Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Bisan All Trail Eco Ön incelemesi

Arka jant göbeği sürüş sonrasında sallanıyor sağa sola 2-3mm sebebi sizce ne olabilir nasıl çözülebilir aynı problemi yaşayan var mı
problem şu dört küçük vida ve arka göbekteymiş gevşemiş sıkılınca problem çözüldü.

Dosyalar

• 17b1ae05-057e-4183-89a8-09af76484c04.jpg
    17b1ae05-057e-4183-89a8-09af76484c04.jpg
    55,9 KB · Okunma: 107
  • 192b3b7c-f60c-4de2-b1d8-9022f47c80a0.jpg
    192b3b7c-f60c-4de2-b1d8-9022f47c80a0.jpg
    49,3 KB · Okunma: 105
Scudo
Ben de ikinci el olarak takas aldım all trail eco bisikleti frenler cok tutarlı değil maalesef daha iyi olabilir HD olsa tadından yenmez ama bu fiyata bu kadar demeliyiz artık aynakol büyük kesinlikle fsa buldum bir tane 29-44 oranlı aktarıcı uyum sağlıyor gelsin takacağım bakalım kadans yapabilecek miyiz

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Ben de ikinci el olarak takas aldım all trail eco bisikleti frenler cok tutarlı değil maalesef daha iyi olabilir HD olsa tadından yenmez ama bu fiyata bu kadar demeliyiz artık aynakol büyük kesinlikle fsa buldum bir tane 29-44 oranlı aktarıcı uyum sağlıyor gelsin takacağım bakalım kadans yapabilecek miyiz
Hd üst modellerinde var. Kadans yapmak cidden zor rubleyi 40 yaptım 4. Vitese kadsr iyi sonra ypk . Bacak kası istiyor

@MAERKEK @ventiotto 11-40 ruble değişimi yaptığınızı belirtmissiniz bende aliexpreste 11-40 ruble verdim fakat gelen rubledeki en son dişliler arasındaki fark çok fazla daha montaj yapmadım sizi. Kullandığınız rublelerde bu sekildemi acaba?IMG_20210730_154710.jpg

uzun forum saatlerinden sonra bu gün 2 adet Bisan ALL TRAIL ECO CLARIS siparişi verdik ... Sevgilim 170 boyunda 52 kadro ben 190 boy 56 kadro. Daha önceki bisikletlerimiz mosso legarda (3x28 ) ve mosso tb3 (deore 3x30). Genelde günü birlik karma yol şartlarında uzun turlar 60 km -150 km arası yol yapıyoruz. All trail ekoyu seçme sebebimiz şu anki bisikletlerimizden oldukça hafif olması ve görece olarak parçalarının ucuz olasıydı ( deoreye göre ) umarım hata yapmıyoruzdur :)

uzun forum saatlerinden sonra bu gün 2 adet Bisan ALL TRAIL ECO CLARIS siparişi verdik ... Sevgilim 170 boyunda 52 kadro ben 190 boy 56 kadro. Daha önceki bisikletlerimiz mosso legarda (3x28 ) ve mosso tb3 (deore 3x30). Genelde günü birlik karma yol şartlarında uzun turlar 60 km -150 km arası yol yapıyoruz. All trail ekoyu seçme sebebimiz şu anki bisikletlerimizden oldukça hafif olması ve görece olarak parçalarının ucuz olasıydı ( deoreye göre ) umarım hata yapmıyoruzdur :)
Sizin kadro boyunuz uygun ama 1.70 boy için 50 kadro sipariş vermenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
bacak boyu uzun olduğu için 52 yi tercih ettik kadın anatomisi farklı oluyor

bacak boyu uzun olduğu için 52 yi tercih ettik kadın anatomisi farklı oluyor
Uzanma mesafesi sıkıntı olur hocam. Bacak boyunu sele borusu ile ayarlarsınız. Özellikle gravel modeller normal kadro boyuna göre büyük üretiliyor. Yine de sizin tercihiniz.

Uzanma mesafesi sıkıntı olur hocam. Bacak boyunu sele borusu ile ayarlarsınız. Özellikle gravel modeller normal kadro boyuna göre büyük üretiliyor. Yine de sizin tercihiniz.
yarın bisikletçimle bir daha konuşayım
bu arada aklıma takılan bir soru var brooks 17 selelerimiz var sizce gravel de kullanılır mı ?

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
bu arada aklıma takılan bir soru var brooks 17 selelerimiz var sizce gravel de kullanılır mı ?
Brooks seleleri yol bisikletinde kullananlar da mevcut. Bence kullanılır. Hatta gayet güzel olur. Su geçirmemesi için kılıfları var, onunla birlikte kullanırsanız daha da iyi olur.

Grawellerde C 17 sele kullanan üretici firmalar var. Soulrider ve kross firmalarının grawellerini incelerken görmüştüm. B 17 olur kanaatindeyim.
En olası durum daha önceki bisikletlerinizin duruş pozisyonlarından kaynaklı ,tekrar seleye alışma problemi olabilir. Onun dışında çok bir sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: areklim
Bence de kullanılabilir, sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ama brooksların yol bisikletine özel seleleri de var, bütçeniz uygunsa b17 std seleden daha uygun bir seçim olacaktır

Bence de kullanılabilir, sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ama brooksların yol bisikletine özel seleleri de var, bütçeniz uygunsa b17 std seleden daha uygun bir seçim olacaktır
fiyatlar uçtuğu için eldeki seleleri değerlendirmek isityoruz belki ileride değiştiririz

Arkadaşlar bisikletimi satıyorum. Ilgilenenler icin;
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
  • Beğen
Tepkiler: Smhcetinkaya
Geri