 isminde hesabım var oradan bakabilirsiniz 4 aydır kullanıyorum