Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tekrar o sayfada yorum yazacakken otomatik olarak o konunun yorum kısmına geliyor. Bende öyle olmuştu. Yada mobilden kayıt ediyor bilgisayardan girince mi orada çıkmıştı öyle birşeydi ama o konuda kalıyordu :) Karışık oldu ama anladınız umarım :)

Scudo
Anladım anladım da sıkıntım şu ki konu açıyordum elim geri tuşuna gitti bütün yazdıklarım da uçtu haliyle.

@mustafa ç, @Olgun Zengin mobil'de taslak açık değil. Performans konusunda daha iyi verim alınması için zengin editörü kapatmıştım. Draft/taslak listesine baktım veritabanında ama maalesef kaydınız bulunmuyor. Yeniden konu açarsınız artık. Ben çok üzgünüm. Şimdi sizin için taslak kaydını açıyorum mobil'de.

Üzülsem mi sevinsem mi karar veremedim

aranıyor kısmına şu fotodaki üründen aranıyor diye fotoğraf nasıl yükleniyor?

Satılık kısmındaki ilanım günde i l iv defa güncelleme yaptığımdan silinmiş. Bilmiyordum.

Yeniden yayına alınması için ne yapmalıyım

Satılık kısmındaki ilanım günde 2 defa güncelleme yaptığımdan silinmiş. Sadece 1 defa yapalabiliyormuş. Bilmiyordum.

Satılık kısmındaki ilanım günde 2 defa güncelleme yaptığımdan silinmiş. Sadece 1 defa yapalabiliyormuş. Bilmiyordum.

Bu defa buradaki mesajlar birden fazla gitmiş. Bağlantının azizliği. Her neyse.

Bisikletforum.com ana sayfasında çıkan default olarak son 15 post atılan konuyu gösteren kutucuk kaldırılabilir mi ? Ya da isteyene bunu kaldırma seçeneği verilebilir mi ?

Çünkü
- yüklenmesi zaman alıyor ve benim işyerim gibi bağlantı hızı yavaş olanlarda ciddi gecikmeye neden oluyor, o kutucuk yüklenirken mesela yeni mesajlara tıklasanız bile o sayfaya gitmiyor o kutucuk yüklenmeden başka şey yapamıyorsunuz.

- bir işe de yaramıyor o kutucukta bir konunun üstüne geldiğinizde sadece kategorisi cevap sayısı falan yazıyor. Oysa forum menüsündeki "yeni mesajlar"a biz tıklayıp liste açıldığında bir konunun üstüne gelirsek ilk mesajın ilk satırlarını okuyup karar verebiliyoruz. Özellikle bisiklet seçimi karşılaştırma 2.el gibi forumlarda bu çok faydalı. İlgilenmediğimiz konulara tıklamak zorunda kalmamış oluyoruz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.. :)

@x-rayted Ben zaten orayı pek kullanmıyorum mesela. Birçok üyemiz de kullanmıyor ama kullananlar da var şu an bekliyorum. Yeni mesajların olduğu sayfa daha güzel çünkü. Hem detaylı hem daha rahat. Bir müddet bekleteceğim sizi :)

Ben kullanıyorum orayı mesela. :D
Komple kaldırmak yerine kullanıcı isteğine göre kişisel olsa bence daha güzel olur.

Gece gece 17 sayfa yazı okudum bakalım biri benim aklıma geleni daha evvel sormuş mu diye, ama göremedim.

Sevgili admin, mobil sürümün altında bir adet yukarı git butonu veya üst seviyelere geçmek için link kutusu olsa ( aynı üst tarafta olduğu gibi) ve bu kullanıcı dolu dolu sayfaları okuduktan sonra üst seviyeye geçmek için telefonunun ekranını yukarıdan aşağı tırmalayarak sayfanın üstüne ulaşmak için çabalamasa olmaz mı?

@Anonim Merhaba. İşaretli alanı parmagimizla sağa sola kaydirabilme şansımız olabilir mi? Çok daha kullanışlı olurdu. Bütün menu. Telefondan girenler için. Ekran alındısı ekran yatık konumda alındı. Dik konumda daha az seçenekli panel oluyor. Sağ tarafındaki alt alta çizgili sekmeye dokununca geçde olsa menü açılıyor Ama daha kullanışlı hale gelebilir mi merak ediyorum. Teşekkür eder gereğinin yapılmasını saygilarimla arz ederim..

Dosyalar

• 2015-04-12 10.57.45.jpg
    2015-04-12 10.57.45.jpg
    105 KB · Okunma: 22
  • Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
meraktan acaba ne olacak diye gece görüş moduna tıkladım ekran da karardı içimde çıkmak için yol bulamadım bunu nasıl eski haline çeviririm

gece modu yazan yere tıklayınca aynı yerde bu sefer gündüz modu yazar. oraya gene tıklıcan

arayüz komple değişti aynı menü cıkmıyor. ama buldum forum ayarlarındaymış

Gece modu geldiğinde nasıl bir modmuş bir gireyim dedim,giriş o giriş.Gece-gündüz gece modunu kullananlardanım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri