Scudo Sports

Bir günde maksimum kaç km sürdünüz?

47b.jpeg

Deniz seviyesinde, tırmanışsız bir rota planlamıştım. Tabi bacaklarım yorulduktan sonra da durmadan pedallamak zorunda kalacağımı hesaba katmadım, 80. kmden sonra sık sık GPSe bakmıştım "ne zaman bitecek bu yol yahu!?" diye. :) Şimdiki hedefim 150-170 km arası...

Scudo
van -tatvan aradı kron xc 100 le 140 km yapmıştım şimdi yol bisikletine geçtim daha fazla yaparım derken patlaklardan süremez oldum. para ayarlayıp adam akıllı bir lastik alırsam inşallah 200 leri hedefliyorum

van -tatvan aradı kron xc 100 le 140 km yapmıştım şimdi yol bisikletine geçtim daha fazla yaparım derken patlaklardan süremez oldum. para ayarlayıp adam akıllı bir lastik alırsam inşallah 200 leri hedefliyorum
Benim de ayni sekilde mosso mdm v vardi zirhli lastik vs. Se royale aldim 16 vites sora setli yol yaris habire lastik patliyor kanser etti

Benim de ayni sekilde mosso mdm v vardi zirhli lastik vs. Se royale aldim 16 vites sora setli yol yaris habire lastik patliyor kanser etti
zefal patlak önleyici şerit aldım elimdeki lastiğide eskiteyim boşa gitmesin diye ama maalesef pek bi faydası olmadı ya o kesti iç lastiği ya da yılan ısırığı oldu( basınç yeterliydi) şuyan bütçeme uygun continental ultra sport 2 duruyor o da en ucuzları olduğu için :) bakalım araştırıyorum büyük ihtimal onu alacağım yoksa bu bisiklet sürülecek gibi değil

@Muhammet65 hocam bu bahsettiginiz lastik zirhli mi tanesi 150 lira diyor internette

Ben dahil sonradan yol bisikleti sürmeye başlayan herkesin en büyük sorunu lastik patlatmak.🤣
Alışıyoruz dağ bisikletini paldır küldür kullanmaya, bu kızlar bize dayanamıyor.
Şeytan kulağına kurşun uzun zaman oldu patlatmayalı.🙄
Zaten bir aydır binemiyorum.😒

@Meraxes 1 mm zırh olduğu yazıyordu bi ilanda
n11 de 125 tl ye satılıyor

Bende yeni başladım bisiklet sporuna arkadaşım vasıtasıyla çok sevdim geotech air 28 3 satın aldım daha 1.5 ay anca oldu en uzun 83 km gittim daha fazlası umarım diğer sezona

@eshquiaa abi, 52 kadro ile bu kadar gidiliyor vallaha, :( bugün bir daha denedim:D. Haklısın galiba, fazlası için, bana acil bir 50 kadro lazim:koptum:
Screenshot_20201010-194557.jpg

@_Madmexx _ İki boy arasında kalıp uzun yol düşünüyorsanız büyük bedeni (boyu) seçin diyormuş uzmanlar.🙂
Ben M (54) ve L (56) arasında kalıp L bedeni seçtim ve hata yapmadım sanırım.😁

Ben anlamadım bunu. Madem durmadan çevirebiliyorsunuz, neden 15 altını aldınız?
Her zaman aynı performansta süremeyeceğim için ortalama olarak onu seçtim. Artırmak gibi bir kaygım yok, zarar vermeyecek düzeyde olsun yeter mantığındayım.

Bugün mtb bisikletimle selçuk-meryem ana-kuşadası güzergahında 71 km sürdüm.Güzel keyifli bir sürüştü ama benim şimdiye kadar her bisiklete bindiğimde karşılaştığım bir sorun var,yaklaşık 20 km den sonra başım ağrımaya başlıyor.Acaba başıma güneş mı geçiyor,yoksa fazla rüzgar yediğimden mi bilmiyorum ama sürüşlerimin %95 inde bu sorunla karşılaşıyorum ne yazıkkiScreenshot_20201011-021952_Ride with GPS.jpg

@_Madmexx _ İki boy arasında kalıp uzun yol düşünüyorsanız büyük bedeni (boyu) seçin diyormuş uzmanlar.🙂
Ben M (54) ve L (56) arasında kalıp L bedeni seçtim ve hata yapmadım sanırım.😁
Cemalcim bizimkisi latife, @eshquiaa abi için 122km yapacaktım dün, ama rüzgardan gözlerimi evin önünde açtım, nasıl geldiğimi ben bile hatırlamıyorum:D.

Ortala hız dahada yüksek olabilirdi ama; yer yer esen sert rüzgar ve akşamüstü Silivri den Gaziosmanpaşa ya kadar uzanan e-5 trafiği yüzünden ortalamam çok düştü.

Screenshot_20200920_224755_com.strava.jpg

Furkaann
Bence bir dr görünün,kan şekeriniz düşüyor olabilir,arada hurma kayısı gibi takviyeler alıyormusunuz? eğer alıyor olmanıza rağmen ağrı geçmiyorsa,zorlama sonucu tansiyon yükselmeside olabilir,güneşten şüphe ediyorsanız kask altı şapka takın,bol suyu söylemiyorum bile.

244,7 km. Ben 255'i geçmek istiyordum ama olmadı. Son 10km artık dedim evin etrafında boş boş dönmeyeyim, girdim içeri. Bir ara geçeceğim bunu da bakalım.

84 yaptı idim yeni hedefim bunu 210 çıkarmak bakalım hayırlısı üstelik %90 gidiş yolu rampa dönüşün çok zevkli olacağını gösterir . Rize-İspir :))

60 Km. Yeter Allah bereket versin 😁 onu da arkadaşların gazıyla, normalde her gün işe git gel 3 km anca. Çıktık bir cumartesi tosun paşadaki şu tepeyi aştık mı yeşil vadiye vardık dediği gibi şurayı geçtik mi kahvaltı yapıcaz aha köfteci yusuf a vardık az kaldı sonra gelsin çaylar gitsin teryeğla ballar diye diye 50 km si beni kandırmaca ile geçti 🤣

Geri