Scudo Sports

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

Bisikleti tasımak için aracıma çeki demiri satın aldım. Baya işimi gördü sizine aracınız varsa alın derım.
cekidemirci.com dan ulaşabılırsınız
Foto paylasabilirmisiniz ayri bir romork uzerindemi tasiyorsunuz bisikleti?

Scudo
Bisikleti tasımak için aracıma çeki demiri satın aldım. Baya işimi gördü sizine aracınız varsa alın derım.
cekidemirci.com dan ulaşabılırsınız
Satın almakla kalmayıp ruhsata da işlettirdiniz umarım?

@ModernOblomov
Aynı taşıyıcıyı bir yıldan uzun zamandır kullanıyorum. 5-6 defa uzun yola çıktım. Sayısız kere de şehir içinde bisikletimi taşıdım. En ufak şikayetim yok.
Bunu şundan söylüyorum, araç arkası bisiklet taşıyıcı için öyle astronomik rakamlar vermeye gerek var mı, bu ürünü kullandıktan sonra emin değilim. Zira 180 lira gibi bir tutar ödemiştim.

Lütfen
Hb araba için bisiklet taşıyıcı aldım fakat arkada spoiler var. Onun üstüne 2 bisiklet koysam o kırılacak, koymasam arkasına girmiyor. Nasıl yapabilirim? Hiç takan var mı?

@ÆSir Saris bisiklet taşıyıcıda enteresan bir aparat var. Kayışların kafasına takılıyor ve arka bagaj camının aradan sarkıtıyorsunuz. Bilmem anlatabildim mi? Video bulursam atacağım.

1616607943179.png
Atmanız beni çok mutlu eder araç resmen böyle. Ama hb biraz daha dik.

Bu da işinizi görmeyebilir.

Bir bisiklet parası :kötü: Galiba çözümü yok. Yarın spoiler üzerinden deneyeceğim 2 bisiklet çok ağır olmaz umarım.

@ÆSir Bence aklınıza bile getirmeyin.

Farklı çözüm öneriniz var mı mecbur iki bisikleti o arabaya bir şekilde sokmam gerekiyor.

Proton 415 hb

Valla spolier a bağlamak yerine bisikletleri götürmemeyi tercih ederim. Hem arabanıza yazık, hem bisikletlerinize, hemde arkadan gelen araca yazık olur. Arka koltukta oturacak kişi sayısı nedir. Araç ve bagaj tamamen dolumu olacak.

Taşıyıcının araca montajlı halini görmeden yorum yapmanın doğru olmayacağını düşünüyorum. Çok düşük ihtimal bile olsa risk taşıyan şekilde montaj yapmayın. Neticede trafiğe çıkacaksınız. Sürekli kullanacaksanız belki spoileri söktürmek en doğru karar olabilir.

• Muhteşem
Tepkiler: ÆSir
Bagajda 3 sandalye ve çocuk arabası var. Arka koltuğun yarısında zaten çocuk koltuğu ve çocuk var. Amacımız şehir dışında bisiklet turu atabilmek. Şehirden bisiklet ile ayrılacak kadar boş zamanımız yok ki bisikletin arkasında 2.5 yaşında çocuk taşıdığımız için 50 kmnin üstünde günlük yapacağımız yol ona işkence etmek gibi oluyor.

@ÆSir Çocuk arabası ve sandalyeler sizin koltuğunuzun arka tarafına. Koltuklarınız parçalı bölünüyorsa lastikler sökülüp kadrolar komple koltuk ve bagaja. Jantlar da muhtelif yerlere sıkıştırılır. Çok uzun bir yol değil neticede.

Geri