- Tepki
- 16
- İsim
- Kadir
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bende bugün baktım bu ürünü de hangi boyutunu aldınız sizBisikletini gozunun onunde tutmayi sevenler icin bir urun. Aliexpress uzerinden aldim 12. gün teslim edildi. 16₺ vergi odedim. Meraklisi icin urun linkini de birakiyorum asagiya.
242460 dosyayı görüntüle
TRY 61.89 52% Off | Bike Protector Cover MTB Road Bicycle Protective Gear Anti-dust Wheels Frame Cover Scratch-proof Storage Bag Bike Accessories
(link)
L aldim hocam ben. Tam guzel oturdu. 54 kadro gt var benimBende bugün baktım bu ürünü de hangi boyutunu aldınız siz
Artık üretim yok bence,son siparişler gönderildi.GTE 54 kadro hiçbir yerde bulamadım,bende Rx9300 aldım.Bisan kendi sitesinde fiyatlandırmaları kaldırmış sanırım. Sebebini bilen var mı ?
Hem üretim ve satış yok, hem de eski fiyatları kaldırdılar muhtemelen yeni fiyatlandırma yapılacak yeni sezonla birlikte. Bu sene bu kurlarla bisikletler epeyce bir zamlanır gibi duruyor.Bisan kendi sitesinde fiyatlandırmaları kaldırmış sanırım. Sebebini bilen var mı ?
Teşekkürler,gidon aynası onlar restore ettiğim bisiklet için getirtmiştim İtalya dan.@mudo77 bisikletiniz çok güzel, maşallah, keyifli sürüşler dilerim. Gidon ucundaki beyaz olan, ayna mıdır?