Bir kaç saygısız insan yorumuna sinir oldum ama sizin bisiklet aşkınızın aynısı bende farklı bir kulvarda var
Elektro gitar aşığıyım bende ve ekonomik olarak belirli bir düze geldikden sonra sizin her parkur için ayrı bir bisiklet gibi bende farklı tür müzikler için farklı elektrolar almak istiyorum Her bisikletinizin kendine has karakteristik özellikleri olduğundan bineceğiniz gün hangisi isterseniz onu seçmeniz kolay oluyordur diye düşünüyorum Bazen çalmasam bile kucağıma alıp en ince ayrıntısına kadar gitarımı temizliyorum..Bisikletlerinizin hepsi birbirinden özel bisikletler..Hepsi aşık olunası türden..Scale 10 numara
"Hakkını verme " kelimeside bana çok garip geliyor Şimdi Doğan veya şahin alındığı zaman o arabanın limitlerini zorlayarak kullanmak hakkını vermek midir?
I.Q. seviyeleri gelişmemiş insanları dünyaya bakış açı kıtlığı ile yapılabilecek garip yorumlar sizi sinirlendirip üzmemesi dileğiyle
Güle güle günlerde ailece kazasız belasız sürüşler diliyorum...
İnsanlar frekaslarının tuttuğu yada anlaşılabildiğini anladığı insanlara daha sıcak olabiliyor.
Ancak bazı insanlarda bu iletişimi yakalamak imkansız olabiliyor.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.
Benimde çok beğendiğim bir enstrümanla ilgili olmanız beni çok sevindirdi.
Sizi tanımasamda bir dilekte bulunacağım.Umarım bir gün perdesiz bir Gibson caz bass gitarınız olur ve keyfini sürersiniz.
Bütün yazıları okudum; kısa film gibiydi. Ama bir replik var ki unutmayacam ve de kimseler de unutmasın: Spokesman der ki: Orta şeker bir otomobil almaktansa birkaç tane bisiklet alıyım dedim. Haftada en az bir filme giderim ve çoğu filmi tutmam. Ama bu izlediğim kısa filmde bu replik bana çok dokundu. Bunu bir savunmadan çok bir felsefe olarak o kadar fazla şeye uyarlayabiliriz ki. Örnekler vererek kimsenin şu güzel noktada hayal gücünü kısıtlamak istemiyorum. Harikasın Mustafa abi. Umarım bir gün beraber pedallarız.
Bu aletlere binecek, bakacak, ilgilenecek zamanınız oluyor mu?? Ben bisiklete binecek zaman dah bulamıyorum. Harika bisikletler. Bayıldım. Özellikle Scott harika.