NoCycling
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.717
- İsim
- Mustafa K.
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bende 54, 56 arasında kalıp 56 seçtim. Uzmanlar 54'ün tam olduğunu ama uzun gezilerde 56'nın daha rahat olacağını söylüyor. Çok fark yaratmaz bence. Bisan'ın ürünleri de Canyon gibi büyük sanırım. Canyon'a değerlerimi girince bana M (54) öneriyor.Eco modelinin 54 ü var mı bir yerlerde, 1.83 boya 54 uygun olur sanırım
Bence Bisan'ı gömmeyin hemen. Talihiniz döner bir gün.🙂 Teker patlamasından bir firmayı silemeyiz.Bugün 4. kez lastik patladı. Ortaköy'den Kızıltoprak'a geldim bisiklet elimde. Kaçkar bisiklet sağolsun 4. Kez ücretsiz lastik değişimi yaptı. Şu ana kadar 20den fazla bu sebeple lastik değiştirmişler. Bisan'dan henüz hiçbir dönüş alamamışlar. Onlar da bıkmış durumda..
Bisan tercih ederek hata mı yaptık bilmiyorum. Yaptığım yoldan keyif almıyorum artık..
Hocam Kayseri zirve bisikleti bir arayın isterseniz. Bir arkadaşım geçen hafta konuşmuş kesin olmamakla birlikte sınırlı sayıda Eco getirebiliriz demişler. Bir tavsiyede bayinizi sıkıştırın iyice, fabrika ile konuşsun elinde bisiklet olup satışını yapamamış bayiler olabiliyor. Ben bu şekilde buldum en sonunda.Yok hocam hiçbir yerde yok kafayı yicem bi bisiklet alalım dedik para biriktirdik coronadan dolayı fabrikada üretim yok diyor hangi bisikletçiye gitsem. Umudu kestim artık. Yeni çıkacak grand tour ecoda fiyat ne kadar değişir.
Bugün 4. kez lastik patladı. Ortaköy'den Kızıltoprak'a geldim bisiklet elimde. Kaçkar bisiklet sağolsun 4. Kez ücretsiz lastik değişimi yaptı. Şu ana kadar 20den fazla bu sebeple lastik değiştirmişler. Bisan'dan henüz hiçbir dönüş alamamışlar. Onlar da bıkmış durumda..
Bisan tercih ederek hata mı yaptık bilmiyorum. Yaptığım yoldan keyif almıyorum artık..
Hocam satmayi dusunuyorsaniz özelden yazın bana. Bir arkadaşıma ariyoruz54 kadro rx 9400 var bende , amerikaya gitme durumum var ,bu ay icinde belli olcak durumum. G idersem satmayi dusunuyorum bisikleti.
Bu lastik patlama sorunlarını önceki mesajlarda yazmış ve çözmüştük. Jant tellerinin jant içindeki uçları, iç lastikleri koruyan jant şeridi çok ince diye iç lastiği patlatıyor. Şeridi kalın ve sağlam bir tanesi ile değiştirtiyorsunuz ve sorun çözülüyor. İlk etapta idare etsin diye elektrik bandı da sarabilirsiniz. Ama kısa süre içinde jant bandı edinip taktırın.
Benim de başıma gelmişti ve jant şeridini değiştirdiğimden beridir patlama yaşamadım.
Selamlar ;
Elinde satılık Bisan olan var mi acaba grand tour ve benzeri ?
OkBen satıyorum hocam, ilanı daha açamadım kısmetse bu akşam açacağım gte 52 kadro.