Scudo Sports

Bike fit yaptırmak

Katlanır bisikletine bike fit yaptıran var mıdır? Mümkün mü? Ya da dizlerin zarar görmemesi için teknik olarak ayarı nasıl yapılabilir?
Sele alçak olduğunda dizlere aşırı yük biniyor ve dizlerde ağrı oluyor,zaten kendiniz deneme yanılma yöntemiyle doğru ölçülerinizi bulursunuz,ama sele borusunu aşırı uzun kullanırsanız,borunun girdiği yerde kadroyu çatlatma riskiniz var ona dikkat edin.

Scudo
Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

Aliexp te gezerken şöyle bir ürüne denk geldim, ingilizce ve Almanca içerikli, MTB ve yol bisikleti türevleri için ayrı olarak satılan bike fit referans kitapçıkları

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
328,89TL 39%OFF | ERGON uydurma kutusu bisiklet ayar yardımı montaj kutusu yol uzmanı Mtb E-Bike Allroad çakıl sikloc bisiklet montaj kutusu araçları
(link)

Faydası illaki olacaktır...Ben de elim bollaşınca edinebilirim.. En azından merkezi şehirlere uzak yerlerde yaşayan ve böyle bir ölçülendirmeye ihtiyaç duyanlar için güzel bir ürün..

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

Aliexp te gezerken şöyle bir ürüne denk geldim, ingilizce ve Almanca içerikli, MTB ve yol bisikleti türevleri için ayrı olarak satılan bike fit referans kitapçıkları

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
328,89TL 39%OFF | ERGON uydurma kutusu bisiklet ayar yardımı montaj kutusu yol uzmanı Mtb E-Bike Allroad çakıl sikloc bisiklet montaj kutusu araçları
(link)

Faydası illaki olacaktır...Ben de elim bollaşınca edinebilirim.. En azından merkezi şehirlere uzak yerlerde yaşayan ve böyle bir ölçülendirmeye ihtiyaç duyanlar için güzel bir ürün..

Açıkçası buna para verilmez. Evimizde metre, su terazisi, bir ağırlık ve ip bulunur. Neyi nasıl yapacağın ile ilgili birçok bilgi de youtube vb platformlarda zaten var. O kitapçık sana extra ne katar, 600 tl vergi dahil gibi bir fiyatı çıkıyor. Değer mi bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Açıkçası buna para verilmez. Evimizde metre, su terazisi, bir ağırlık ve ip bulunur. Neyi nasıl yapacağın ile ilgili birçok bilgi de youtube vb platformlarda zaten var. O kitapçık sana extra ne katar, 600 tl vergi dahil gibi bir fiyatı çıkıyor. Değer mi bilemedim.

Kısmen haklısın abi ancak ilan detaylarına bakarsan sele, pedal, kal, gidon için ekstra hassas cetvel ve ölçü birimleri var. Su terazi var mesela , en kötü gidon ayarlarken, gidon bandı değişiminde vs kullanılabilir..

Fiziksel olarak değiştiğimiz gibi (örn 15 yaşında bisiklet binerkenki fiziksel yapımız ile 25 yaşına geldiğimizdeki fiziksel yapı farklarımız), bisiklet değiştirdiğimiz (tür, ölçü) yine bike fit lazım olacak. Ya da grup süreçlerinin aktif üyesi isek ve bu yine taşra şehirlerde ise birden fazla kişiye fayda sağlayabilir .. Ama sonuçta, senin dediğin gibi, intertten de içerik olarak faydalanıp bir de bu ürünü kullanırsak sanki daha başarılı bir bike fit çıkar..

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Cağrı terzioğlundan nasil randevu alabiliriz acaba?

İzmir’de bikefit için sonucundan memnun olduğunuz bir yer var mıdır diye sorsam ben de

Ankara ve İstanbul içinde, tavsiye varsa memnun olurum.

İzmir’de bikefit için sonucundan memnun olduğunuz bir yer var mıdır diye sorsam ben de
karşıyaka da ATA bisiklet var ben orda yaptırmıştım. Onur çok yardımcı oldu sağolsun.
bir de ADK bisiklet için iyi deniyordu ama fiti yapan arkadaş ayrıldı diye duydum. hala iyi midir veya şuan nasıldır bilemiyorum.

Selamlar,

Bike fitting yaptirmak istiyorum ama Aktif Pedal bir sure bike fit hizmeti veremiyormus. Asli bisikleti deneyeniniz olmus muydu? Sayfasinda goremedim ama sanirim Sedona Concept ile ayni yer degil mi hala?

Tesekkurler simdiden..

Selamlar,

Bike fitting yaptirmak istiyorum ama Aktif Pedal bir sure bike fit hizmeti veremiyormus. Asli bisikleti deneyeniniz olmus muydu? Sayfasinda goremedim ama sanirim Sedona Concept ile ayni yer degil mi hala?

Tesekkurler simdiden..

İnstagramda zekisiz isimli kullanıcı.
Kendisi hem koşuyor hem yüzüyor hem sürüyor

Çağrı Terzioğlu İstanbul'da kısa bir süre. PT Akademi bünyesinde bike fit + vücut analizi hizmeti veriyorlar randevu ile

Sadece bike fit değil sanırım, içinde PT akademi vücut analiz paketi de var diye biliyorum. Çağrı ayrı bir dünyadır bu alanda, o yüzden yazmadan edemedim

Sadece bike fit değil sanırım, içinde PT akademi vücut analiz paketi de var diye biliyorum. Çağrı ayrı bir dünyadır bu alanda, o yüzden yazmadan edemedim
Hocam sizin de bir önceki yorumunuzda belirttiğiniz üzere fit + vücut analizi bu fiyata dahildir. Tekrardan detay yazmak istemedim.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Selamlar,

Tesekkurler simdiden..

Pazartesi icin Sedona Concept'ten randevumu aldim bakalim, deneyimlerimi aktaririm.

Geri