Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Bisan 2021 kataloğu diye araştırırken şöyle bir blogda paylaşılmış olduğunu gördüm:

(link)

Ürünlerde renk ve kadro boylarında olduğu gibi donanımda da çeşitlendirmeye gidilmiş gibi görünüyor. Fiyatlara destekli bir zam gelmez ve tedarikte sıkıntı yaşanmazsa önümüzdeki sezon iyi bir çıkış yakalayacaktır.

Grand Tour Eco’da bir de Clarisli set çıkarmışlar. Kadro boylarını da fazlalaştırmışlar sanırım bu model üzerinden daha düşük fiyatlı bi satış yakalayabilmek için.
Rx 9400 ve Rc serisi tamamen yok edilmiş.
Karbon tüm modeller isimlendirilmiş.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Scudo
RX 9300 modelinde Lastik,Sele,Gidon boğazı,Gidon,Aynakol oranlarında değişikliğe gidilmiş.Renkleri ise geçen seneki ile birebir.Üst seviye yol bisikletleri de görünüş olarak çok güzel.Bakalım fiyatlar nolacak tüm modellerde?

Bisan'ın önündeki en büyük engel iş bilmez, esnaflık bilmez bayiler olabilir. Kendi mağazasını açsa en azından birkaç tane, çok daha başarılı olabilir. Ürünlerde pazarın istediklerine göre güncelleme yapmaları çok iyi.

@Nadir.T Rc serisi yokedilmemis aslında. Reload olarak adlandirdiklari bisiklet RC serisinin kadrosunu kullanıyor. Kablo kanallarını unique serisindeki gibi gidon boğazına almışlar sadece. Kadro aynı kadro. Kablolar gizlenmiş, güzel de olmuş.

@trainspotting35 evet jant setleri felan gayet yerinde. Bir arkadaşla sohbet ederken 105 için 13750, ultegra için 19250 TL bahsi geçti. Ama unique için mi reload için mi bilmiyorum. Fiyat bana göre scirocco jantlı 105 set için güzel. Muhtemelen ultegra setli olansa Zonda jantlarla birlikte ekstraları da vardır. Lansmanda fiyatlar belli olmuş. Bir iki haftaya fiyat listesi yayınlanır.

Son düzenleme:
2021 kataloğunda ki MITHRA-DICH modeli epey güzel olmuş sanki. Fiyatların ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir bilgi var mı acaba ?

@Sadettin Z. Fiyatlara çoktan güncelleme gelmiş gibi duruyor. Başka bir konuda arkadaş Grand tour için 8750 rakamın dan bahsetmişti. %40 zam geldiği anlamına geliyor liste fiyatına.
Fiyat konusunda bütün firmaların aynı oranda zam yapması bekleniyor. En basitinden size şöyle örnek vereyim sene başında 950 liraya sattığımız ümit Alanya modeli şu anda 1500 lira oldu. Bunu tek model olarak yaptılar şu anda ama diğer modellere de benzer bir fiyatlandırma olacağını söylüyor firma. Kaldı ki hepsi aynı oranda bile yapsa Bisan yine fiyat olarak uygun kalacak. Şu anda Salcano sitesinde fiyatları kaldırdı diğer firmalarda da fiyat var ama mal yok. Onlarda toplantılarını yakında yapıp yeni fiyatlarını açıklarlar.

Bisan 2021 kataloğu diye araştırırken şöyle bir blogda paylaşılmış olduğunu gördüm:

(link)

Ürünlerde renk ve kadro boylarında olduğu gibi donanımda da çeşitlendirmeye gidilmiş gibi görünüyor. Fiyatlara destekli bir zam gelmez ve tedarikte sıkıntı yaşanmazsa önümüzdeki sezon iyi bir çıkış yakalayacaktır.

