Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

Merhaba arkadaşlar,
vestel tabletle ilgili üstte sormuştum. ingilizce zwift forumdan sınırda performans alırsınız dediler. Biraz risk alarak tableti aldım. Zwift ücretisz kullanım hakkım bitene kadar sorunsuz kullandım. Almak isteyen olursa öneririm, güzel çalışıyor zwift. Sadece bir noktayı belirteyim: evde oğlumun ryzen 3 işlemcili, 8 gb ram, 2gb ekran kartlı, 240 GB ssd PC var. ilk bu pc'de denemiştim zwifti, görüntüsü ve avatarın hareketi PCde daha pürüzsüz ve akıcı. henüz ftp testi yapamadım, onu da yapınca tam olacak bakalım. Herkese keyifli sürüşler dilerim. Sağlıcakla kalınız

Scudo
Merhaba arkadaşlar,
vestel tabletle ilgili üstte sormuştum. ingilizce zwift forumdan sınırda performans alırsınız dediler. Biraz risk alarak tableti aldım. Zwift ücretisz kullanım hakkım bitene kadar sorunsuz kullandım. Almak isteyen olursa öneririm, güzel çalışıyor zwift. Sadece bir noktayı belirteyim: evde oğlumun ryzen 3 işlemcili, 8 gb ram, 2gb ekran kartlı, 240 GB ssd PC var. ilk bu pc'de denemiştim zwifti, görüntüsü ve avatarın hareketi PCde daha pürüzsüz ve akıcı. henüz ftp testi yapamadım, onu da yapınca tam olacak bakalım. Herkese keyifli sürüşler dilerim. Sağlıcakla kalınız
Trainer olarak ne kullanıyodun?

Arkadaşlar zwift'i uzun bir aradan sonra tekrar kullanmak istedim. İnride 100 trainere bağladım. sensörlere bağlanma konusunda sorun görünmüyor. Ana ekrandan içeri girildiğinde de herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Ancak herhangi bir rotaya giriş yapıp bisikleti sürdüğümde ise rpm aktif çalışırken watt göstergesinde 0 gözüküyor. Pedalı çevirmeme rağmen Simülasyondaki bisiklet hareket etmiyor. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar zwift'i uzun bir aradan sonra tekrar kullanmak istedim. İnride 100 trainere bağladım. sensörlere bağlanma konusunda sorun görünmüyor. Ana ekrandan içeri girildiğinde de herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Ancak herhangi bir rotaya giriş yapıp bisikleti sürdüğümde ise rpm aktif çalışırken watt göstergesinde 0 gözüküyor. Pedalı çevirmeme rağmen Simülasyondaki bisiklet hareket etmiyor. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
@Semih Cavdar sen anlarsın bu konudan.

• Beğen
Tepkiler: hacıbayramıveli
Hız sensörü takılımı ?

Hız sensörü takılımı ?
hocam bunu eskiden takar binerdim herhangi bir sıkıntı da yaratmazdı. aynı cihaz takılı ve zwift hata veriyor. kullandığım cihaz aliexpresten aldığım budur:
Magene S3 + hız kadans sensörü karınca Bluetooth bilgisayar hız ölçer çift sensörlü bisiklet aksesuarları WahooOnelap Zwift ile uyumlu

hocam bunu eskiden takar binerdim herhangi bir sıkıntı da yaratmazdı. aynı cihaz takılı ve zwift hata veriyor. kullandığım cihaz aliexpresten aldığım budur:
Magene S3 + hız kadans sensörü karınca Bluetooth bilgisayar hız ölçer çift sensörlü bisiklet aksesuarları WahooOnelap Zwift ile uyumlu
bende de aynı sensörden var. Kadans olarak kullanıyorum. Kadans sensöründe takılı kalmış olabilir m? Çift işlevli sensör onlar. Hız için 1 adet kadans için ayrı 1 adet sensör lazım. İkisi bir arada olmuyor. Bu arada neden ali ekspres üzerinden aldın anlamadım. O sensörler bizim burada üretiliyor.

bende de aynı sensörden var. Kadans olarak kullanıyorum. Bu arada neden ali ekspres üzerinden aldın anlamadım. O sensörler bizim burada üretiliyor.
abi şimdi almadım iki yıl önce almıştım. burada üretildiğinden de bilgim yoktu. bu sensör ikisi bir arada gibi geldi bana. çünkü ilk aldığımda da başka sensörler kullanmama rağmen zwiftte çalışıyordu.

abi şimdi almadım iki yıl önce almıştım. burada üretildiğinden de bilgim yoktu. bu sensör ikisi bir arada gibi geldi bana. çünkü ilk aldığımda da başka sensörler kullanmama rağmen zwiftte çalışıyordu.
Tek sensör olarak kullanılıyor o. Pili takıp, çıkardığın zaman ışığın rengi değişiyor. Sanırım mavi olan kadans olarak hatırlıyorum. İki işi bir arada gören Wahoo sensör var ama megane tek işlev görüyor. Bana sorarsan babız sensörün varsa onu hız sensörü olarak kullan. Aldığın zaman yenisini kadans olarak kullanırsın.

