Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

Tesekkur ederim bilgi için

Scudo
Kış geldi diye duracak değiliz. Bu aralar kıran kırana geçen Zwift yarışlarını kaydetmeye başladım.
Bir aksilik olmazsa şiddetin dozu gittikçe artar.

(link)

S4Z eklentisi nasıl iş görüyor mu? 2$ vermeyi hak eder mi?

FTP değerimi 290 a çektim mi?
Evet, çektim. 🙈

A gurubu, bekle beni. Ben geliyorum...

FB_IMG_1492869616398971278.jpg

S4Z eklentisi nasıl iş görüyor mu? 2$ vermeyi hak eder mi?
Şart değil ama eğlenceyi artırıyor. Kaçma, kovalama, kim ne durumda vb görmek iyi oluyor. Grup hızları vb mesela bu aralar denemeleri yapılan yeni pack dynamics (PD 4.4) için de iyi karşılaştırma imkanı verdi.
Kayıt vb yapıyorsam ekranda epey bir bilgi olması da daha iyi oluyor.
Ama yarışmayan ya da "sert" yarışmayan için bir değeri yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Zwiftte şu iniş ve viraj hızlarına da bir el atsalar çok iyi olacak aslında. Yokuş aşağı son hızla virajlar dönülüyor ki bu çok saçma. Her iniş virajına bir limit koyup otomatikman max. o hıza düşmesi lazım tüm sürücülerin. Ve fren opsiyonu da konabilir. Basit bir bluetooth buton dungle. Aksiyon kameralarının uzaktan kumandası gibi. Basınca frenleyecek yoksa virajdan uçacaksın :)
Akıllı fan bekliyorum sonra hala biri çıkarmadı yada ben görmedim. Fan zwift ile senkron çalışacak ve oyundaki rüzgarı simüle edecek. Hızlanıp yavaşlayacak duruma göre. Grubun önüne geçince yaldır yaldır esecek mesela.

Zwiftte şu iniş ve viraj hızlarına da bir el atsalar çok iyi olacak aslında. Yokuş aşağı son hızla virajlar dönülüyor ki bu çok saçma. Her iniş virajına bir limit koyup otomatikman max. o hıza düşmesi lazım tüm sürücülerin. Ve fren opsiyonu da konabilir. Basit bir bluetooth buton dungle. Aksiyon kameralarının uzaktan kumandası gibi. Basınca frenleyecek yoksa virajdan uçacaksın :)
Akıllı fan bekliyorum sonra hala biri çıkarmadı yada ben görmedim. Fan zwift ile senkron çalışacak ve oyundaki rüzgarı simüle edecek. Hızlanıp yavaşlayacak duruma göre. Grubun önüne geçince yaldır yaldır esecek mesela.
Abdulkadir 2023 yılından ondan daha büyük, güzel planları var. Daha ziyade antrenman verimliliğini, yarış ve gurup sürüşlerinin kalitesini artırmaya yönelik.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Tablet ile zwift kullanan var mı? Android ?

Arkadaşlar merhaba sakatlık sonrası ufaktan sürüşler yapmaya başladım aksilik olmazsa devamını getirmek istiyorum 25 km deneme sürüşü bitti ama satın alma noktasına gidemedim.Önceden uygulamadan yönlendirme yapıyordu ödeme kısmına . Yardımcı olabilirseniz memnun olurum (Apple TV 4K ).

Dünkü 93km yarış. Fazla uzun olunca peletonla kalıp kaçış gruplarına girmedim ama iyi halt ettim. En sondaki efor da kurtarmadı. Yine de iyi bir performans testi oldu, 3000kj ardından max 15dk 5.5w çıkarabildim. 8 sene önce bırak yorgunken yapmayı dinlenikken tek başına çıkarmamın zor olduğu bir performanstı.

Zwift geliştirme ve hata düzeltme konusunda çok yavaş. Çok ufak bir ekipleri var zaten. Son pack dynamics geliştirmesi ve testleri forumda milletle tartışarak yapılıyor. Zaten ayarları değiştirmekten başka birşey de değil. Oyun fiziğinde ve makaniğinde köklü bir değişiklik yapamazlar.

Dünkü 93km yarış. Fazla uzun olunca peletonla kalıp kaçış gruplarına girmedim ama iyi halt ettim. En sondaki efor da kurtarmadı. Yine de iyi bir performans testi oldu, 3000kj ardından max 15dk 5.5w çıkarabildim. 8 sene önce bırak yorgunken yapmayı dinlenikken tek başına çıkarmamın zor olduğu bir performanstı.

Zwift geliştirme ve hata düzeltme konusunda çok yavaş. Çok ufak bir ekipleri var zaten. Son pack dynamics geliştirmesi ve testleri forumda milletle tartışarak yapılıyor. Zaten ayarları değiştirmekten başka birşey de değil. Oyun fiziğinde ve makaniğinde köklü bir değişiklik yapamazlar.
video kaydı nasıl oluyor?

Merhabalar, zwift üyeliğini arkadaşımın iPhone telefonu üzerinden yapmaya çalışıyorum.Uygulamayı arkadaşın telefonuna yükledim ama ödeme kısmına geç deyince sanki arkadaşın kayıtlı kredi kartından ödemeyi alacak gibi geldi, o yüzden başlatamadım. Arkadaş da olaya tam hakim değil. iPhone telefonlarda satın al deyince otomatikman kayıtlı kredi kartından mı çekiyor yoksa yeni bir kredi kartı girmeye izin veriyor mu?

Merhabalar, zwift üyeliğini arkadaşımın iPhone telefonu üzerinden yapmaya çalışıyorum.Uygulamayı arkadaşın telefonuna yükledim ama ödeme kısmına geç deyince sanki arkadaşın kayıtlı kredi kartından ödemeyi alacak gibi geldi, o yüzden başlatamadım. Arkadaş da olaya tam hakim değil. iPhone telefonlarda satın al deyince otomatikman kayıtlı kredi kartından mı çekiyor yoksa yeni bir kredi kartı girmeye izin veriyor mu?
Zwift uygulamasına daha önce kart kayıt edilmedi ise otomatik olarak alması imkansız. Kart kayıtlı değilse, satın al dediğinizde sizi kredi kartı bilgilerini gireceğiz sayfaya yönlendirecektir.

Sanal kredi kartı kullanabiliyorsan, sanal kullan.

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
Zwift uygulamasına daha önce kart kayıt edilmedi ise otomatik olarak alması imkansız. Kart kayıtlı değilse, satın al dediğinizde sizi kredi kartı bilgilerini gireceğiz sayfaya yönlendirecektir.
Teşekkür ederim bugün tekrar denerim.

Sanal kredi kartı kullanabiliyorsan, sanal kullan.
Dediğiniz gibi tüm internet alışverişlerinde sanal kart kullanıyorum. Daha önceki mesajlarınızda görmüştüm, zwift CEO'su ile sürüş yapmıştınız bir dahakine sürüşte çıtlatsanız da Android cihazlara da 50 TL'ye çekse rahatlasak 😀

Evet, Zwiftçiler! Yapalım mı bu hafta sonu toplu sürüş?

• Beğen
Tepkiler: orhankou
Geri