brave17
Aktif Üye
- Tepki
- 856
- İsim
- Mert
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Lapierre
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Benim de ayni sekilde mosso mdm v vardi zirhli lastik vs. Se royale aldim 16 vites sora setli yol yaris habire lastik patliyor kanser ettivan -tatvan aradı kron xc 100 le 140 km yapmıştım şimdi yol bisikletine geçtim daha fazla yaparım derken patlaklardan süremez oldum. para ayarlayıp adam akıllı bir lastik alırsam inşallah 200 leri hedefliyorum
zefal patlak önleyici şerit aldım elimdeki lastiğide eskiteyim boşa gitmesin diye ama maalesef pek bi faydası olmadı ya o kesti iç lastiği ya da yılan ısırığı oldu( basınç yeterliydi) şuyan bütçeme uygun continental ultra sport 2 duruyor o da en ucuzları olduğu içinBenim de ayni sekilde mosso mdm v vardi zirhli lastik vs. Se royale aldim 16 vites sora setli yol yaris habire lastik patliyor kanser etti
van -tatvan aradı kron xc 100 le 140 km yapmıştım şimdi yol bisikletine geçtim daha fazla yaparım derken patlaklardan süremez oldum. para ayarlayıp adam akıllı bir lastik alırsam inşallah 200 leri hedefliyorum
Ben dahil sonradan yol bisikleti sürmeye başlayan herkesin en büyük sorunu lastik patlatmak.🤣Benim de ayni sekilde mosso mdm v vardi zirhli lastik vs. Se royale aldim 16 vites sora setli yol yaris habire lastik patliyor kanser etti
Her zaman aynı performansta süremeyeceğim için ortalama olarak onu seçtim. Artırmak gibi bir kaygım yok, zarar vermeyecek düzeyde olsun yeter mantığındayım.Ben anlamadım bunu. Madem durmadan çevirebiliyorsunuz, neden 15 altını aldınız?
Cemalcim bizimkisi latife, @eshquiaa abi için 122km yapacaktım dün, ama rüzgardan gözlerimi evin önünde açtım, nasıl geldiğimi ben bile hatırlamıyorum@_Madmexx _ İki boy arasında kalıp uzun yol düşünüyorsanız büyük bedeni (boyu) seçin diyormuş uzmanlar.🙂
Ben M (54) ve L (56) arasında kalıp L bedeni seçtim ve hata yapmadım sanırım.😁