Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

aksiyon kamerada wifi modu çözemedim ap ve sta nedir hafıza kartı dolduğunda diğer video resimlerin üzerine mi kaydediyor

Scudo
@bsklt07 ap Access point Sta Station anlamına geliyor ama kamerada bunlar nedir ne işe yarar farkları nedir bilemiyorum. Benim wifili kameramda böyle bi opsiyon yok.

Merhaba arkadaşlar,
Bisiktlet kullanırken video cekmek icin aksiyon kamera almaya karar verdim ama nasil bisey almalıyım?
Kameranın yanında almam gereken aparatlar nelerdir?Kask a takmayı düşünüyorum.
750 tl bütçem var,go pro dışında markalar da olabilir marka takintim yok,teknosa da go pro hero3 679 tl,sizce nasil?

go pro olabilir

Go pro hero 3 teknosada stokta yok ki.

Pentax WG-M1 kullanıyorum, GoPro kadar bol aksesuarı olmasa da, üzerinde ekranı olması, düşmeye dayanıklı gövdesi, ek bir korumaya gereksinim olmadan su altında kullanılabilmesi gibi özellikleri, tatminkar görüntü kalitesiyle seçenek olabilir.

Aksiyon kamerasına bu kadar para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.Eğer çok profesyonel bir şey istemiyorsanız Aliexpress'ten 200 liraya kaliteli bir aksiyon kamerası alabilirsiniz.

sahibinden sitesine de bakabilirsin.

Çoğu aynı işi gördüğü için birini çekinmeden alabilirsiniz (GoPro, Sony, Xiaomi Yi vs). Ben GoPro Hero 3+ almıştım memnunum ama henüz bisiklete ya da kaska sabitleyecek aparatlarım yok. Aparat dışında farklı bir çözüm var mı arkadaşlar?

Go prodan şaşma.
Yok go pro olmas olur diyorsan teknosada aes 70 var. Tavsiye ederim

Sj7000, Sj4000, M20. Tüm aksesuarları içerisinden çıkar bu aletlerin. Bir gün kaska, bir gün gidona bağlayabilir, otomobilinize geçtiğinizde de araç kamerası olarak kullanabilirsiniz. Fiyatları da gopro'nun 10'da 1'i kadardır. Karşılaştırma videoları internette bolca var.

@furkantrojka cok tesekkur ederim hocam,
Benim en buyuk şüphem, sarsinti esnasinda falan kameranin düşmesi ya da baglanti aparatina zarar gelmesi gibi bi durum soz konusu olabilir mi, malum bisiklet sarsiliyor sert kullaniyoruz vs.

@Yakup ADIGÜZEL
Valla hocam gelecekse de sj7000'e gelirse benim içim yanmaz. 43$'lık alet en nihayetinde. Ama ekstrem bir durum olmadıkça bahsettiğiniz gibi bir şikayet duymadım ben.

@Yakup ADIGÜZEL
Abi senin soru marka ile alakalı değil kamerayı takma aparat ile alakalı bu aparatlar sayesinde en pahalı kamerayı da alsan kasktan düşme çıkma olmaz en ucuzuda. ama çekim kalitesi ise olay değişir.Camera farklı aparat farklı.benim tavsiyem xiomi yi fiyat performans ürünü bütün aparatlarıyla en fazla 500 e alırsın yurtdışı dahada düşebilir fiyat

Geri