Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Bisikleti aldigimdan bu yana gidon bandini degistirmek istiyordum bugune kismetmis. Uzerinde gelen sargi cok ince, bundan mutevellit bir sure sonra avuc icini acitiyor ve acikcasi dokunus hissi de guzel degildi. Gecen haftalarda Supacaz markasinin sargilarindan almistim. Bugun kendim sardim, belirtmek isterim ki gozuktugu kadar kolay bir is degil. Aliskanlik ve antrenmana bagli motor beceri gerektiyor. Tam istedigim gibi saramasam da idare edecek sekilde bitirdim gunu. Kesinlikle eliniz kaymiyor, dokununca premium hissi yuksek, jelli destekli olunca cok konforlu; tavsiye ederim markayi. Fotograflar istedgm gorsellikte olmadi ama balkon ortaminda bu kadar. İleryen zamanalarda dis ortamda yenilerini paylasirim.
d0307833-1e30-4761-baf5-cf31513d5dd3-jpeg.238164
E1B7BD33-AFCD-4F6E-B901-9FC1C21274AF.jpeg
 

Dosyalar

  • D0307833-1E30-4761-BAF5-CF31513D5DD3.jpeg
    D0307833-1E30-4761-BAF5-CF31513D5DD3.jpeg
    433,9 KB · Okunma: 456
Scudo
Arkadaşlar bisikletimi aldığımdan beri dün ilk kez ağırlığına bakayım dedim. Ancak elimde sadece analog bir tartı vardı. Bisikletin üzerine taktığım hemen her şeyi söktüm, kilili spd pedal hariç. Bu arada kilitli pedalın çiftinin ağırlığı için satın aldığım sitede 455 gr. yazıyordu. Tartıya önce kendim çıktım ve kilomu 79 olarak tam gördüm. Sonra bisikleti tutup kaldırdım. 89.5 gibi geliyordu. Eşimden de yardım alıp teyit ettim. Yine de elimdeki analog tartı üzerine ağırlığı belli olan bazı şeyleri koyup tartımın da doğruluğuna baktım. Gayet doğru tarttığını gördüm. Tabi ki yetmedi, bu gün bisikletin ilk bakımları için bisikletçime gittim. Orada da hassas bir tartısı olup olmadığnı sordum. Malesef yokmuş. En azından orada da pedalları da söktürüp tam olarak teyit edebilirdim.
Kısacası, bence bisikletin ağırlığının sitesinde yazan ile örtüştüğünü söyleyebilirim.
Arkadaşlar sizlerden de bisikletinin ağırlığını tartan oldu mu?

238128 dosyayı görüntüle 238129 dosyayı görüntüle
Hastasiyiz renk kombinlerinin hocam tekrar hayirli , ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin insallah
 
Hastasiyiz renk kombinlerinin hocam tekrar hayirli , ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin insallah
Çok teşekkür ediyorum Raşit bey. Aynı dilekler de benden sana olsun. Allah cümle iki tekerlilere gönüllerince kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
 
Ben de 170'im. Şu ana kadar bir rahatsızlık hissetmedim. Acemi bisikletçi olduğumu da göz önüne alın lütfen.
Yakında fit yaptıracağım. O zaman ortaya çıkacak her şey. Neticeyi buraya yazarım, referans olur.

Öne 75, arkaya 80 basıyorum.

Ha, bu arada, 52 boyu fit yapacak arkadaş önermişti. (Aktif Pedal, Barış) Bisanların kadro büyük oluyor muhabbeti geçince biraz endişelenmiştim açıkçası. Şimdilik bir sorun gözükmüyor.


hocam bikefit sonucun nedir ikimizin ölcüleri cok benziyor
Zaten piyasaya yayılırsa bu çalışanların sayesinde olacak. Bayilerin seni umursamadığı durumda bisan çözüm sunuyor. Hele ki Ali Bey'in çok yardımını gördük onlar olmasaydı ben çoktan iade faturasını kestirmiştim. :D Şu nakliye durumu çözülünce ben de rc9900 konusunu açıp incelemesini yazacağım.
hocam alibeyin instagram adreisini veya telefonunu bana ıletebilir misiniz ?
 
Selamlar grand tour ile eco arasında grup set haricinde nasıl farklar vardır bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
 
@Mrbag grupset ve jant farklı. Kadro ve diğer parçalar aynı(ydı dimi beyler? 😀)
 
Fiyat performans açısından çok iyi bir bisiklet. 105 set olması harika. O fiyata marka olan bazı bisikletlerin sora setini almak dahi mümkün değil iken harika.
 
@Mrbag donanımsal farklılıklar dışında bir farkı yok bildiğim kadarıyla üzerindeki setler farklı jantlar birde maşa birinde karbon diğerinde alüminyum muydu ondan emin değilim
 
@Mrbag şimdi gördüm gidon, gidon boğazı ve sele borusuda farklı
 
@hamlet2006 işin içine karbon girdi mi uçar fiyatları adamlar duvar kağıdı gibi kağıttan bisiklet yapıyor dünya para gelde dellenme yaa adını da karbon koymuşlar 🤣🤣🤣🤣
 
  • Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
@JDJS şimdiyi bilmem ama canlı olarak gördüğüm ilk ürünlerin tamamı aynıydı, grupset jant farkı.
Bu arada sitede farklı yazabilir. İlk parti aynıydı👍🏻
 
@özgür duygu belkide siz haklısınızdır ama sitesinde farklı yazıyor
 
@JDJS sitede evet farklıydı👍🏻
 
  • Beğen
Tepkiler: JDJS
Grand Tour Eco almayı düşünüyorum Fiyat sitesinde 4250 tl görünüyor.Bu fiyata daha iyisini alabilir miyim? Yoksa Grand Tour Eco alayım mı? (Not:Bütçem en fazla bu kadar)
 
Geri