Scudo Sports

Zwift

@legolas99353 Ben bilgisayara baglamadim bilgisayarda bluetooth cihaz ekle kismindan sensorleri sadece ekleyin baglamayin. Sonra zwift i acin sensor ekrani gelince search yapin zaten bluetooth cihazlari bulacaktır. Yanlis anlamayin ama bilgisayarinizin bluetooth u açık mi?

Scudo
@trainspotting35 Evet tabiki de açık. Airpoda falan bağlanıyorum. Sensör mensör hiç bir şey görmüyor ki? Yani trainerı görmüyor.
Hatta hiç bir şey görmüyor yani telefonda trainer var ama laptopta yok. Cihaz ekle dediğimde de ne sensör ne trainer gözükmüyor

@legolas99353 Hocam trainer tek cihaza bağlantı kurulumu yapıyor, hiç bir yere kuramadınız mı? telefondan bluetooth kapatıp tekrar deneyin isterseniz

@Osman Selman hocam siz sadece bluetoot üzerinden bağlantı yapabildiniz mi. Zwift bunu desteklemiyor diyorlar

Bilgisayarın bluetooht ayarlarında bağlantı yaptıysanız bağlantıyı kesin.Bilgisayar cihaza sadece zwift üzerinden bağlanacak.Sensörlerin aktif hale gelmesi için pedalı da çevirmek gerekebilir. Benim yaptıklarım sadece bunlar.

Bilgisayar bağlıysa zwift bağlanmayabilir. Bağlantıyı kesin hatta unutturun. Zwifte girin kendisi bağlanması lazım

İyi akşamlar. Ben de bir şey sormak istiyorum.. tacx vortex sahibiyim ve Zwift ile sorunsuz kullanıyorum. Samsung Galaxy watch saatimin kalp ritmi ( heart rate) ozelligini trainer ile eşleştirip kullanmak istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı. Teşekkürler

Merhaba, Elite Novo Force Trainer ve Misuro B+ aldım, kurulumunu yaptım. Zwift'i açtığımda Misuro'nun tuşuna basınca Power source'a ve cadance'a Misuro B+ görünüyor. Fakat hiçbir veri aktarımı yapmıyor. Pedal çevirmeye başladığımda sağda olduğum yerde bekliyorum. Bir de Zwift'i her açtığımda Misuro'nun tuşuna basmam gerekiyor. Bağlı kalmıyor sanırım. Ne yapmam gerekiyor?

Bu akşam saat 19,00 da grup sürüşümüz var (1,5 - 2,00 W/KG) . Katılmak isteyen arkadalar zwift üzerinden arkadaş olarak beni eklerlerse davet atabilirim.

RİDE ON :harika:

7YCky235nUiZ8DNWO76XNPY8GK-kjVg55sYDLMuz9eN9AA3JpHwsNGnMGQ-Da4hcd8Qgpk8o9Q0OOT9aiS3ga231OekdytHclltSqBITMYZzWtouMT6soY_ldRxovea15Pri6cmySVrmwBXFccKOTgzFoLuZ373wvO29Ckd5tSCY2ocUlgxWwsgQoVoXX5GKf2FFkbZ7gnC3acNDSSCoj5fnglyBwt8Kuh9O5Vs86WRRl-zhwqBDBUfxHgjhWawStM93V5VvxPjOttJspr7P4KS4VIUrKFcl8oLoDgrcU5NbdkQlUQ4elHelr6DZYq3gtrctSSqKJMFfWQFaKKhvszSXRPvia8_nUb4wl7HW4FsgNrrcpsR0MdC83IoKvcA8ikKoOMx6OoVw1Rc4dVqLflhdPWppDhgjAZOxSlLXYgcX20lVjh9g36zqK0dknCZBpFRPX1RD7AiS2md-xP8jlFbsbS9x9PGWK_o6x0-HHPA5DKCOmKHOkNLPo6wYERWFzWv2c746kU0EH3HbPF1jhJjlWTo1MhcgGzSeVl3xFtAVWJIMmj7XWvhg0KGRIyN660Qnw8rnxIV2V9QKfiPIl7_R6xk4oVZPKt8pjMO4XAqxQTanYuJ3DqI7u9SexC9Pk40BNPmzYOky1Bx09hOxdaR1NmqMTDc0XnsNnN2MmRc9Ih93GEUquOiYQ8JD6Sg=w489-h867-no

IOS tan üyelik ile PC' de kullanabiliyorum.

Dün akşam bende ios tan üyelik açtım ancak PC de profil free trial olarak gözüküyor.

Birde cihazı (elite rampa) falan kurdum ant+ sensör nabız bandı hepsini eşleşti ama pedallasamda ekrandaki rpm ve nabız değişiyor ancak watt değeri değişmiyor, kenarda park halinde duruyor. Sabah Android telefondan Bluetooth ile normal sürmüştüm, ant+ ile PC de böyle bir durum var.

Edit: tamam çözdüm sürme mevzusunu. Her bölümün eşleştiği cihazlar farklıymış. Bunları kurcalayınca düzeldi.

