Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletliye söylenen ilk söz ya da soru nedir?

@Cenk Akbulut

Hahahah bizim 110-120 Psi'ı duysalar kalpten gidecekler öyleyse...

Scudo
bizim buralarda ise motosikletli gençler yanınıza gelip aragazı verip yakın geçmeyi ve dönüp bakmayı seviyorlar. özellikle erdemli tarafında kuba motor süren gençlerde böyle bi kompleks var

Şaka bir yana ağbi bu shimanomu ya evetde oğlum sram ve campagnolo var birde ya onuda öğrenin yaa ne hep shimano,shimano:p:p

Geçen gün gene feribota biniyorum (evet çok biniyorum bu merede) kapıdaki güvenlik görevlisiyle yaşadığım diyalog. Adamların onayıyla vapura bineceğimizden ister istemez gereksiz diyalogları devam ettirme durumu oluyor. Yani basıp geçemiyorsun işte. Azıcık da medeni davranmak adına sorulara cevap veriyoruz.

-Bisiklet de güzelmiş.
-Eyvallah sağolasın.
-Neden bu kadar ince bu tekerler?
-Yolla ne kadar az temas o kadar sürtünme direncinin azalmasına sebep o da gücün boşa gitmesini engeller
-Bunlar dolma teker mi? (bu herkesin duyduğu sorulardan bir tanesi sanırım)
-Yok bilader hava var içinde.
Diğer güvenlikçi diyaloğu bir iki metre geriden dinliyor. Çok bilmiş edasıyla önündeki bariyere yaslanarak "Bu bisiklet 90 yapar" dedi.
İçimden yuh lan dedim. 90 ne abi. Adamlar 150 lik cbf ile 90 yapınca internette yayınlıyorlar.
Benden cevap "Lorantide 90 yapar abi bu". Önce şaşkın şaşkın bakıştılar. Sonra "abi bisiklet ne olursa olsun üstündeki insan ya. Bisiklet iyi olunca görümüze motor takmıyorlar" dedim. Karşılıklı gülüştük. :) Sonra ben topuk topuk.

@BerkEvren
O çocuklar candır hocam. Devam edin lütfen onlarla diyaloğa. Saygılar.

Şu sahibinden.comdaki ilan verenler yahu güzel kardeşim belli cahilsin,yada kafan basmıyor kendini geliştir öyle ilan ver ya adamın bisikleti 2010-2012 yılları arasında bir model kafasına göre bir fiyat belirlemiş. diyorki birde e.. bunun sıfırı şu kadar:acpsnr::acpsnr: yahu 2010 yada 2012 bisikletin sıfırımı kaldı:) sazanım benim o 2016-veya 2017 bisikletle kendi bisikletini kıyaslıyorsun.

@kırık zincir aynısı ebay kleinanzeigen da da var 2005 model 800 € yazmış altına da yenisi 1500€ yazmis... alman geleneği sanırım çok var böyle. 800 e 0 alırım en azından hep benim bindiğim olur :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Milletin bana deli gözüyle bakması :D

Arkadaşım bisikletle dünyayı gezmek istiyorum evet ben deliyim.

Sen benim hayallerimi sorgulamak yerine önce kendi monoton hayatını sorgula.

Ben 60 yaşıma kadar sabah 8 -akşam 5 çalışmak yerine dünyayı gezmek istiyorum, varsın malım mülküm bişeyim olmasın.

@Godzilla Kendi yapamadıklarımızı bir başkası daha iyi bir şekilde yapınca ister istemez insan duygusunun en tehlikelisi olan kıskançlık devreye giriyor abisi çok takılma kahvehaneden çıkmayan,hayatı boyunca parazit ve asalak bir şekilde yaşayanların şahsen ben bu yaşıma kadar asla takmadım dinlemedim dediklerini sende takma keyfine bak.

-250 km yi ciğer emek icin mi gittiniz.

-dolma lastik mi bunlar

-bende daha iyisi var biyanki marka

-benim oğlana da alalım bundan (spec venge :)

-benim arabayı ve telefonu versem üstüne kaç para istersin.

-o kadar paraya okuz alırdık oglum ( canim annem ya :)

-birader benle mi yarışıyorsun ( 80 km hiz)

- bak şimdi napcam. Gel gel. Ver aryu from.

-o Selenin arasındaki boşluk ne. Ahhahhahah:s

- FaZla maaş veriyoruz sanırım sana

- su yanlara basayım beni de metroya at

@kırık zincir

Abi maalesef toplumumuzda genel olarak biraz fazla görülen bir durum bu.

Bunu söyleyen kişiler genelde çalışmış evini arabasını almış bunu kutluyorum ama başkasının bunu yapmış olması benimde yapacağım anlamına gelmez.

Hayata bakış açımız bambaşka, ben sadece birşeyleri yapmam gereken yaşta yapmak istiyorum.
Tabi bazı insanlara göre bisikletle biryerlere gezmek, uzun seyahatleri çıkmak saçma gelebiliyor.

Önemli olan başkalarınında düşüncelerine saygı duymak.

Bu toplumda saygı bekleme hemde bisiklete ve bisikletciye işin zor dostum.

En çok duyulan da " Senin markanın adı sanı belli değil. Benimki bianchi/salcano." Sonra bi gülme geliyor, tutamıyorum. :) :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri