Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bike-Components

Scudo
@Mehmet Altuğ
Bir hafta dolmadan geldiği de olur, kimi zaman iki günde Türkiye'ye gelir ama Ptt servis ve gümrük noktalarında incelenip şehrinizdeki Ptt şubesine ulaşması 10 günü bulur.

@cazci
Selamlar,

Bu vergi ödeme olayı sanırım kapıda ürünü teslim alırken PTT memuruna yapılıyor değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Birhan K.
Evet tastamam öyle oluyor, yalnız postacı geldiğinde evde olmak en iyisi. Sizi bulamayıp bıraktıkları gönderi bildirim stickerına sahip çıkmanız gerekiyor. Ptt'ler yoğun ve dağınık, zamanında almazsanız peşinden çok koşmak zorunda kalabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Sprey gibi patlayıcı malzeme unsuru taşıyan maddeler varsa Almanya gümrüğünde takılmış olabilir,benim öyle oldu. Onun haricinde 3-4 gün içinde de gelebiliyor ya da 15-20 gün içinde de...

Hem 15 Euro alıyorlar hem de geç mi getiriyorlar pes doğrusu.

Öyle zaman oluyorki pazar sipariş veriyorum p.tesi kargoya veriyorlar cumaya elimde. Öyle de bir oluyorki bir kargoyu 35gün beklediğim oluyor. Bu durum ptt ve dhldeki yoğunluğa bağlı. Mesela yılbaşı geliyor sipariş verip deneyebilirsiniz garanti 25günden aşağı gelmez :)
Dediğim gibi özel günlere denk getirmediğiniz sürece 7-15 gün içerisinde elinizde olur kargonuz.
Bike-components in güzel yanı kargosu 14,95€ ve alacağınız ürün bike24 ve Bike discount ta daha uygun ise B.components e bildirip fiyatı düşürebiliyorsunuz. Diğer dediğim sitelerde kargo 20€ ve bazı ürünleri Türkiye ye göndermiyorlar. Ama Bike components teki bütün ürünleri Türkiye'ye sokabiliyorsunuz tabi sıvı ürünler hariç.
Bike Components ten şuana kadar 5000tl lik ürün almışlığım var ve hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim. Araştırma yaparken aşağıdaki siteleri de göz atın güvenilirdir hepsi. İyi forumlar.
Bike components
Bike discount
Bike24
Cahinreactioncycles
Xxcycles
Merlincycles
Evanscycles

@Yuppata bir ekleme; üstelik sadece bike24 veya bikediscount değil, Almanya'da online satış yapan herhangi bir mağazada/sitede (Türkiye'ye gönderim yapıp yapmadığı dahi önemli değil, tecrübeyle sabittir) daha düşük ücrette bulduğunuz ürünü paylaştığınızda, kendi sitelerinden almak istediğiniz ürünü düşük fiyattan alabiliyorsunuz.

@Anonim

Peki bu durumu bunlara nasıl izah ediyoruz ? online chat ilemi? yoksa mail ilemi ?

@Nautilus ikisiyle de uğraşmıyorsunuz, ürünleri incelerken görürsünüz, sağ tarafta "add to cart" seçeneğinin bir kaç satır altında "leave price alert" seçeneği var zaten, tıkladığınızda satıcının ismini, linkini bulduğunuz fiyatı vs. isteyen bir form dolduruyorsunuz ve size indirim kodlu bir dönüş yapılıyor.

1478616570764-1997306253.jpg

Bu nasıl kullanılıyor acaba bilen var mı?
Siparişle göndermişler anladığım kadarı ile indirim kuponu değil,çekilişe katılın diyor yanlış anlamadıysam kupon arazilere bir ilgim olmadığı için bunlarıda çeviremiyoruz^^

@Nautilus

dhl ile ilgili bir sorun, bike24'ten aldığım bir üründe aynı durumu yaşadım. 14 Ekim'de sipariş verdim ve kargo 15'inde DHL'e teslim edildi, türkiyeye giriş 3 kasım yani neredeyse 18 gün sonra. türkiyeye girdikten sonra gümrük-kontrol-izmir'e gönderme derken PTT 4 günde teslim etti. aslında 2 günde teslim edeceklerdi de araya c.tesi pazar girdi. şu sıralar (dilimi ıssırdım) ptt çok hızlı dağıtım yapıyor.

2 kasım'da bike24'e yazdım kargo gelmedi diye, takipli olduğu için dhl'den kontrol ettiler ve kayboldu herhalde diyerek tekrar aynı ürünü hazırlamaya başladılar. 3'ünde hareket görünce durdurdum tekrar kargolamayı. takipli almanın avantajı burada ortaya çıkıyor ve hiç laf salatası yapmadan yeniden gönderim sağlıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Nautilus
@Atacan
Sorun dediğiniz gibi dhl kaynaklı görünüyor. Firma bu konuda dhl ye baskı yapması gerekiyor. Aliexpres den aldığım kargo ücretsiz bazı urunler 10 günde elime gelirken fahiş fiyatlar ödenen kargo hizmetinin bedeli bu olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: Atacan
Bike-components'den geçtiğim siparis tam 1 haftada Kayseriye elden ulaştı. Hayret ettim bu kadar kısa sürmesini beklemiyordum.

17 kasım da verdiğim sipariş(brooks) bugün ikinci ayı dolmasına rağmen elime ulaşmadı.
Kargo, Almanya'dan sevk edildikten sonra irtibat kaybolmuş görülüyor.Chirmas dır yılbaşıdır derken 20-25 gün önce ne olup bittiğini sordum.
Bike Com., teşekkür edip dhl'den haber alır almaz bana bilgi vereceklerini iletti.Ara ara soruyorum hala dhl den bilgi beklediklerini yazıp sabrım için teşekkür ediyorlar :)
Az önce ürün kaybolursa ya da dhl den bilgi alamazsanız ne olacak dedim.Bakalım yanıtları ne olacak.15 euroluk kargo bedelinin bir güvencesi yok mudur acaba?
Benzer durum yaşıyan varsa neler yapabilirim acaba?
Teşekkürler...

@GökhanRR
hacu oradaki kare barkodu telefonunla okutup adamlara yorum feedback atarsan aylık çekilişe seni de dahil ediyorlar hey ay bir kişiye euro hediye veriiyolarmış

Geri