IMG_20200408_134535.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Abdülkadir Ergin kadans ve hrm mi var sadece yada hiz sensorunu kadans olarak tanidiysa olmaz. Watt degeri vermesi icin hiz sensoru olmali mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Abdülkadir Ergin kadans ve hrm mi var sadece yada hiz sensorunu kadans olarak tanidiysa olmaz. Watt degeri vermesi icin hiz sensoru olmali mutlaka.
Hocam smart trainer dahili sensörleri var. Eşleşme kısmında tek cihaz yokmuş, kurcalayınca düzeldi.

Edit: Ama ayarlarımda hala hata olabilir. Rampalarda yeterince hatta hiç zorlamıyor. Dün kendi programı elitemytraining ile klasik rotamı çizip turlamıştım, yoldaki eğimleri çok güzel trainera yansıtıyordu. Yokuş aşağı pedal rahatlıyor tırmanırken ağırlaşıyordu ki vites düşürerek küçük aynada pedallamak zorunda kalıyordum. Zwiftte hiç öyle olmadı yanlış yaptığım bir yer var sanırım.

Son düzenleme:
Dün akşam bende ios tan üyelik açtım ancak PC de profil free trial olarak gözüküyor.

Birde cihazı (elite rampa) falan kurdum ant+ sensör nabız bandı hepsini eşleşti ama pedallasamda ekrandaki rpm ve nabız değişiyor ancak watt değeri değişmiyor, kenarda park halinde duruyor. Sabah Android telefondan Bluetooth ile normal sürmüştüm, ant+ ile PC de böyle bir durum var.

Edit: tamam çözdüm sürme mevzusunu. Her bölümün eşleştiği cihazlar farklıymış. Bunları kurcalayınca düzeldi.

222775 dosyayı görüntüle
Bende de aynı Trainerda varda ant stick olmadan bilgisayara bağlanıyor mu Bluetoothla

• Beğen
Tepkiler: taylan.c
Bende de aynı Trainerda varda ant stick olmadan bilgisayara bağlanıyor mu Bluetoothla

Bluetooth ile android telefona bağlandım. Ama okuduğum kadarıyla PC bağlantısı da oluyor Bluetooth ile. Ben interaktif olsun diye ant+ ile bağladım ama henüz gerçeğe yakın bir deneyim olmadı PC ile.
Bu akşam saat 19,00 da grup sürüşümüz var (1,5 - 2,00 W/KG) . Katılmak isteyen arkadalar zwift üzerinden arkadaş olarak beni eklerlerse davet atabilirim.

RİDE ON :harika:

7YCky235nUiZ8DNWO76XNPY8GK-kjVg55sYDLMuz9eN9AA3JpHwsNGnMGQ-Da4hcd8Qgpk8o9Q0OOT9aiS3ga231OekdytHclltSqBITMYZzWtouMT6soY_ldRxovea15Pri6cmySVrmwBXFccKOTgzFoLuZ373wvO29Ckd5tSCY2ocUlgxWwsgQoVoXX5GKf2FFkbZ7gnC3acNDSSCoj5fnglyBwt8Kuh9O5Vs86WRRl-zhwqBDBUfxHgjhWawStM93V5VvxPjOttJspr7P4KS4VIUrKFcl8oLoDgrcU5NbdkQlUQ4elHelr6DZYq3gtrctSSqKJMFfWQFaKKhvszSXRPvia8_nUb4wl7HW4FsgNrrcpsR0MdC83IoKvcA8ikKoOMx6OoVw1Rc4dVqLflhdPWppDhgjAZOxSlLXYgcX20lVjh9g36zqK0dknCZBpFRPX1RD7AiS2md-xP8jlFbsbS9x9PGWK_o6x0-HHPA5DKCOmKHOkNLPo6wYERWFzWv2c746kU0EH3HbPF1jhJjlWTo1MhcgGzSeVl3xFtAVWJIMmj7XWvhg0KGRIyN660Qnw8rnxIV2V9QKfiPIl7_R6xk4oVZPKt8pjMO4XAqxQTanYuJ3DqI7u9SexC9Pk40BNPmzYOky1Bx09hOxdaR1NmqMTDc0XnsNnN2MmRc9Ih93GEUquOiYQ8JD6Sg=w489-h867-no

Zwiftten ekledim..

Son düzenleme:
Sonunda @celilcetiner ile gerçekçi bir sürüş yapabildim. Paired device ayarında controllable kısmını cadance ile aynı cihaz yapınca trainer tepki vermeye başladı. Artık rampalara gelince alet yavaşlıyor vites düşürmeden çıkamıyorum :harika:

Arkadaşlar, Zwifte PC den, daha önce gittiğim bir rotayı yükledim, warcaout ta gözüküyor fakat, tablette veya telefonda gözükmüyor, yiklediğim bu rotayı tablettede nasıl görebilirim? Yoksa sadece PC içinmi geçerli bu rota yükleme

Sonunda @celilcetiner ile gerçekçi bir sürüş yapabildim. Paired device ayarında controllable kısmını cadance ile aynı cihaz yapınca trainer tepki vermeye başladı. Artık rampalara gelince alet yavaşlıyor vites düşürmeden çıkamıyorum :harika:

Bir dahaki sürüşte görüşmek üzere. Pazar günü uzun (3 saat veya 100 km) sürüş planımız var uyarsa haber etmen yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
dayanamadım decathlondan son inride 100 ü aldım. Bi soraki haftasonu herhalde seti tamamlarım.bu arada satılık kadans ya da hız sensörü olan var mıdır:)

Geri