Bende bunundan 3-4ay önce artreman yapıyorum dönüşte Lara halk plajını gördüm orda biraz dinlenir sonra yoluma yoluma devam ederim diye düşündüm girdim bir şezlong bana biride bisikletim için çektim şezlonga uzandım ayakkabılarımı çıkardım keyif çatıyorum yanıma bir dayı geldi selam verdi bende ona selam verdim neyse biraz sohbet ettik dedi ki
-Dayı:kardeş bunun lastikleri çok ince değilmi bu dolma lasikmi?
-Ben:evet dayı hemde kumla dolduruyor o yüzden sahile geldim
-Dayı: nasıl yaaa sen şimdi kumlu lasikmi kullanıyorsun
-Ben: yav dayı git işine
Ben orada kendisiyle dalga geçtiğinlmi anladı diye sanmıştım ama hayret içinde bakan gözlerini görünce adam harbi harbi inanmış
tabi ben orda hiç bir şey çaktırmıyorum konuşmaya devam ediyoruz
-Dayı: eee peki ağır olmuyormu bu kumlu lastikler
-Ben: bisiklet çok hafif olunca fark etmiyor (bisiklet bu arada 12kg)
-Dayı
bisikletin yanına giderek kadroya vurmaya başladı) kardeş ama bu bisiklet karbon değil nasıl bu kadar hafif oluyor
-Ben: dayı o titanyum demir olabilir ama karbondan daha hafif ve güçlü (bende az sallamamışım )
-Dayı:vay be elin gevuru yapıyor
(Salcanoyu herhalde yabancı sanıyor)
Biz orda yaklaşık yarım saat sohpet ettik dayı en sonunda benim onunla dalga geçtiğimi anlayınca oradan gitti şimdi diyenlerin iz olucak adamla niye uğraştın orada siz olsaydınız benim yaptığımın aynısını yapardınız adama ne derseniz inanıyor tabi bende bunu fırsata çevirdim yani adama hakaret etmedim ki sağdece biraz uğraştım onlarda bizle trafikte uğraşma saymış