Scudo Sports

Alkolü yeteri kadar iyi biliyor muyuz? Buyrun gelin içeri...

Scudo
@Infinity dragon
Kesinlikle.. The walking dead'deki zombilere benzetiyorum yuruyuslerini

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Tamam tebliğ edin de, bu alkol konusu açılınca Almanyanın bizi kıskandığını garip gerekçelerle açıklamaya çalışan a haber spikeri edası takınmayın ama. Alınıyoruz. Müslüman olan var olmayan var.

@Engin er.
Bir de şu diniMİZ lafı yok mu? Biz kimiz, siz kimsiniz? Biz diye bir şey yok. En azından konu din olduğunda BİZ diye bir şey yok ve olamaz.

Herkesin dini kendine. Burada Türkçe konuşan(yazan) insanlar neden otomatikman müslüman muamelesiyle karşılaşıyor?

Kişinin anası-babası müslüman ya da hristiyan diye o kişi de müslüman veya hristiyan olmuyor. Müslüman anababanın ateist ya da hristiyan çocuğu olabileceği gibi, ateist anababanın da hristiyan çocuğu olabilir. Şu ecdadcı tipler için yazdım bunu.

İslam'ın kutsal kitabı Kur'an'dan bir ayetle yazımı noktalamak istiyorum.

Maide-104
Onlara, “Allah’ın indirdiğine (Kur’an’a) ve Peygamber’e gelin” denildiğinde onlar, “Babalarımızı üzerinde bulduğumuz din bize yeter” derler. Peki ya babaları bir şey bilmiyor ve doğru yolu bulamamış olsalar da mı?

Yani ecdadçılar burada sizden bahsediyor. O ecdadınız bir şey bilmiyor veya doğru yolu bulamamış olabilir.

(link)

Şunu taze taze şuraya koyayım.

Başlık alkole karşıymış gibi açılmış.
Yasaklanmaya çalışılan herşey gibi ilgi görüyor ve dolaylı da olsa alkol reklamı yapıyor.

Şahsi düşüncemdir.Dışardan bakınca böyle görünüyor.:)

Bisiklet form yine formunda . Konu gerekli olsun veya olmasın fark ettiğim bir şey var o da : (herkesi kastetmiyorum ) Kendi düşünceleri dışındaki tüm düşünceleri küçük ve değersiz bulan insanlar var .Bu değişmedikçe sağlıklı bir tartışma yapamayacağımız aşikar .

Ulkemizin milli ateistleri ve milli muslumanlari yanyana gelince fenerbahce galatasaray tartismasina donuyor iş
Her konunun altinda şunlarin sacma egoist yazilari var
Sizin yuzunuzden gidecem buralardan napoliye yerleşicem

@mehmet roy napoli'de de bulurlar seni:) bunlar virüs gibi bir şey. bir şeyler öğrenmek istediğin yerde hemen kuluçkadan çıkıp ortamı iğrençleştirir ardından hiçbir şey olmamış gibi tekrar kuluçkaya yatarlar. bu arada bu virüslerle yaşamaya çalıştıkça bir çeşit çoğalmayla ortamda sayılarını arttırırlar, sanırım bunu birbirlerini hissederek yapıyorlar, ve bu da senin o ortamda sonun olur yani bunlarla yaşayamazsın.:)

çok başarılı bir yazı,son zamanlarda okuduğum en güzel yazılardan biri tebrik ediyorum :) fakat gene ne yapıp ne edip bundan da bir tartışma konusu çıkarmış bazıları onları ayrıca tebrik ediyorum pırıl pırıl kafalar...

Rakı içmeden ömür mu geçer be kardeş..

Iste yine "Ne yazacam ben beyahu ?" dedirten ibretlik bir başlık.
Ek bilgi;
Yemek sonrasi hemen tuketilen meyvenin direk alkole donustugunu duydum.
Buna dikkat ediniz

@cahitakin

Ben,nasipse vakt-i kerahatı bekliyorum,lakin bazılarının kafaları fıtrattan güzel,onları bilemem :)

öyle bir konu ki "tarafını beli etmezse ölecek hastalığı" yapıyor millette hehe

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Doğukan Aksu abi konuyla alakasız ama instagramdaki fotograflar çok başarılı çekimler sana mı ait acaba?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ulkemizin milli ateistleri ve milli muslumanlari yanyana gelince fenerbahce galatasaray tartismasina donuyor iş
Her konunun altinda şunlarin sacma egoist yazilari var
Sizin yuzunuzden gidecem buralardan napoliye yerleşicem
Siz artık kesin oralardasınızdır, 2017 de napoli olarak çıta koyan, 2020 de mozambiğe bile razı olabilir...😁...
Sosyal içiciyim (pek sosyal değilim ama)..İlk mesajdaki çıkarımlar, kaynak vermeden "araştırmalara göre" ler doğru olsa avrupa Amerika bedbaht, herşeyde geri kalmış, içmeyen ülkeler Uranüse gidenler olurdu...Alkollü içecek içmek var, alkolik olmak var...Bir insan yemeği fazla yiyerek obez olup ölebilir, oysa sadece besin maddesi tüketir..Alkol de bundan farklı değil. Azı karar çoğu zarar..😁

Geri