Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

İnternetten satış olmadan 100 liraya no pro nereden bulabilirim veya bulabilir miyim :D
(no pro olmasına gerek yok su geçirmez olsun, motosiklet kaskına da takabiliyim şarjı da 20 dk'dan uzun gitsin yeter)

Scudo
Bir de bataryasi sokuleblilir batarya mi yedek batarya satiliyor mu

@Y.Feyyaz

Xiamio inceleme başlığını forumda arayın orada çok paylaşım yaptık. Mobil ile Zor siz bakın okuyarak kendiniz daha net karar verirsiniz hemde hazır değil araştırıp sindirerek almış olursunız başlığı bulun bence

@Berkec.

Elden satan bulman lazım. Sahibinden gibi sitelere bakıp elden alabilir miyim demen lazım.

O zaman aksiyon kamera gele dursun aparati hallederim bi sekil :)

Yedek batarya icin link atabilir misiniz sarji ortalama kac dakika gider ?

@Y.Feyyaz (link) ben camerayı da buradan almıştım. Sarj dakika olarak ölçmedim fakat cameranın yanında gelen batarya ile birlikte iki adet batarya taşıyorum yeterli oluyor. Hatta birkeresinde düğün çekmiştim.

Tam sarj ile sdece fotograf ceksem kac fotograf cekebilirim ? Tahmini :)

@Y.FeyyazBu soruya net bir cevap vermek zor. Kimi wifi ile hep açık kullanır az gider kimi hep foto çeker çok gider kimi video çeker az gider. Ben hep video çekiyorum yarım saat 40 dk. su altı dalışında toplam dakika 40 dk. Civarı video çekiyorum. Halen şarj kalıyor. Sarj bence iyi gidiyor ama bir tane yedek pil alın kutuya ekletin yada ayrı alın.

Bataryayi sarj etmek icin de kit var midir ?

@Y.Feyyaz
40 50 dk. Da kaç foto çekebilirsen çekersin ama foto çok çekeceksen kumanda alsaydın keşke. Çünkü ekran yok. Cep telefonu bağlayıp kumanda ediyorsun iyi oluyor ekran niyetine de oluyor ama sarjı az gider

@Y.Feyyaz
Evet var ama siz hep hazır istiyorsunuz gear besti araştırın her türlü aksesuar var sarj kiti Lcd ekran kiti pil kask bağlantı gidon

@chnkrmz
merhaba bende de aksiyon kamerasi var.ayni bu sekilde bu aciyla cekmek istiyorum fakat olmuyor.goguse baglanan kemerdende aldim fakat aciyi bi turlu tutturamadim.bu konuda bi yardimci olabilirmisiniz ?

@Y.Feyyaz İşin özü kamerayı alıpta pişman olan ben duymadım muhtemelen sende pişman olmayacaksın. Hatta telefondan kontrol etme ihtiyacı dahi duymayacaksın. Haliyle sarjında fazlasıyla yetecek.

@soneryen dediği gibi biraz araştırınca siteleri çok fazla çeşitlilik var.

Lcd kumanda nin adi ne ona bir bakayim mobilden girdigim icin bi turlu bulamiyorum kusura bakmayin ilginize ve alâkaniza cok tesekkur ederim :)

@Mehmetcan Aydemir
Bende tutturamadım. Sonra ceb teli kameraya bağladım telefon ekranından kamera görüntüsüne bakarak ayarladım. Yalnız ben araya bir tane uzatma vidası daha ekliyorum. Gear beste uzatmalar 1 usd civarı ama ben gidon aparatı aldım içinden çıkan uzatmalar ile göğüs aparatına ek yapıyorum

Bana batarya da pek lazim olmaz aslinda simdilik sadece kamerayla yetinebilirim :)

Geri