ophellia
Aktif Üye
- Tepki
- 53
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Vay be fiyatlara bak, 2020 nisan gibi full 105 B'twin bisikletimi 4000 TL'ye satmıştım... Malımızın değerinde satılması hepimizin ortak beklentisi fakat benim sattığım dönemde dahi sora setli hatta claris setli mosso cavalier serilerini 3 ila 4 bin arasına (2.el) satmaya çalışıyorlardı da ağzım açık izliyordum. Bu fiyatlara bakarak döneminde 5k fiyatta isteyebilirdim ama ederi o değildi tabi ki... İki tarafında gönlünün rızası gelecek şekilde herkesin malını satması temennisi ile sözlerime son veriyorumBir araba bir bu maşallah.
Bisikletin ikinci eli çöp. Alırkende satarkende buna göre hareket ederim. Geçen sene 735 tca tiagra mı 2600 sattım. Fulcrum jantları yanında 12 28 ruble ve kısa bacak aktarıcı ile birlikte. Malesef satarken sinir ve maddi kayıp çok oluyorVay be fiyatlara bak, 2020 nisan gibi full 105 B'twin bisikletimi 4000 TL'ye satmıştım... Malımızın değerinde satılması hepimizin ortak beklentisi fakat benim sattığım dönemde dahi sora setli hatta claris setli mosso cavalier serilerini 3 ila 4 bin arasına (2.el) satmaya çalışıyorlardı da ağzım açık izliyordum. Bu fiyatlara bakarak döneminde 5k fiyatta isteyebilirdim ama ederi o değildi tabi ki... İki tarafında gönlünün rızası gelecek şekilde herkesin malını satması temennisi ile sözlerime son veriyorum
Dechatlon giriş ve orta seviye pompaları iş görüyor.Yol bisikleti presta sibop için uygun ve ucuz pompa olarak ne alabilirim.
Gt ustunde rs100 serisi var ve 1900gr agirliginda.Arkadaşlar bizim Grand Tour serisinin (hem GT hem de Eco modelinin) jant ağırlıkları ne ola ki? Daha önce ölçen olmuş muydu?