suyunsesi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.169
- İsim
- Turgay
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
Hocam hayırlı ugurlu olsun. Ama o kadar siritiyor ki diger bisikletlerin yaninda. Sizinki kopek Balıklarının fink attigi suya bir cuval et dökmeye benziyor aman diyim MasallahEvde yerim yok malesef.
Uymuyor gibi görünse bile canlı görmeden karar vermeyin derim. Bacak boyunuz nedir?Arkadaşlar selamlar, boyum 1.70 sanırım bu bisikletin hiçbir kadrosu bana uymuyor değil mi?
İlginç, lastiğin üzerine eğilip bakınız. Max 87 yazıyor.95 psi gibi gözüküyor
İlginç, lastiğin üzerine eğilip bakınız. Max 87 yazıyor.
Ben max. 130 psi yazan lastiklerimde 110'u geçerken korkuyorum. Siz benim kadar korkmayın ama limiti de aşmayın derim. Boşuna yazmamışlar onu lastiğin üzerine.Lastik ölçüleri 700x28 mm mi ? 28mm lik Vittoria Rundanneur lastiklerin üzerinde de 85psi max. yazıyor ama 95 - 100 basan yabancı bisikletçiler var biraz daha hızlansın diyerek.
Ben max. 130 psi yazan lastiklerimde 110'u geçerken korkuyorum. Siz benim kadar korkmayın ama limiti de aşmayın derim. Boşuna yazmamışlar onu lastiğin üzerine.
Ben de 120'yi deneyeyim o zaman Aynı lastiği kullanıyoruz.Mevcut Vittoria Pro 3 lastiklerimde de 130psi max yazıyor ve ayaklı pompayla 125psi basıp bırakıyorum. Zaten sibopdan o parçayı çıkarırken illa ki psst birkaç psi dışarı kaçıyor ve tahminimce 120psi 'a kadar iniyor ki 110 - 120 psi arasında performansda hissedilir farklılık oluyor (en azından bu lastiklerle).
Ben de 170'im. Şu ana kadar bir rahatsızlık hissetmedim. Acemi bisikletçi olduğumu da göz önüne alın lütfen.Arkadaşlar selamlar, boyum 1.70 sanırım bu bisikletin hiçbir kadrosu bana uymuyor değil mi?
Öne 75, arkaya 80 basıyorum.@suyunsesi aldığım yer 100 psi basıp öyle teslim etmişti beni ama bende de max 87 yazıyor neden 100 basıyorlar
Ha, bu arada, 52 boyu fit yapacak arkadaş önermişti. (Aktif Pedal, Barış) Bisanların kadro büyük oluyor muhabbeti geçince biraz endişelenmiştim açıkçası. Şimdilik bir sorun gözükmüyor.Ben de 170'im. Şu ana kadar bir rahatsızlık hissetmedim. Acemi bisikletçi olduğumu da göz önüne alın lütfen.
Yakında fit yaptıracağım. O zaman ortaya çıkacak her şey. Neticeyi buraya yazarım, referans olur.
Öne 75, arkaya 80 basıyorum.
Bisan RX 9200 nasıl? Kadro ve donanım kalitesi iyi midir? Birde sadece 51-53 kadro varmış, kadro boyunda sıkıntı oluyor mu?Valla bende Carraro 042 diye gittim Bisan RX 9200 aldım geldim
En azından acemiliği bunda atayım sonrasına bakarız.
Şu virüs piyasayı bayağı sarstı.
2 tane almayı düşünüyoruz. Benim boyun 178 iç bacak 78. Diğer kişinin boyu 182 iç bacak 82. Ben 51 diğer kişi 53 alsa uygun olur mu tahmininize ve tecrübenize göre? Birde bayiler etiket fiyatı üzerinden kayda değe bir indirim yapıyor mu? Şuan 3000 gözüküyor etiket fiyatı.@Muhibbi Ben yanlış kadro aldığım için değiştirdim.
Bacak boyum 84. 51 kadro iyi diye onu almıştım hem oradakilerin dalgınlığına hem benim acemiliğime gelince yanlış kadro almışım.
53 vardı ama ben üzerine fark vererek tasarımını beğendiğim için carraro 022 aldım.
9200 de güzel bisiklet f/p diyebilirim.
Çok teşekkür ederim. Son olarak Bisan RX 9200 ile carraro 022 arasında çok fark mı? Bisan RX 9200, carraro Race 022, mosso Cavalier Claris arasında kaldım eleye eleye gitmeye çalışıyorum@Muhibbi 51 ve 53 olur gibi ama yine de deneyip görmeniz gerekir.
2900 görünüyordu ben alırken, 2700 e inmişlerdi nakitte.
Sonucu bekliyorum 👍🏻👍🏻Ben de 120'yi deneyeyim o zaman Aynı lastiği kullanıyoruz.