Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2021) Presidential Cycling Tour Of Turkey

İngilizler sevinmeyi özlemiş...
(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Bu hız kesme virajları olmadığı için bu günkü etapta kaza yaşandı. 150 kadar bisikletçiyi pelotonu bölmeden finişe getirirsen tabii ki kaza olur. Gayet normal. 3 etapta biri keskin biri de bu fotoda görünen yarım viraj sayesinde sağlıklı bir sprint oldu. Kimseye bir şey olmadı.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Yalnız, peletonu döner kavşak veya güvenli bir keskin viraj ile dediğiniz gibi yavaşlatma ve bölme olayı daha güvenli olmaz mı?
Benim eklediğim fotodaki bu yarım virajda daha finişe 2km vardı. Finishte yapılacak sprint hızına hiç etki etmedi. Peletonu da bölmedi. Önde yer kapmanın olduğu anda bu garip virajın olması tehlikeli...

Kaza olan 4. etapda da yine aynı kilometrede (son 1.8km ) bir döner kavşak vardı. 3. etaptaki yarım virajdan çok daha sert bir dönüş. Ama dediğiniz gibi peletonu bölmek veya finish hızını yavaşlatıp kazayı engellemek konusunda hiçbir yardımı olmadı.
 
Buradaki dönüşler klasiklerle karşılaştırınca yayla gibi. Tek şeritli sokaklardan doksan derecelik dönüşlerle finişe gelinen yarışlar var. Marmaris'in son dönüşü de yanlış hatırlamıyorsam böyle. Kaza olmuştu hatta.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Sonlara doğru felaket bir kaza olmuş. Hepsi gerçekten çok iyiydi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
etap2-d.jpg


Tur ile ilgili çok güzel fotoğraflar çıkıyor ortaya yine.
 
Bu sportoto cycling de birinin bisikleti farklı birinin taytı farklı bunların farklı olması sorun teşkil etmiyor sanırım, hadi bisiklet olur da forma bütünlüğü şart değil mi acaba ?
 
Çocuk 400 metreyi gidemedi yakalandı geçildi yazık oldu tırmanma olayı acayip
 
  • Beğen
Tepkiler: orhankou ve Atasoy
Nasıl bir tırmaşı etabıydı öle, izlerken benim bacaklarım ağrıdı :). Çok yoruldular gerçekten. 22 yaşındaki delikanlı çok iyi mücadele etti, sonu hayal kırıklığı olsada.
 
Son 500m de yakalanan arkadaş çok üzüldü, ben de üzüldüm :hihi:
 
finish çizgisinde yıkıldı kaldı büyük bir hayal kırıklığı, yazık oldu
 
Tur hesabı canlı yayın açmıştı orada izledim, kaçış grubundan da iki kişi tam burada düştü, uğursuz bir dönüş olmuş.
Katlanir bisiklet ile ben de düsüyordum birkere o kavşakta 🤭 zor toparladim. O geldi aklıma.
 
Son düzenleme:
Bu sportoto cycling de birinin bisikleti farklı birinin taytı farklı bunların farklı olması sorun teşkil etmiyor sanırım, hadi bisiklet olur da forma bütünlüğü şart değil mi acaba ?
Uci standartlarına uyduğu sürece bisiklet sorun teşkil etmez, formaları ise aynı şayet yarışta bulunan mayolardan birini taşımıyor yada ülkesinde yapılan ulusal yarışta birinci gelmediyse Muhtemelen sende KOM mayolu salcano sporcusunu gördün 😀
 
Geri