Son düzenleme:
Tek sensör olarak kullanılıyor o. Pili takıp, çıkardığın zaman ışığın rengi değişiyor. Sanırım mavi olan kadans olarak hatırlıyorum. İkisi işi bir arada gören Wahoo sensör var ama megane tek işlev görüyor. Bana sorarsan babız sensörün varsa onu hız sensörü olarak kullan. Aldığın zaman yenisini kadans olarak kullanırsın.
evet aynen pili değiştirdiğim zaman kırmızı yandı sonra pili çıkarıp tekrar takınca yeşil yandı. anladım galiba çözümü bulduk. çok sağolun teşekkür ediyorum.

Zwift'in yeni trainerı hakkında video çekmişler.

Herkese Selamlar;

Sizin de bileceğiniz gibi Zwift sezonu yavaş yavaş açılıyor. Haftanın bir günü bisikletforum ailesindeki tüm zwift kullanıcılarının katılabileceği "Social Ride" etkinliği oluşturmak istiyorum. Kondisyonel bakımından insanların kafasında çekince oluşturmayacak, tırmanış rotası olmayan, maksimum 1 saatlik bir sürüş olabilir. Katılımın en çok olacağı şekilde gününü ve saatini birlikte belirleyelim.

Bir Zwift Club oluşturdum. Katılmak isteyenler gelebilir.

Come join BFSR on Zwift (link)

Bu konu haricinde;

Bu off season için de ayrı bir antrenman grubu oluşturacağım. Geçen sene böyle bir WhatsApp grubu oluşumu çabam olmuştu fakat iş antrenmandan çok alım satım grubuna döndüğü için ayrılmıştım. Bu grup hakkında Ekim ayının 2. haftası gibi tekrar bu başlık altına yazacağım. Sonrasında katılmak isteyen arkadaşlar arasında bir antrenman grubu oluşturmayı düşünüyorum.

Merhabalar,
inride 100 ile zwift deneyimlemek istiyorum.
Uygulamayı android mağazadan indirdim. Uygulama bt üzerinden tüm sensörlerimi görüyor. Fakat hareket edince hız sensörü sapırtıyor. Sayaç çalışmaya başladığıda 3-5 sn normal hız sonra 345613214 km gibi değerler gösteriyor. Bu sebeple mobil uygulama üzerinden hata mesajı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Nerede hata yapıyorum veya atladığım bir adım mı var?
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar,
inride 100 ile zwift deneyimlemek istiyorum.
Uygulamayı android mağazadan indirdim. Uygulama bt üzerinden tüm sensörlerimi görüyor. Fakat hareket edince hız sensörü sapırtıyor. Sayaç çalışmaya başladığıda 3-5 sn normal hız sonra 345613214 km gibi değerler gösteriyor. Bu sebeple mobil uygulama üzerinden hata mesajı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Nerede hata yapıyorum veya atladığım bir adım mı var?
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Pilini bir degistirin bende kadans sensorunde ufak bir problem yasamistim belki onla alakalidir.

Pilini bir degistirin bende kadans sensorunde ufak bir problem yasamistim belki onla alakalidir.
Ama sayaç üzerinde ki ölçümlerde bir sapma yok.
Yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim. Sonucu bildiririm.

Herkese merhaba,

Geçen hafta bir tane Tacx Bluemotion tranier alarak bu işe girişmiş durumdayım. Daha kullanamadım, bir kaç eksik var çünkü. Zwift bağlantısı için gerekli aparatlarım da var.

Tacx'ın Hız+kadans sensörü ile ant+ usb stick var. Fazladan hız ve kadans sensörleri de var farklı markaların(elimde önceden vardı).

Zwift'e üye de oldum. Şimdi bu ant+ usb stick ile bilgisayar üzerinden mi bağlanacağız? Tam olarak nasıl yapıyoruz bu işi?

TACX.jpeg

Geri