Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ankara'da Erdoğanlar Bisiklet gibi bir firma olmasına üzülüyorum!

@mosso ersin
O telefona cevap veren adam tam hödük. İlgisizliğin dibine vurmuş. Jant seti alacam dağ bisikletime, sokma milli bi model var. Şu var mı bu varmı diye soruyorum verdiği cevaba bak:
sitede var yazıyorsa vardır. Yok bilmiyorum onu. nerden bileyim. internetten araştırın alın.

be adam sana soracağım, senin malını niye başka yerde araştırayım. satmak istemiyorsan kur turşusunu.....

@Erdoğanlar Bisiklet

Scudo
İşte bende öyle yaptım kur turşusunu diyorum , e bir zahmet bak kaskın tarihine çokmu zor dükkandaki malın arkadaş,bende başka bi marka alırım napıyım ,böyle satıcıların elinde böyle bayatlar ürünleri,birdahada işim olmaz , olumsuz yazanlar ne kadarda haklıymış,müşteri ayağına geliyo o kovmayı başarıyo,bende esnafım valla bizde böyle birşey yok vatandaş gelicek ilgilenmiycemyok öyle olay, müşteri velinimettir ,alacağım kask 400 küsür lira biz parayı zor kazanıyoruz ama onlar demekki kolay kazanıyor.Alışveriş yapacaklar iyi düşünsün onca olumsuzluğa rağmen olumsuzluklara devam bravo diyorum bu firmaya

-arkadaşlar bende yaklaşık bir ay öncesi bir çift spd ayakkabı sipariş ettim ve ilk siparişimdi.
ayakkabılar bir gün içersinde geldi ve hemen kullanmaya başladım dönüşte ayakkabılardan birinin bir numara küçük olduğunu farkettim.
sabah ilk iş erdoğanlar bisikleti aradım ve durumu kendilerine belirttim, başta çok şaşırdılar doğru çifti bulunca beni geri aradılar. aynı gün doğru çifti kargoya yolladılar güzel bir paketleme ile. bende bir gün sonra yanlış çifti gönderdim kendilerine.
-iki kezde bir ürün sormak için aradım gayet hızlı ve doğru bir şekilde yardımcı oldular e-maillerime hızlı bir şekilde cevap verdiler.

Ben de kendilerinde lastik çifti alacaktım. Hadi dedim stok sıkıntısı olmasın sorayım öyle alayım. Sordum fiyatını arttırdılar ben de gidip yurtdışından aldım. Sanırım paraya ihtiyaçları pek kalmamış.

vallahi ben o kadar alışveriş yaptım inanılmaz ilgili ve anlayışlı davrandılar. hatta bir keresinde oradan aldığım sigma marka sayacı tam 1000 km kullandıktan sonra benden kaynaklı olmayan bir sıkıntıdan sonra ne yapabiliriz diye aradım. adamlar gönder bakalım en kötü yenisini veririz dediler. ama jant akort ile alakalı birkaç sıkıntı çeken bisikletli okumuştum bilginiz olsun.

yokmu akort yaptıran acaba erdoğanlara,yahu kafam akrıştı iyice

@mutlu07 erdoganlar ile bi alışverişim olmadi ama . konya da pinarelli var. Gozun kapali verebilirsin.

@CenqizhanCR1 kardeş iyi güzelde bana tel tansyonunu ölçerek adam akılı akort yapacak yer lazım,herkes el yordamı ile yapıyor sonra tel kırılıyor,o kadar para verip bir jant setine el yordamı ile eşit olmadan tel sıktırmakda iyi bir fikir değil,türkiyede bu işi bir tek erdoğanlar bisiklet yapıyor eşit tel tansyonu ölçümü akordu diye duydum,bende bu konu altında soruyorum arkadaşlara,acaba akort deneyimi yaşadınızmı diye..erdoğanlara yolucam inşaAllah bir iki güne maksadım olurda tecrübe edinmiş arkadaşlar varmı diye sormak işde burda

@CenqizhanCR1
ayrıca türkiyede bir iki tanne usta var ona bakarsan birisi bülent birson diğeride bisiklet sepeti serkan abi,ama ben tel tansoynu ölçümü yaptırarak eşit olsun diye uğraşıyorum,pinareli felan hikaye bana göre kolay gelsin saol

• Beğen
Tepkiler: CenqizhanCR1
Bir tek alışverişim oldu ve sorunsuz gerçekleşti

İlginç.. Bütün alışverişimi Erdoğanlar dan yaparım hiç sorun yaşamadım.
Hatta zefal yama seti almıştım içinden 1 tanesi diğerine yapışık çıktı tlf da söyledim aynı gün kargo ile tekrar full paket gönderdiler.
Piyasada bulamadığım bir parça için tlfda görüştüm çıkma parçalardan yardımcı olmaya çalıştılar...

Birkaç alışverişim oldu. Herhangi bir sorun yaşamadım.

istanbulda iseniz neden aktif pedaldan kask almıyorsunuz orada gayet kaliteli specialized in 2017 2016 model kaskları var gidin görerek alın

aktif pedala gittim ama kafama yatmadı kasklar, çok rahat edemedim tiplerinede ısınamadım ve sirkecide doğubankın arkasından 2016 aralık üretimi bir giro savant aldım, kask çok rahat, kafama tam oturdu ve çok daha sağlam , yaklaşık 50 km de kullandım, hemen çok rahat gerçekten süper, kafamda yokmu varmı hatırlamıyorum ,giro kaliteli güven veriyo tavsiye ederim herkese fiyatıda spesializedle hemen hemen aynı ,bence giro daha iyi zaten belli ediyo kendini, kasksız olmaz diyorum.

Yaklaşık 1 ay önce sele aldım. Hiçbir problem yaşamadım.

Bir kaç kere alışverişim oldu hiç birinde sorun yaşamadım ne sorduysam eksiksiz cevap verdiler hatta fiyat konusunda bile yardımcı oldular

@ilkerciftci hocam benimde gözümden düşen bi firma kamera uyumlu kask arıyordum buldum gibiydi erdoğanların sitesinden burda bi abimiz var sürekli erdoğanlardan alışveriş yapar dedim mehmet ustanın numarasını bi ver (lütfi ustanın oğlu) bi arayım kask kamera takmaya uyumlumu diye neyse aradım abi işte normal konuştuk şöyle böyle saatte gece 10 a yaklaşıyor kapattık telefonu abi sonra bu gitmiş telefon numarasını aldığım abiye şikayet etmiş beni işte bu saatte beni niye arıyor falan filan laga luga yapmış o zamandan beri sevmem erdoğanları bi kanıya vardım bu olaydan sonra bi firmaya ne kadar ilgi artıyorsa sıkıntı çıkma sorun yaşama ihtimali o kadar büyüyor. İyi Akşamlar

Geri