Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

@Nadir.T hocam satın aldığınız GTE kadro boyu nedir ? 52 mi

Scudo
Bisikletini gozunun onunde tutmayi sevenler icin bir urun. Aliexpress uzerinden aldim 12. gün teslim edildi. 16₺ vergi odedim. Meraklisi icin urun linkini de birakiyorum asagiya.
242460 dosyayı görüntüle
TRY 61.89 52% Off | Bike Protector Cover MTB Road Bicycle Protective Gear Anti-dust Wheels Frame Cover Scratch-proof Storage Bag Bike Accessories
(link)
Bende bugün baktım bu ürünü de hangi boyutunu aldınız siz

haha alanlar ne kadar mutlu :D
ben vazgeçtim artık aramaktan :D bisiklet de almadım. içime bir türlü sinmedi :D

Arkadaşlar selam
Dün bisiklet sürerken bu kamp sandalyesi taşıyordum, kısa mesafe sürdüm sahilde ama farketmeden sandalyenin alt kısmı kadroya sürtmüş ve bu izler oldu :( bunları geçirmenin yolu var mıdır, abiler kardeşler

Dosyalar

• 676FC87F-1AC6-4000-BA9A-F73FFDD75048.jpeg
    676FC87F-1AC6-4000-BA9A-F73FFDD75048.jpeg
    965,2 KB · Okunma: 119
@Mrbag geçmiş olsun .boyadan anlayan bir arkadaş cevap verir.ben ufak tefek boya hasarlarını oje ile kapatıyorum ama gördüğüm kadarı ile oje ile kapatılacak kadar küçük değil

@deathotek Ben de 54 kadro bulamadım artık 2021 modellerine bakacağız mecburen hem en azından GTE deki gibi fabrika hataları da düzelmiş olur yeni modellerde inş.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Biz Ortaca bayisiyiz. Bugün itibariyle GTE 52 kadro elimize ulaştı. GTE üretimi bu sene için yetişmeyecek demişti Bisan ama işler düşünülenden hızlı ilerlemeye başladı sanırım.

Bisan kendi sitesinde fiyatlandırmaları kaldırmış sanırım. Sebebini bilen var mı ?

Bisan kendi sitesinde fiyatlandırmaları kaldırmış sanırım. Sebebini bilen var mı ?
Artık üretim yok bence,son siparişler gönderildi.GTE 54 kadro hiçbir yerde bulamadım,bende Rx9300 aldım.

Hem üretim ve satış yok, hem de eski fiyatları kaldırdılar muhtemelen yeni fiyatlandırma yapılacak yeni sezonla birlikte. Bu sene bu kurlarla bisikletler epeyce bir zamlanır gibi duruyor.

Niyeti olan bir an önce bulursa alsın,yoksa iyi zam geliyor.

• Beğen
Grand Tour ve Eco ne prim yaptı be. Kapanın elinde kalıyor resmen.

• Beğen
@mudo77 bisikletiniz çok güzel, maşallah, keyifli sürüşler dilerim. Gidon ucundaki beyaz olan, ayna mıdır?

• Beğen
Tepkiler: mudo77
Evet arkadaslar bisan gt icin ikinci iyilestirmemi yaptim. İlki gidon bandini Supacaz ile guncellemistim, ikinci olarak ise jant setimi vision team 35sl comp 2020 jant seti ile guncelledim. Muthis akici, rulmanli ve harika hub sesi var. Yalan yok ilk tatmini goruntusu ile yasadim, bence yakisti bisiklete :) Bir sonraki hedefim power sele ve pro sele borusu guncellemesi.
B0F668E1-3B74-4A15-9335-8D9BE9639E62.jpeg9FE09F27-7E64-451C-B620-BB58E1801805.jpeg

Geri