Modeller güzel ama bu yıl arz sorunu yaşadılar/yaşattılar. Tüm sektör böyleydi. Seneye düzelecek mi, fiyatlar ne olacak kim bilir? Karbon gövdeli Mithra olanlar çok güzel görünüyor. Tabii beş basamaklı fiyatları olacak.
Dağ bisikletlerinde ise şaşırdım ve üzüldüm. Elektrikli olanlar hariç bir tane bile 1x12'li bisiklet çıkarmamışlar.

Düzeltme: MTX 7800'ün XT ve SLX versiyonları 1x12 gibi duruyor. Yazılardan anlamak zor ve görsel 1x12.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
@Aybek Cihan

Piyasanın beklentisine ve alım gücüne paralel hareket ettiklerini düşünüyorum. Mevcut serileri %35 zamla güncelledikleri zaman zaten ortaya ulaşılması zor rakamlar çıkıyor.

Üzerine 1x12 sistemli üst seviye bir model çıkarsalar satabilirler mi bilmiyorum. Tabi zengin çeşit her zaman iyidir ancak belirli ölçekteki firmalar ticari olarak en çok satış getirecek alanlara yoğunlaşmak durumunda.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
elf gözlerim beni yanıltmış olamaz , yol bisikletlerinden biri pembeydi, yemin ederim pembeydi. Zevkler ve renkler meselesi fakat bunun bir tankı pembeye boyamaktan pek farkı yok bence , evet bana göre bisiklet de tıpkı tank gibi savaş makinesidir fakat namlusu kullanıcısına dönüktür.

9300'ün 50 kadrosu yok yine 9500 çok pahalı mecbur 9200 alacağız. :(

8850 tl mi grand tour için.. vay vay vay..

Merhaba,

Daha önce 3000km+ Btwin Triban 540 (54cm-M) kullanıyordum, park halindeyken araç çarptı ve yeni bisiklet arayışındayım.
Birinden Bisan Grand Tour denedim. Açıkçası çok iyi görünüyor ve fiyat/performans üzerindeki 105 grupsete göre.
Fakat alışamadığım nokta, seleyi gidona yaklaştırarak 52 kadro denemiş olsam da ileri çok fazla uzanmak gerekiyor; yol için rüzgarı kesmesi açısından daha iyi diyebilirsiniz fakat o pozisyonda uzun süreli sürüşlerde rahat edemeyeceğimi düşündüm; hem ellerin sürekli frenlerde olması gereken şehir içi kullanıma pek uygun değil gibi.

Ölçüleri (tt - reach - stack ), bisan ve decahtlon sitelerinden kıyaslayabilirsiniz.

Gidon boğazı, 60 mm'den 35mm'e çekilebilir; gidon boynu ters takılabilir, belki maşa uzunluğu el verdikçe güven sınırını geçmeden 1-2 spacer...

Benzer bir ergonomi sorunuyla karşılaşan ve bunu aşabilen var mı?
İyi bir çözüm önerisi olmazsa, benzer donanımlara min 3bin daha fazla ödemek gerekecek.

@vusalazeroglu aga power sele aldın mı? Sehir bisikletinede gider mi sence power sele?

@yusuf tunçer ben cevap vereyim🙂 decathlon inride 100 var. Aşınma yok

@vusalazeroglu aga power sele aldın mı? Sehir bisikletinede gider mi sence power sele?
Hocam aklimi celdirip selle italia aldirdilar bi sikayetim yok ama aklim hep powerda kaldi acaba cok daha iyi mi olurdu. Sehir bisikletinin geometrisine pek uyacagini sanmiyorum. Sehir bisikletim varken selle royal bi modelini almistim net ismi aklimda yok ama acaip rahat etmistim. Urun gamina bakmanizi tavsiye ederik.

Hocam trainerinizin rulosunda aşınma var mı hiç ?
hocam iki aydir haftada en az 3 kez duzenli biniyorum min 50dk max 2 saate yakin surusler yaptim. Hic asinmam olmadi simdilik gayet memnunum urunden.

Geri