mcadirci
Aktif Üye
- Tepki
- 338
- İsim
- Mehmet
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Katlanır
İyi günler bulunduğunuz yerden mesafesi nedir bilemiyorum ancak düşük tempoda Eymir gölüne gidebilirsiniz veya Kazan a gidip kavurma yiyip donebilirsiniz(Emniyet Şeridi sıkıntılı)Merhaba Ankaralı arkadaşlar. 1 hafta şehrinizde misafirim. Bu pazar için yol bisikletine uygun sakin sürüşlü 50-100 km civarı rota tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kondisyonum pek iyi değil baştan söyleyeyim 🙂
Anıttepe de Red Bisiklet(Tamer Bey), Birlik Mah. ABA Bisiklet (Mehmet Bey) ikiside işinin ehli insanlardır,Arkadaşlar 2.5 senedir yol bisikletim evde yatıyor. Ankara'da uygun fiyatla nerede tam bir bakım yaptırabilirim.
Arkadaşlar 2.5 senedir yol bisikletim evde yatıyor. Ankara'da uygun fiyatla nerede tam bir bakım yaptırabilirim.
Ben de ankabike ı tavsiye ederim, güleryüzlü ve iyi esnafArkadaşlar 2.5 senedir yol bisikletim evde yatıyor. Ankara'da uygun fiyatla nerede tam bir bakım yaptırabilirim.
Bu paralara biraz pazarlıkla belki tourney set alırsınız ; imkanınız varsa bütçenizi yükseltin. Yoksa da bence ikinci ele yönelin,temiz kullanılmış grup setinin içinden geçilmemiş,kadrosunda çatlak vs.olmayan sora set bir bisiklet bulabilirsiniz.Merhabalar
İsmim Bereket. Ankara'da yaşıyorum. Hafta içi işe gidiş-geliş için kullanabileceğim, günlük ortalama 25km hafif eğimli, hafta sonları ise biraz daha uzun km yapabileceğim YARIŞ Bisikleti almayı planlıyorum. Giriş seviyesi için öneriniz var mı?
1.75 boy, maksimum 10.000tl bütçem var.
Kazasız sürüşler
Aydınlıkevler'de Altınpark giriş kapısının olduğu yerde Mahir Bey'i tavsiye edebilirim. Mahallede yılların bisikletçisidir.Arkadaşlar 2.5 senedir yol bisikletim evde yatıyor. Ankara'da uygun fiyatla nerede tam bir bakım yaptırabilirim.
Merhabalar
İsmim Bereket. Ankara'da yaşıyorum. Hafta içi işe gidiş-geliş için kullanabileceğim, günlük ortalama 25km hafif eğimli, hafta sonları ise biraz daha uzun km yapabileceğim YARIŞ Bisikleti almayı planlıyorum. Giriş seviyesi için öneriniz var mı?
1.75 boy, maksimum 10.000tl bütçem var.
Kazasız sürüşler
Çok nadir köpekler var o yolda. Onlar da eymirde beslenen saldırmayan köpekler. Genelde imrahor vadisindeki yolda saldırıyorlar.Aydınlıkevler'de Altınpark giriş kapısının olduğu yerde Mahir Bey'i tavsiye edebilirim. Mahallede yılların bisikletçisidir.
Öte yandan ramazandan sonra daha çok sürüş yapmayı planlıyorum. Şimdiye kadar bu korkum yüzünden menzilimi pek yükseltemedim. TRT'den Eymir'e giden eğimli yol başıboş köpekler açısından ne durumda? Orayı kullanıp da Eymir'e giden oldu mu hiç?
Bilgi için çok teşekkürler. Videoda da görüldüğü üzere İmrahor yolunda çok köpek var.Çok nadir köpekler var o yolda. Onlar da eymirde beslenen saldırmayan köpekler. Genelde imrahor vadisindeki yolda saldırıyorlar.
Mosso cavalier 700 claris aldım. Yanında lastik pompası, dönüştürücü uç, lastik tamir takımı, kask, eldiven gibi ekipmanları da aldım. Yağmurlu ve kuru havalarda kullanma fırsatım oldu. İlk deneyimlerim harika, oldukça hafif ve yokuşlarda asla yormuyor. Tek dezavantajı eroin ve sigara gibi bağımlılık yapıyor ,,😍
İyi sürüşler öncelikleMosso cavalier 700 claris,
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır keyifle, zevkle kullanıyorum bisikletimi. keşke daha önce alsaydım ve kullanmaya başlasaydım...
fabrikasyon çıkışlı 700c x 25 mitas lastiklerim yeterli ama ANKARA da yol kenarlarına atılan(emniyet şeridi) şişeler, cam parçaları saçma sapan montajlanan ızgaralar keyfimizi kaçırıyor. lastiklerimiz patlıyor. kaza yapmamıza sebep oluyor. (elinden gelse kaldırıma çıkacak şoförleri saymıyorum bile :|)
tek ihtiyacım, zırhlı, patlamaya dirençli bir lastik.(kullananlar deneyimlerini, önerilerini bekliyorum.)
700c x 23mm geçiş yapmayı düşünüyorum. ileriki süreçte kuru zeminde kullanacağım. bunun için jantların değişmesi gerekir mi?
ilginize tşk.