Scudo Sports

Zwift

@caesar buraya kadar geldiğinde pedalı cevirdinmi gitmesi gerekiyor artık

@Bigpatron ant+ stickerlar 1 metre gibi verimli çalışıyor bir usb uzatma alın direk sensörlere yakın biyere kadar uzatın bence , mobilden bağlandığımda çok kopma oluduğu için ant+ aldım ben

• Beğen
Tepkiler: caesar
Scudo
@re_death tamamdır Dostum öyle yapacağım. İnşallah olur uzatma kablosundan sonra

@re_death
Aynen mobilden kopma oluyor yakın olmazsa ama ben telefonu suluk kafesine koyuyorum gayet randımanlı çalışıyor. Kablo ile uzatma işini biryerde okumuştum ama denemedim. En kısa sürede kablo alıp deneyeceğim :)

@caesar

Trainer'ın içerisinde Misuro B+ takılı mı? Takılı değilse, olduğunuz yerde sadece bisikletin vites geçişlerini yaparak antrenman yaparsınız. Zwfit'i kullanamazsınız, çünkü hız ve power bilgisini misuro b+ üzerinden ant stick'e aktarıyor.

151710 dosyayı görüntüle

@Erdal Yılmaz
Benim trainer ne akıllı nede bu dediğiniz parçaya sahip. Zwiftin telefon uygulaması ile bluetooth üzerinden power metre, kadans, hız ve kalp sensörünü rahatça eşleştrip zwifti sorunsuz kullanıyorum.

@Bigpatron

Arkadaşımızın kullandığı trainer Elite Turbo Muin. Sizin kullandığınız trainer klasik trainer ise evet kullanabilirsiniz. Elite Turbo Muin almış olsaydınız, elinizdeki sensörler bir işe yaramazdı.

Elite Turbo Muin kullandım, ezbere yazmıyorum. :)

Elite Turbo Muin'i Zwift ile kullanmanız için, aşağıdaki iki üründen bir tanesini almanız gerekiyor.
(link)

(link)

Bu da Zwift'in Elite Turbo Muin için yayınladığı bilgiler.
(link)

Dip not: Zwift için Elite Turbo Muin almayı düşünen arkadaşlarımız varsa, bu trainer içerisindeki sıvı ısındıkça direnci yani zorluk seviyesi artan bir trainer'dır. Zwift içerisinde çıktığınız eğimlerde zorluk seviyesinizi otomatik olarak arttırıp direnç uygulamaz. Bunun için farklı modellere örneğin; Real Turbo Muin, Elite Direto vb. yönelmelisiniz.

@Erdal Yılmaz galiba senin dediğin gibi Dostum. Ekstra parçayı aldığımda zwiftte kullanabilir miyim .

@Erdal Yılmaz parça içinde varmış Dostum

Dosyalar

• 1522940994857811812666.jpg
    1522940994857811812666.jpg
    75 KB · Okunma: 57
@caesar

Misuro B+ varsa süper, bu ürünün eşleştirme işlemi ile alakalı youtube’da videolar mevcut. Google’dan aratıp bulabilirsiniz. Pil zayıfsa eşleşme sağlanamaz, yeni pil takmanız gerekecektir.

Ama tam oturmuyor bu parça

Gerçi videodaki montajda da tam oturmuyor

@Erdal Yılmaz Evet. Pilden olabilir. :)

Dostum çok teşekkür ederim. İnanılmaz faydalı oldu. Yatın pil ile deneyeceğim. Muhtemele olur

Biraz önce pili değiştirip denedim. Oldu :) Ama ilk alıştırma modu var anladığım kadarıyla. İnanılmaz sıkıcı :)

Herkese merhabalar. Yaklaşık 5-6 gündür zwifti kullanıyorum. Kısaca deneyimlerimi yazayım. Programı oldukça beğendim . Elite TurboMuin kullanıyorum. Sürüşler cayip keyifli ve inanılmaz efor harcatıyor. Benim Tranier yokuşlarda otomatik direnç oluşturmuyor ama tırmanırken vites kombinasyonu düşükse hızda düşük oluyor. Örneğin %14 eğimli bir yokuşu 2 viteste 80-90 kadansla çıkmaya çalışırsanız hızınız 3-4 km ye düşüyor. Hızı artırmak için vites kombinasyonunu yükseltmek gerekiyor. Her ne kadar manuel bir direnç sağlanılsa bile hız konusunda gerçeğe yakın olduğu ve vites kombinasyonuda buna göre ayarlandığında gayet gerçekçi oluyor. 681 metre irtifalı 30.2 km mesafeli bir sürüş bittiğinde sırılsıklam olmamak mümkün değil . Eldivene kadar terletiyor :)

Selam, son güncellemeleri tam win 10 laptop harici ekran kartı vs Bluetooth LE mevcut. Trainer Elite direto ama zwift hiçbir şekilde trainer ı görmüyor. Trainer sorunsuz çünkü İphone ile bağlantı ok. Sanırım Zwift in BLE desteği ile ilgili bir sorun. Bu konuda fikri olan veya yardımcı olabilecek var mı?

@drciftkaplanwindows icin ant + usb stick kullaniyor musunuz

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal Hayır, bilgisayar bluetooth listesinde trainerı görüyor ama zwift görmüyor. Bende ant + var ama eski garmin saatimin.

@drciftkaplanwindows baglantisi icin ant+ kullanmaniz gerekiyor.garmin in ant + isinizi gormesi gerekir.bir dener misiniz

@drciftkaplan

Merhaba, ben de win 10 yüklü laptop ile elite direto trainer'ı, usb ant stick ile kullanıyorum. Bluetooth ile hiç denemedim.

Win 10 için ant+ olması yeterli.Birde sensörünüzün usb stick e yakın olması lazım.

Decathlondan tacx bluemotion smart aldım içinde hız ve kadans sensörü var.
Ant de yolda geliyor bilgsayara da kurdum zwifti
Üyeliği aylık aylık yapabiliyor muyuz ?
Yoksa en az 3 aylık gibi şartlar var mı ?

@mertgulkokanaylik yapabilirsin.istedigin zaman cikma hakkin var.

• Beğen
Tepkiler: Özhun
Geri