Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

@ÇaNakkaLeRuHu
Ülkemizde şöyle bir yanlış anlaşılma var: Elektrikli bisiklet ile elektrik motorlu motosiklet karıştırılıyor. Sizin dediğinizden benim anladığım yurt dışında e-bike olarak geçen bisiklet binicisine yardımcı olan bisiklet sanırım. Ki bu tarz bisikletleri çoğu bisikletten anlamayan insan bilmez.

Ben de bisiklet üstadı değilim bu arada :D

Scudo
kaç fites
niye çamurluk taktırmadın
nirden aldın

• Beğen
Tepkiler: Ruhullah.Grbz
Şahinden sarkan keko: Bununla dağa taşa çıkıcan.
(Evet yol bisikleti kullaniyorum)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
A: Kardeşim bunu ne kadara aldın ?
B: X Fiyatına aldım.
A: O fiyat ne öyle yaaa markette Y TL ye var bunun ne özelliği varda bu kadar pahalı ? Tek pedalla evine mi götürüyor seni

:(:(:(

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Bana ailemden gelen bir söz:
-Araba olan yerlerde sürme,
-ne gerek vardı bu ayakkabıya(spd) bu kadar para verdin hem oara verdin hem de dusuyorsun.(Kabul ediyorum 3 defa düştüm.)
-Ben sana güveniyorum ama yoldaki adama güvenmiyorum(Haklılar onlara bende güvenmiyorum)

Daha bir sürü var ama aklima gelmiyor.
Saygılar...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yol geçiş hakkı benim iken adam beni gördüğü halde yola çıktı. Yolun ortasında arabanın önünde durdum neden bu şekilde davrandığını sordum. Adam 45 yaşlarında ben 34.
Adam: Çocuğum bisiklet ile caddelerde gezmeyeceksin.(alaycı bir tavırla)
Ben: neden gezmeyeceğim sen kurallara uysan sorun çıkmazdı.
Adam: alaycı tavrının nirvanasına çıkarak ezilirsin çoçuğum altımda kalırsın gezme bidaha.
Ben: bisikketten inersem çocuğununda seninde mk dedim adam gitmişti.
Medeniyet güzel birşey ama bu memlekette yok biliyorum küfür etmemde yalnış ama evden çıktığım andan itibaren 3. yada 4. vakam idi bu artık ciddi ciddi korkuyorum bisiklet sürmekten.
Kendini bilmezin biri çarpıp kaçacak korkusu var hep içimde.

Geçtiğimiz yaz haziran ayında okul tatile girmişti ve ben de Edirne den İstanbul a bisikletim ile gittim.Tabi bizimkilerden habersiz.Neyse akşam 6 sularında eve vardım,kapıyı çaldım, karşımda annem...Şok oldu kadın tabi sarıldık hasret giderdik felan derken sordu :
-Oğlum nasıl geldin ?
-Bisikletle geldim işte anne.260 km tam, nasıl sence iyi mi ?
-Oğlum otobüs paran mı yoktu, ahh be oğlum niye söylemiyosun ki dedi...
Çok güldüğüm anılarımdan biridir bu :) :) :)

@Özcan. ne demişler bir şort bin ayıp örter.(aynı yöntemi kullanıyorum.pek dikkat çekmiyor.)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bana hiç böyle yolda giderken " laağğğ, loğğğğ" falan gibi değişik bir şeklide bağıran olmadı. Ama bu konuda okumuştum, bu sesleri duyanlar varmış.

Dedim bi de ben bağırayım bi bisikletliye, nasıl bir his merak ettim. Bağırdım "laaaağğğğ gardaş nereye gidiyon?". Şöyle bi sağına soluna baktı ama ben yukarıdaydım. Eğer bu sesi duyan biri varsa forumda sabah 8.30 gibi, Ankara Ümitköy'de, kardeşim özür dilerim. Sadece merakımdan. Güzel bi his değilmiş onu farkettim. Çok amaçsızca, sakın denemeyiniz...

Adam seni görmüştür. sahilde bi mola vermişsindir yanına yanaşır

-Eskiden benim de vardı.
-Şimdi binmiyorum.
-Aslında güzel bir şey sürekli binmek lazım.
-Valla aslında en güzel sporlardan biri.
-Bir de yüzmek
-Eskiden motora binerdim şimdi bisiklete (adam ehliyeti kaptırmıştır çaresiz bisiklete biniyordur)
-Oğlum dikkat et... (genelde anneler)

uzar bu klişe cümleler :)

(biliyorum komik değil ama bu klişeleri bugüne kadar yüz kere duymuşumdur)

Bu konuya ait değil ama bugün okuyunca çok sinirlendiğim bi yandan da haklılığını gördüğüm bir söz paylaşıcam. Bi kamyon arkası yazısı:
ŞOFÖRÜN HATASINI TOPRAK ÖRTER

Geçen cumartesi arkadaşım Mustafa Taşyılmaz ile Balıkesir Dursunbey'den Bursa Harmancık'a tur düzenledik. Yollar sağlam rampalarla dolu olduğundan fena acıktık ve Harmancık da yemek için yer aramaya başladık. Bir pidecinin önünde durduk. 3 tane 20-25 yaş aralığında kız yanımızdan geçerken birisi şöyle dedi.

- ay ömrümde o kadar garip şey gördüm ama ilk defa iki taytlı erkek görmek nasip oldu. Bakalım daha neler göreceğiz.

Kızım sen hiç mi Spartacus izlemedin [emoji33]
7d0fa0fd324dc5cc47a93c7a76df096c.jpg
eb5dc0f880047b8d280478450e140480.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@anti panik

12 dk da 5 km kim koşacak biraz abartmış sın yada rakamları doğru hatırlayamadın.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@anti panik kardeş senin koşu süratin o sanırım . 5km yi 12 dak da koşarsan Bekele yi geçip dünya rekoru kırmış olursun :))

Geri